Saknar!

 
 
 
Finns ingen som du, ingen i hela världen! Saknaden är enorm! ♥

Sjuk igen!

 
Ligger hemma i sängen och är sjuk, mår något bättre idag i allafall och det känns skönt. Men förkylningen gör mig verkligen utmattad, känns som om jag inte orkar nått. Därför var det bäst att stanna hemma idag, inte rätt mot barnen att gå dit och inte orka med sig själv. Hoppas i allafall på att vara bättre tills i morgon. Har inte bloggat på länge så nu vet ni kanske inte alls vart jag håller hus :) Har fått ännu ett nytt vik så numera är jag i Hagfors på Treklövern om dagarna och skall vara där så länge som jag orkar! Känns lite tråkigt att börja pendla igen och gå upp tidigt på morgonen men det måste väl gå, är ju som sagt inte länge kvar nu :) Men det är sjukt vad bekväm man blir när man bara kan åka tio minuter inann man börjar, det är lyx det!
 
Så är väl heller inte så konstigt att jag blivit sjuk igen, ny barngrupp och nya baciller och dessutom höst! Men det som inte dödar det härdar. För övrigt är allt bara bra med mig och bäbisen (om man bortser från min gravidklåda på benen). Har varit iväg och tagit ett prov för att se att det inte är gravidshepatos och skall få provsvaren denna vecka, så bara att vänta och se. Kan säga att jag håller på att bli galen framförallt på kvällarna för det kliar nått så in i bomben och det slutar aldrig utan bara förflyttar sig. Men får hoppas på det bästa. Sen är det tydligen väldigt vanligt att man får klåda när man är gravid, ja mycket skall man vara med om det är tydligt det.
 
Kan inte fatta att det bara är cirka 10 veckor kvar tills vår lilla prins skall komma, jag längtar! Längtar snart ihjäl mig tror jag. Allt börjar bli så verkligt nu också när man fått hem barnvagnen, tapeterna till barnrummet, inredningen, säng/vagga och allt som hör till... Ibland måste jag nypa mig själv i armen och stanna upp och tänka till för att förstå att det är faktiskt min verklighet snart. För nånstans så fattar jag samtigt som jag inte fattar, hur krångligt som helst att förklara... Jag vet att jag har ett barn i magen och jag blir tjockare och tjockare men någonstans så flyter vardagen bara på som vanligt med jobb och alla vardagssysslor så man hinner liksom inte med att tänka. Så ska bli skönt att snart få gå hem och hinna smälta, få sjunka in alltihoppa, landa och börja smått förberedda sig på vad som komma skall (även fast jag vet att det inte går). Tror man behöver den tiden för sig själv och sen bara få vila och bara va... 
 
/ M
 
 

RSS 2.0