Underbara helg!

 
Jag passar på och njuta så gott jag kan av att bara vara ledig... Är så skönt att bara strosa runt här hemma utan några som helst krav eller måsten. Så idag har vi varit en sväng till farmor som bjöd på mat och go fika, hur lyxigt är det inte att komma och få sätta sig vid ett dukat bord och få allt serverat?! Super lyx och mycket uppskattat! :) Sedan har jag städat och tvättat lite, är så skönt att göra det på helgerna när man känner att man har orken. När jag kommer hem på veckorna vill jag bara stupa i sängen eller soffan och slöa, ingen lust alls att ta tag i vardagssysslorna även om jag ibland måste.
 
Men jag har ju nått att skylla på iallafall om jag är trött och sliten ;) Är en så häftig känsla att vara gravid och speciellt nu när lilla bäbisen rör på sig stup i ett, magisk känsla!!! Oliwer lade handen på magen igår och kunde känna hur hans lillebror sparkade på honom ♥  
 
I morgon blir det en spontan tripp till Göteborg och Liseberg, Christians pappa som ville bjuda med oss och det kan vi ju inte tacka nej till :) Kan säga att Oliwer vill ha morgon NU! :) Åhhh jag är SÅ avundsjuk på dem som kommer att få åka karusell, vill också ju :( Men kan samtidigt trösta mig med att få se härliga Göteborg och förhoppningsvis träffa Frida, ska bli jättekul :)
 
Ha en fortsatt bra dag och kväll mina vänner.
Puss M
 
 
 

Sjuk

 
 
Har drabbats av den där förkyldningen jag oftast alltid gör på hösten, sen är det väl inte så konstigt när man är förkollärare och byter massa baciller med barnen. Men det positiva är att den äntligen börjar bli bättre, känns skönt för jag har varit så fruktansvärt orkeslös. Har varit sjuk i över en vecka och trodde aldrig det skulle bli bättre, blev bara sämre och sämre. Har blött näsblod som jag vet inte vad! Visst att jag gjort det nån gång förut men nu har det varit flera gånger om dagen, obehagligt men tydligen ganska vanligt. Knappt orkat ur sängen utan att bli helt slut, så både igår och idag har jag spenderat min tid i sängen. Tur jag har Max och en stor tv att sysselätta mig med. Idag tittade jag på äntligen på The lucky one och måste säga att visst var den jättebra men hade nog förväntat mig nått mer. Hur som helst var det en perfekt film att mysa till sjuk under täcket, så den kan jag rekommendera. 
 
Nej nog om sjuka mig. Var ganska länge sen jag blogga nu och det har hänt lite annat roligt. Jag och Christian har beställt en barnvagn. Är jättenöjd med vagnen speciellt eftersom det blev den som jag har tittat på och ville ha. Allting börjar sakta men säkert bli så verkligt nu, fatta jag ska bli mamma. Jag Malin Jacobsson ska bli mamma. Helt sjukt! Kan säga att jag tycker tiden går fort nästan för fort ibland men samtidigt tycker jag den går sakta och vill bara att det ska bli vinter nu och vårt lilla knyte skall komma till världen. Jag längtar!
 
Som ni också vet håller vi som sagt på och gör om och det börjar äntligen på att bli klart!!! ÄNTLIGEN! Hallen kommer bli så fin, är så stolt över min sambo som står där och sliter från morgon till kväll (I love you). Dessutom försöker han få klart på utsidan, vi har sagt att vi i allafall ska försöka och måla klart en vägg till. Så får den sista vänta tills våren, man kan inte hinna allt och vi har väl valt historiens sämsta sommar till att måla om huset. Men så är det när man inte kan förutspå framtiden och detta vädret. Hur som helst så börjar det på att ta sig och det blir så mycket bättre. Önska dock att jag vore till lite bättre hjälp och kunde lite mer om renovering (eller gör jag det egentligen? ;)) Jag sköter i allafall det mesta av inredningen, de är more fun så slipper han ju nått :) Jag tar också lärdom av detta och lär mig att jag ska aldrig flytta in i ett renoverningsobjekt. På sin höjd att måla och byta tapeter. För herregud va mycket tid och energi det tar av en att renovera och då ska ni veta att jag knappt är med. Jag beundrar min C! Han är bäst! Tack för att han orkar stå ut med mig.
 
Nej nu ska jag zappa vidare på tven... vill bara få lite ork. Men i morrn då SKA jag till jobbet!
Kram M
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0