Istiden eller vadå?

Vad blir det med vädret? Jag vill inte ha mer snö nu, och tittar man ut bara blåser snön utanför fönstret. OGILLA! Jag som vill ha vår och för att inte prata om sommar. Men det kan man nog glömma just nu och iallafall de kommande två månaderna. Lett! Nog om det Malla kan ändå inte göra nått åt vädret. Igår var jag och E i Karlstad hela dagen, köpte massa kissesaker och Erik köpte saker till sin älskling iphone. Jag var jätteduktig och köpte faktiskt ingenting, eller jag hitta inget heller. Det enda jag behöver är en ny bh men det finns fan ingen normal och bekväm bh i hela Karlstad, dret. Sen var vi även och hälsa på sis, Nicke och Mia. så var hemma ganska sent och då drog vi till Fredrik och såg på hockey och Anna Haag. Roligt med ytterligare en medalj, inte dåligt av Sverige ändå. Hoppas på fler! Ikväll vettufasen vad det blir, känns konstigt med en helg utan Tate och Söffi. Men Emo ringde nyss och hörde om jag inte skulle titta upp till han ikväll...orka dricka? Nja, men finns det nått annat att göra? -NÄÄ. Eller mysa med E, men vi får väl se vad han har för planer. Kan ju bara titta upp och säga hej annars också. Dessutom vill jag ha nån god mat idag, frågan är bara om jag ska ringa till pappa och säga det eller om jag själv ska göra nått gott?! Svårt val men det är ju alltid gott att bara sätta sig och få maten serverad, rena lyxen dää. Så kanske blir pappa ändå vi får se :)

/ M


MALIN

- Ja, jag vet är super dålig på att blogga... men bättre att inte skriva alls när man ändå inte har nått vettigt att kladda ner. Nog för det har jag inte nu heller, men kände suget. Ibland är det skönt att bara få skriva av sig. Nu är jag även trött på denna design så Tgrr ska byta tillbaka till mig gamla igen. Den är i allafall ljus, nöjd på svart och mörker just nu. Önska det var vår, så man fick lite ljus och bättre motivation till allt i livet.  

Det har ju varit Rally i värmlandsskogarna i helgen och det var en mycket mysig helg samtidigt som jag lärde mig nått, alltid har man ett val här i livet och det gäller att göra det rätta valet. Jag hade inte gjort så! Ingen hade gjort så. Men nog om det, hade i allafall en skitkul förfest hemma hos Tate och Hölma på lördag med massa sötnötter ^^ Så blev det folkan och rallybal, kan inte klaga. Alltid roligt när det är mycket med folk.

Sen blev det 14 februari, vilket innebär alla hjärtans dag. En sådan där dag man vill ska bli hur bra och speciell som helst men som oftast bara blir en dag i mängden. Varför lägger man egentligen ner energi? Nån gång hoppas jag den dagen kommer bli minnesvärd till det jättebra.

Sen blev det måndag och skola som vanligt, denna vecka har vi arbetet med genus så var på förskolan och observera massa söta kids. Sen idag hade vi redovisning på det så nu är det helg! Gött! Borde egentligen träna idag med, men just nu jag ingen motivation alls. Sen skulle inte Söffi och Tate träna idag heller och gå ner dig själv nej aldrig liv. Kanske kan ta en promenix istället. I morrn ska jag och E till Karlstad i allafall, mat och kattsand ska inhadlas till skatten Max. Sen blir det väl såklart stan och lite affärer också, alltid lika roligt.

/ Malin

Det är så jag säger det

Det äter upp mig inifrån, det är som att vända på en hand...kanske för olika för att kunna dela.

Ge mig sommar!!!


Så sant så

Att bara vara
kan ingen klara.


Pian

What are you hiding för me?!

Alone

Har varit duktig idag och städat hela lägenheten, då menar jag verkligen städat med allt vad det innebär. Så ikväll får jag och älsklingen krypa ner i nybäddat, finns inget härligare. Emsan hemma nu, E är och spelar innebandy så jag får roa mig med datorn och tven. Men inte fy sam det heller, lite långtråkigt bara. Som tur är har jag ju min Max, så är inte helt ensam. I morrn blir det en dag på Uni då vi ska gå igenom och diskutera våra arbeten och artiklarna. Har i allafall skickat in de nu, så hoppas de duger och att jag fattat det någolunda... 

Min mys, mammas skatt!


Älskar dig! <3 


Ångest

Idag fick jag sägna nej till jobb på grund av att jag måste plugga, när hände det sist?! Fattar inte hur man helt plötsligt kan gå från att inte ha nått tills ha en hel hög med saker man ska göra. Dessutom ska allt vara klart tills på torsdag. Har två engelska artiklar, långa också som ska läsas. Sen ska vi svara på frågor till de och som tur är kom min guld pappa hit igår och satte punkt på alla mina frågetecken, så nu tror jag att jag är klar med det i allafall. Sen är det nån typ av text som vi ska skriva en sida till också med frågor och syner. Usch jag är SÅ lett på engelska, syner och ordet kompetent. Jag vill mycket hellre jobba, det är där jag lär mig. Hatar verkligen att säga nej till jobb, känns som om de inte kommer ringa mer då. Vet inte varför men det känns inte bra å behöva säga nej. Men skolan måste ju komma först så det är väl som det är.

Inte kommit ur sängen än, men det är skönt att kunna ha datorn i sängen och plugga här. Elller ja titta facebook ibland också :) Dessutom förtjänar jag ligga kvar i sängen eftersom jag hade högst två timmars sömn igår. Hatar att inte kunna sova, måste lära mig slappna av och inte tänka så mycket tror jag. Värsta som finns att inte kunna sova! Men nu snart måste jag väl stiga upp ska stoppa nått i magen, funderar på att göra korvstroganoff och ris idag det är mumma det. Sen blir det plugg igen, är fan inte van att plugga ju. HEMSKT det också, men bra att komma in i det igen kanske.



KRAM Malin

RSS 2.0