Jag håller på att bli nått jag inte vill



Jag och mina kära vän sa att inget skulle få komma emellan oss, det har det heller inte gjort. Men jag känner att vi glider isär och på ett sätt jag inte alls vill, ett sätt jag alltid sa att jag aldrig skulle göra. Inte mot henne, inte mot mig själv, inte mot nån. Jag håller på att bli nån jag inte vill vara. Allt blev bara sådär jobbigt och jag känner mig otillräcklig, instäng och ibland ensam. Hur löser man problem man själv inte har en lösning på? Problem som man inte alls vet hur man ska kunna förbättra hur man än vänder och vrider på dem. Finns det ens alltid en lösning? Jag vill förbättras och jag vill framförallt känna mig tillräcklig... just nu hatar jag det.


Du får gärna gå i mina forspår bara jag får kliva ur dem först!  

Snälla bli min


Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 
är det nu, nu som det tar slut 
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå 
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig 

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va 

Du tar bort min hand ifrån din arm 
och flyttar bort 
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem 
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va

Hejåhå



Det pendlar lite mellan skrivandet här märker jag, vettufasen vad jag gör när jag bara glömmer bort att blogga. Mycket som far runt i huvet kanske. Tog i allafall tag i kragen och ringde Hemgården som jag skrev att jag skulle göra och visst hade jag fått sommarjobb så det känns kanon :) Sitter nu och lyssnar på underbara Veronica Maggio och jag vill ännu mer på P&L nu så kanske att man skulle köpa sig en biljett ;) Ingen omöjlighet i allafall. Så spelar ju Håkan och det vet jag ju hur bra det är, kan aldrig bli dåligt liksom. Tråkigt bara att det börjar den veckan jag börjar jobba bara, känns ju sådär att behöva fråga om man kan få vara ledig det första man gör liksom. Får då vill man ju åka på torsdag, jajja de spör de där länge kvar :) För övrig händer inte så mycket i min lilla låda, håller på med massa skolarbeten som vanligt liksom... Ska bli så gött med lite sommarlov innan man börjar jobba, jag ska NJUTA! ;)

Barnboksanalys



- Gör mig galen!

Det är nått visst med kärrparfym



Nu vet jag vem det är som förgyller trappuppgången med Jean Paul parfymen också, mötte honom nyss... Hade ju den funderingen härisist jag kom till Karlstad och det bara stank den parfymen (inte för att jag klagar ;)) Fy satan va gott den lukar, dock inte riktigt i klass med silver kulan Hugo Boss då. Vet inte vad det är men nått speciellt är det att med pojkparfym och de väcker minnen.


Hur som helst mumms ;)

Ska agera kock



Lovade pappa och lillasis att jag skulle göra lasagne tills de kom hem idag. Så bör nog börja snart, i allafall om lillasis ska få mat tills hon kommer hem :) Idag fick jag även tacka nej till jobb på förskolan i morrn eftersom jag går i skolan. Hatar att säga nej för nu har jag fått gjort det så många gånger, men vad gör man skolan måste ju komma först. Fick även en tankeställare att efter sommaren är det BARA fem månader kvar tills vi får examen. Fatta att då har vi gått 3½ år på Universitetet och får vår lärarexamen, vilken lycka det kommer bli! :) Ända fram tills man vaknar och inser att man är arbetslös och måste börja söka jobb... Hej riktiga vuxenlivet! På tal om jobb funderar jag på om jag ska ta och slå en singnal till Hemgården och fråga om jag får vara där i sommar eller inte. Det är liksom maj och vore bra att veta om man får ett sommarjobb eller inte. 


Nej om jag skulle börja med denna väldiga matlaginga :) 

Turister?






Bilden talar bra för sig själv, haha!


Minnen



Shiiit alltså vilka minnen man kan få bara sådär, efter jag duschat så brukar jag smörja in mig med en body lotion som jag och Helle köpte med oss förra sommaren till Magaluf. Nej jag har inte kvar den, utan blev skitglad när jag såg på apoteket att de även denna sommaren kör med den och var självklart tvungen att köpa den :) Så varje gång jag smörjer in mig med den nu så känns de precis som om jag står där på vårt hotellrummet i värmen och smörjer in den lite solblekta kroppen. Doften gör att det blir så verkligt, det påminner om så mycket!!!  För varje eftermidda/kväll vi smörjde in oss med den gjorde vi oss redo för utgång i Magaluf, åhhh vad jag saknar den sommaren!

... ingen kan ta dessa minnen någonsin.

 


Varför?


Varför har jag alltid så svårt att släppa saker och ting? Det behöver inte handla om nått speciellt utan bara för över huvudtaget liksom. Varför ska jag alltid tänka fram och tillbaka och men tänkom. Varför kan jag aldrig bara släppa helt och gå vidare. Vara glad och nöjd för det som finns här och nu? Bara en fundering.

Jag är bra på att sova



Det är i allafall konstaterat att sova det kan jag. Jag är rent ut sagt bra på det, sov ändå tills klockan 12.45 idag. Men tur var väl det eftersom det tydligen snöat inatt och att marken var kläd av ett vitt täckte i morse. Inte okej med snö i Maj, jag vill verkligen bara ha sol, sol, sol nu. Som tur är går vi väl åt rätt håll om ser till månad och om man bortser från snön idag. Nog  för att v har varit bortskämda de senaste veckorna med värme och sol med de har varit hur bra som helst :) Idag är en sådan där dag då jag inte ska göra nått, känner mig lite hängi och konsti i kroppen så ska bara vara idag. Snosa med min mys och bara njuta...

Njuta av en ledighet som egetligen inte finns eftersom de kasta in yttligare en uppgift denna veckan, som om vi inte har nog liskom. Har egentligen föreläsning idag också men jag stannade hemma eftersom jag inte känner mig riktigt 100. Men får ta igen de på torsdag och fredag. Sofia min vän ger mig väl en update sen om vad som sades idag. Ska ta mitt pick och pack och återvända till Karlstad i morrn också. Men fråga mig inte hur jag ska få med mig allt. Kan inte begripa hur så mycket kan komma hem egentligen? Bör väl kanska stanna i Karlstad och inte åka hem. Men hur ska det gå när snosen bor här? Vill inte sätta honom i lägenheten nu heller under sommaren, dessutom vet jag ju att där kommer inte jag heller vara konstigt nog ;) Det är komplicerat, men alla problem är till för att lösas så! :)  




Gaaah



 

Jag hatar det! Hur ska jag få med allt?


RSS 2.0