I can only imagine


Surrounded by your glory...

Min dag

Back again, dagen har varit kanon. P och L kom och hämta mig sen åkte vi och hämta upp M, sen trodde jag att vi skulle åka till Bergvik...eller jag vi var typ där när L sväger åt ett helt annat håll. Vi skulle nämligen till hans syster i Skoghall och lämna grejer och det blev en resa jag helst vi glömma. Fy fan va det lukta! Inte nog med att jag och M höll på att spy av att bara sitta i bilen börjar P veva ner våra rutor när vi precis är utanför pappersbruket, gör inte att beskriva med ord ens hur illa det lukta! Alltså de som bor där lär ju att få betala mindre i hyra eftersom det luktar så illa...att dom pallar! Som tur va tog i allafall vi oss därifrån och lyckades komma till Bergvik där det enda som inhandlades var trosor. Men det var välbehövligt kan jag säga, tappat bort massa trosor. Men det är väl inte så konstigt när man åker fram och tillbaka och har kära små syskon... hur som helst borta. Sen följde de med mig till Willys där det blev sorhandling även det behövdes, eka fan i mitt kylskåp! Nu sitter jag här, fördriver tiden och är propp mätt gjorde potatisgratäng och kött förut. Ûbergött, men blev dock lite starkt...Nu tänkte jag titta på det senaste avsnittet från one tree hill och kanske gråta en skvätt M sa att det va sorgligt...

Annars händer en massa saker i mitt liv, tänk hur saker och ting går fort egentligen.... glory last forever!

Tisdag i Karlstad

Vaknade av att Tgrr ringde mig, men det va dags att kliva upp så det gjorde inget! Så ringde P fem sekunder senare och frågade om jag ville hänga med ut till Bergvik, klart jag ville... Allt för att slippa plugga! Idag har vi egentligen inläsningsdag, men boken för vänta tills ikväll! Så nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka in till stan och hämta upp Tgrr och boken. Sen drar vi till bergvik, undrar vad vi kommer äta idag M? hum....näääru.

Ha en bra dag, för det ska jag ha....
M

Sommar, ge mig!!!


Höljes 08!

Good day

Idag är Malin glad, allt har gått henns väg! =) Bästa av allt klarade tentan, två poäng från VG men what the fuck? Klarade den i allafall...nästan värt att fira? ;)

time to sleep

Ja då sitter man här då klockan är efter 12 och Malin borde sova! Men har alldeles för mycket i huvet... En stor del av det är tentan som vi har i morgon, kyss mä i röva säger jag bara! Kan inte ett skit, blir att dra gissningsleken det. Synd att man inte har allt för bra med turen bara...nää orkar inte mer.

Godnatt!

Tvätt

Lyckades få en tvättid idag, tror jag ska köpa mig en triss...annars är det alltid fullt och man måste vara ute en vecka innnan. Men idag hade någon suddat ut sig så jag fick tiden, kunde inte bli bättre. Tvättkorgen var överfull! Lillasis var med ner och hjälpte mig också...De är här och hälsar på för de ska på hockey ikväll, så vi har varit till Bergvik. Passa på att unna mig en ny bikini, har spanat på den ett tag och nu köpte jag den tyckte jag förtjäna den...eller nått. Fan fick köpa en större storlek på överdelen än underdelen, för mig har det alltid varit tvärtom. Vad har hänt?!

Nej nu ska jag vara social....ha en fortsatt bra dag folks.

NÄÄ

det finns inte, eller det var i allafall vad jag trodde. Det är så jävla typiskt, plötsligt fick jag panikångest...i en värld av idioter står jag först i kön. Men det står även många efter!

Solen skiner

Men helvete vad kallt det var, för att inte prata om hur mycket det blåser här i stora staden... trodde jag skulle blåsa bort förut! Hoppas verkligen det börjar gå mot vår nu och att ingen mer snö kommer ner, är ju snart april. Ja när man inte kan vara ute trots att solen skiner vad gör Malin då? Jo jag har just ätit och nu satte jag mig här, som vanligt... borde egentligen läsa igenom allt tills tentan. Men det blir väl i morgon kväll det, jag känner mig allt för väl. Men går fan inte att plugga till denna skit tenta, då ska man ha minne som en gud och helvete vad jag hatar detta. Men det är som sagt slut på torsdag efter tentan, kan inte beskriva med ord hur förbannat jävla gött det ska bli.

blablabla...va mycket tråkigt det blev nu.

Totalt värdelöst

En lika värdelös dag som vanligt på uiversitetet med denna kurs, redovisning som gick på 20 minuter, hål på tre timmar och sen en värdelös lektion på två timmar! Säger bara tack för att jag bara har en tenta kvar i detta och den är på torsdag, sen är helvetet över. Ja förutom om man får omtenta, men det spörs nästa vecka.... Sen fick jag dessutom vänta SJU minuter extra på min buss när jag skulle hem också, jävla bussar som inte kan hålla tiden. Men väl hemma och jag har faktiskt gjort lite nytta, diskat mitt berg, dammsugit, dammtorkat, aaa nu har jag bara badrummet kvar. Men måste ta en break, är jag värld ;) Dessutom ska jag unna mig min pizza som blev kvar sen igår, ûbergött...  

Vill ha torsdag....

Yr i plymen?

Svar ja! Hade hur bråttom som helst i morse och fick springa till bussen i vanlig ordning, springer in på uni i all panik över att klockan är 08.10 och vi började kvart över...Kommer till klassrummet där det är alldeles tomt, ringer Emelie i panik och frågar vart är ni? Vi sitter i bilen säger hon, vi börjar klockan 09.15 vettu. Hallå vart fick jag hjärnan ifrån? Jag vet ju att jag aldrig brörjar tidigare än 9, helt slut där uppe tror jag...haha. Så nu sitter jag här och fördriver tiden lite, tur att jag hade datorn med mig, min bäbis det! Nej nu ska jag passa på och träna lite på redovsiningen vi snart ska ha...

Hoppas ni får en bra dag!
Kram M

Aldrig utan dig



Dogs dont hug back but sometimes they all you got....

Vårkänslor

underbart, allt känns så mycket lättare...gå upp och det till och med är ljust.

Living the dream

är precis vad jag gjort i helgen i allafall... Haft en undrbar helg med massa skratt! Den har bjudit på hockey, förfest, parken, litet söv, boaborg med massa lek, pizza, 20-års fest och massa skratt. Så efter helgens bravader tog jag mig en sovmorgon idag tills 11.30 ûberskönt, men är döstrött än så blir inte allt för mycket idag nä...film maby.

Look up, what can you see?


Örongodis


totalt värdelös

Får nog hålla med Homie om att det lär inte finnas några andra personer som är så värdelösa som vi! Kom på det i morse! Glöm inte bort att du är värdelös...

Jag har världens bästa

syster och syster har världens bästa pojkvän! Ville inte åka buss hem idag och självklart ställer de upp och kommer och hämtar mig! Danke! Så nu ska jag packa ihop alla saker som ska med hem, måste ju ha med en del i helgen...mycket som kommer hända ;)

Ha en bra dag!
M

Karlstad igen då

Ja då är man tillbaka i stora staden igen då, känns ganska bra ändå... Vet ju att jag kan åka hem i morgon igen om jag vill. Har inte riktigt bestämt mig än om det blir hemfärd eller utgång, men Tgrr ska ju hem och jag saknar J så åker nog också hem. Blir ju ändå fest hela helgen lång =) På tal om det vill jag att det ska bli morgondagen vill bara ha denna jävla tentan över, ska hem till M sen och plugga men tror inte jag får in ett dugg mer i min lillaärthjärna. Den är överfylld redan, jag hoppas verkligen de frågor som jag kan kommer men det är väl för mycket begärt det. Nää nog om detta, nu ska jag ta en dusch tror jag sen blir det film. Måste ju äta nått också, undrar vad som finns, har ju inte varit här på ett tag nu =)

Ha en bra dag!
Kram M

Bästa jag fått i år!

Nicke var så söt och kom hem förut från sin träning men kinderägg åt oss, inte bara sött utan gott också =) dessutom får man en överraskning, kan inte bli bättre eller?

Vad har jag att förlora?

jag tar den! va fan håller jag på med?

Plugg plugg plugg

Låg och halvsov så ringer Martina, det var nog bra det också...behövde verkligen komma upp. Hon satt med alla dessa frågor och tränade, själv har jag inte sett dom sen igår morse. Men vi kom i allafall fram till att hon skulle komma hit så ska vi plugga tillsammans, går alltid lite lättare...bara man pluggar vill säga. Så nu ska jag gå och äta lite frulle för att sedan dunkna i alla frågor om natur och hållbarutveckling. Önska mig lycka till, på torsdag gäller det! SUCK!

Hoppas ni har en roligare dag =)

Klassiskt


Plugga allan?

Suttit en timme nu och har typ kommit halvägs, nu kommer det jag absolut inte kan och då släpper jag det och gör nått annat...när jag egentligen borde sitta kvar. Biodiversitet och alla mångfalder som hör till, skjut mig ska inte lära mina barn det ändå. Kan lova att det ska firas på torsdag i allafall, som sagt det finns omtentor men inte omfester ;) Nej usch sådär kan jag egentligen inte tänka... Men Emelie ringde nyss och sa att det spelar nog ingen roll om vi kan detta vi har för vi har för korta förklaringar. Dom är tydligen skitnoga med det, men känns lite sent nu... Bara att plugga på det vi har (Y)

Nej back to study...

Vem kom på ordet lätt?

Varför ska allt vara så komplicerat? Önksa att det var mycket lättare, rakare och att man på nått sätt visste... . Tänk att kunna läsa nån annans tanke, bara för en dag. Att veta att det är grönt, nu lever man i ovisshet där man inte vill bli nån i mängden...är jag bara nån i mängden? Mitt svar bli ja. Mykk hör.


Jag har gått därifrån...kan inte alltid vara jag. Därför borde jag ju fatta.

Jag kan

Duktig tös jag, ställer upp för mamma idag och passar lillasyster...men gör det med nöje, ett tillfälle att få umgås med henne. Tror jag ska gå in och fråga henne om vi ska gå till ICA och köpa nått gott innan melodifestivalen, så kan tutte få en kvällspromenad också. Så sen blir det att krypa ner i mammas dubbelsäng och se melodifestivalen med lillasis, mys!

Ha en bra kväll mina vänner...

Jag vill

ta studenten igen, fick västa längtan nu när jag såg vår revy...annars värker knäa, ambögan och jag tänker hoppa in och plaska in en varm dusch, läänge!

Grattis!

Lillasyster blivit stor, är hemma hos mamma och har just firat Ebba som flyller 12 år idag! Så det har blivit tårta och paket =) Är även en bra dag för mig för snart ska jag och mamma åka till ICA snart och hämta paket från HM, alltid lika kul med lite nya saker...Vad kvällen bjuder på det återstår att se det.

/ M

Tyst

Bara jag och Tutte hemma idag och hela dagen, kvällen och natten med för den delen... Alla andra har dargit till Karlstad, pappa skulle långa min lägenhet eftersom han ska på Ulf Lundell, unnar jag han att! Sis och Nicke drar också till Karlstad idag, Nicke ska på Nöjes och Sara och Madde får stanna hemma =) Själv har jag inga planer alls, emms tycker jag ska föja med till Karlstad och gå på Nöjes... Men jag vet inte jag. Skulle allt behöva en vit helg...massa snos med bästa! För hon är det finaste som finns!



det dyraste i hela världen...

Hello tomorrow!


allagråvardag!

Händer inte allt för mycket just nu kan jag säga...tappat lusten för det mesta. Men som sagt tiden går ändå och man måste ändå få vardagen att flyta på...på nått sätt. Har tillbringat ganska mycket tid hos mamma, med conny, storalillasis och Nicke eftersom pappa jobbar hela dagarna. Sällskapssjuk! Idag har jag börjat plugga lite smått, går inge vidare tankarna är nån helt annan stans. Motivationen är som bortblåst, natur och hållbar utveckling är ju inget som lockar direkt heller. Kan inte bry mig mindre känns det som. Men har även gjort nått kul idag varit till farmor och ätit världens godaste mat, potatisgratäng, fläskfile, sås, sallad och såklart effterätt...farmor hon kan hon!

Nej nu ska jag plugga vidare, för sen blir det hockey! Ska även få se M idag!

a little smile on my face

tänk att något så lite ändå kan rädda så mycket! tack och godnatt!

deep inside

Det är för väl att lögnen finns, för tänk om allt man hörde var sant...men just nu vill jag believe a lie!


Everyday can´t be good

jag tar den...bara att bita ihop! acceptera ett bra men otroligt svårt ord. känner mig dum. jag vill verkligen inte!
om man bara kunde fly verkligheten för ett tag... tiden läker sår, fan heller.

ju mer man vet ju ondare gör de! don´t tell me.

Städ dax!

Inte alla som lyssnar på Celine Dion när man står och diskar och har sig... förresten diska över 20 glas, har jag haft fest eller? -NEJ! Fattar inte vart allt kommer ifrån, helt sjukt! Men nu har jag i allafall städat, diskat och gjort fint. Bara packa kvar, och jag har ingen aning om vad som ska med hem. Gör nämligen sista dagen i skolan i morgon innan tentan nästa vecka så tänkte åka hem pch plugga...hur nu det ska gå?! Slipper i allafall laga mat och massa skit, lyx! :) Så mer tid till att plugga, haha nu tror ja jag ljög... fan kommer aldrig klara detta. Nej nu ska jag unn mig en film!


Faraway

When you love someone - you'll do anything
you'll do all the crazy things that you can't explain
you'll shoot the moon - put out the sun
when you love someone

you'll deny the truth - believe a lie
there'll be times that you'll believe you could really fly
but your lonely nights - have just begun
when you love someone

when you love someone - you'll feel it deep inside
and nothin else can ever change your mind
when you want someone - when you need someone
when you love someone...

when you love someone - you'll sacrifice
you'd give it everything you got and you won't think twice
you'd risk it all - no matter what may come
when you love someone
you'll shoot the moon - put out the sun
when you love someone...

Värmland runt

Torsdag och då blev det en spontan utgång här i Karlstad, skitkul tror jag men aldrig mera 8,5 eller vad säger du M? Ganska luddig kväll, men det var de flesta som befann sig hemma hos M =) Fredag kom mamma, Conny, sis och Nicke hit. Vi drog ut till Bergvik och dom började prata om Björn och att det skulle bli så hmla kul... lättövertalad som jag är satt Malin med i bilen hem på väg till Munkfors. Kvällen var till stor del skitkul, så ingen förlust att bli med dit inte. Lördag morgon och Malin ska med bussen till Karlstad för att sedan åka med Lina till Karlskoga till Lisa och visst, jag hann med det med! Så lördag bjöd på god mat, gott sällskap och en trevlig kväll på Statt... dit får vi åka igen ;) Söndag dock inte lika kul, helt förstörd och det känns i kroppen än kan jag säga... skönt att vara ledig idag i allafall så jag har sovit ut! Men nu ska jag nog ta tag i mitt liv och städa här, för sen kommer M och ska sova här. Hon har söp bort sin mobil och tar sig inte upp i morgon annars =)

Ha en bra dag!





Underbara människor! <3


I know

it´s just a talk....but it still hurts.

RSS 2.0