SOL

jag gillar det!!! :) I morrn blir det Karlstad vare sig magen vill eller inte... hoppas på den toppen dag och kväll.

Mys väder

åhh min E han jobbar och sliter han...så får väl krypa ner själv och se på nån film. Men det ska ju bli bättre väder i helgen och det tackar vi för, speciellt eftersom vi ska leka lekar och grilla på lördag med fadderhänget.  Annars idag så ska jag inte göra ett dugg, är klar med fördjupningen också. Satt och slet som ett djur igår så nu ska jag bara slöa och hoppas på att solen vill titta fram senare. Efter regn kommer solsken är det inte så? Man kan ju i allafall hoppas....

Ha en bra dag friends!
M

Det går inte!

Nää nu är jag helt slut i huvet, har svarat på den sista frågan, ändrat på inledningen och bakgrunden. Så nu har jag BARA diskussionen kvar. Jag vill inte, vet inte ens vad jag ska skria på den. Vad jag tycker eller? Funderar på att skita i detta ett tag och göra nått annat, men jag vill ju bli klar idag och skicka in. Pallar inte detta mera...nej ge mig sommar NU! Idag ska jag och E i allafall beställa biljetter till Peac and Love, åh jag längtar redan dit! Dessutom har jag fyllt 20 då också, liten blir stor...på tal om de är jag mycket nyfiken på den 7 juni. Men det kan inte vara annat än bra med dom bästa!

sommarn inte långt borta....

Tråk

nu blir det plugg... så ser min dag ut!


Dad

Idag fyller pappa år och det ska firas med smörgåstårta, mumma!

Grattis världens bästa pappa!


Tomt

Ja här är det tomt på ord, inte mycket som händer i bloggen förtillfälligt. Men jag har ju en massa annat för mig, men ska allt försöka förbättra mig lite... Helgen har varit super mys, tagit det allmänt lugnt. Kan man behöva ibland, helgen som kommer nu verkar ju bli hård så nu hoppas jag vara rejält utvilad... Igår var Malin på en lång dag ute i vidavärlden den började redan klockan 5 och efter 7 närmare halv 8 satt jag på Uni där vi skulle ha VFU-uppföljning. Ganska värdelöst om ni frågar mig, men nice att se alla igen! Efter det hade jag, Lina och Helena handledning med Martin, gött så slapp vi åka dit idag eller i morrn. Slutade väl vid halv tolv så då blev det lunch nere i Selma och sedan följde jag med Lina hem och vänta på Martina. Fick snosa med Linas söta katt, jag vill också ha en! När Tgrr kom drog vi ner på stan en sväng, gick fram och tillbaka...mötte Sofia efter ett tag bara sådär, alltid lika roligt. Hitta i allafall lite smått och gott, örhängen och ett linne. Sen drog klockan i väg och vi var i väg till Martinas place och mitt och hämta lite saker efter som vi skulle åka hem. Men det värsta av allt igår var att när jag och Martina skulle ta bussen hemma ifrån mig upp till Universitetet. Båda dubbelkollar bussen eftersom dom gjort om busstiderna inför sommarn. Den till Uni ska gå åtta minuter över och där står vi, hoppar på den och följer med den bort över Stockfallet. FEL BUSS FAN! Vi har gjort den missen två gånger den ena var förra året när vi skulle upp på nollning och den andra nu när vi ska på möte inför nollningen. Har vi lite otur med just nollningen eller?!  Men som tur är kommer Johan i sista stunden och räddar oss. Faddermötet var bara positivt och jag längtar redan nu tills nollningen, så lördagen ska bli så jävla rolig. Vi ska vinna, vi är ju de bästa så att!

Nej nu borde jag ta tag i min fördjupningsuppgift....

Ledig

Ja då var VFU:n över, tråkigt! För nu ska man tillbaks till verkligheten med fördjupningsuppgiften. Skönt att detta är det sista som ska göras. För sen blir det SOMMARLOV! Just däför har min motivation flygit bort också, gör det bara för att jag måste! Men det är väl så med allt egentligen. Bara två veckor kvar, underbart! Har suttit nu och skrivit, det går som det går..blir stopp här ch där. Men nu har jag bara en fråga kvar och diskutionen, det svåraste också. Men det får vänta tills i morgon för nu orkar jag inge mer. Prata nyss med Madde, kanske blir bingo ikväll... Haha känns inge tantigt det inte, men det är ganska kul. Helgen den är bara ett stort frågeteckan och beslutsångest allan. Jag vet inte vad jag vill, vet inte ens om den kommer att innehålla alkohol. Det spörs.

duschen väntar...

Snör

Ja det bara rinner, tror jag har snöt ut halva hjäjrnan idag! När ska detta ge sig? Blir stölli snart. Dessutom har Erik blivit sjuk nu också, tror jag råkat smitta han. Sorrry skrutten, men jag tar hand om dig ;) Idag har jag snosat på barnen, var tidig så slutade redan klockan 14. Så sen dess har jag suttit här och skrivit på min fördjupningsuppgift, det går sakta men säkert. Tycker det är svårt, känns som allt blir kopierat från boken...kanske inte borde sitta så länge i streck. Men kände att jag var tvungen för i morgon är jag sen och är säkert inte hemma förän vid 18 och då är jag döstrött och har nog absolut ingen lust att sätta mig här. Men måste nog om jag ska hinna klart med detta denna vecka... Nej om man skulle hoppa in i duschen, för sen blir det film och pizza. Kan jag vara värld nu.

Ha en bra kväll friends.
Kram M

You are my heaven



Holding you closer than ever...

Tråk

Vädret ute pendlar från fint med lite sol till en massa moln, så vill inte direkt gå ut. Sis och Nicke är i Munkfors, E är och kör cross, jag sitter här och har just diskat, hängt tvätt och stoppat i en ny tvätt! Men nu är jag trött på detta, vill göra nått fun... Men går det? Finns ju aldrig nått att göra eller har man bara brist på fantasi? Eller jag skulle ju kunna plugga, har massa att göra där men jag skrev ju fun så.

Nej duschen nästa kanske, ett framsteg i allafall...


Ny blogg?

Ja jag har ju som sagt skaffat en ny blogg gloory.devote.se. Men har lite beslutsånget om den, är ju så inrotad här men är dock lite trött på denna... Har nog båda.

Pappa

han kan allt ibalnd, lyckades få tag på honom och han förklarade galant så jag fattade vad jag skulle skriva... Så nu är jag klar tror jag, men det tar bara NÄSTAN 7 minuter, Men va fan, får väl prata segt på fredag. Även om det inte är min starkaste sida. E ringde nu och skulle jobba över också, gud jag som ville hem till Mia snabbt. Men tror N skulle komma och hämta mig efter han sprunigt klart. Ändrade planer Emo kommer nu, lycka man kan ha ibland... Så måste springa! Glass på g!

Sunshine

Underbart! Vill bara ut i solen, men vem kan det när man måste sitta här inne och plugga? Har kommit dit att jag inte fattar heller så ringde pappa men han svarade inte. SKRÄLL! Har han mobil till tro? Vill ju bara bli klar med detta men har ju kört fast, skrivit lite mer än två sidor och det tog bara 3 minuter för mig när jag pratade om det. Ska ha en redovisning på tio minuter på fredag så. Det är inte lätt när det är svårt...herregud säger jag! Dessutom har jag beslutsångest om vad jag ska skriva om på fördjupningsarbetet, så måste till biblioteket och titta vad det finns bra fakta om. Mycke nu! Tror det blir barnmisshandel eller maskrosbarn beroende på faktan.

Vill till Mia också så dit ska jag ta med E sen när han kommer...
Ha en bra dag mina vänner!
KRAM


Så nära


Men ändå så långt borta...

Ibland har man TUREN att lyckas!

Fan va ont jag har i min stortå, skavsår allan! Oväntat att få skavsår där liksom, brukar alltid vara hälen. På tal om oväntat klarade jag även tenten i BUS, lite gött! Är fan stolt över mig själv, trodde jag aldrig... Underbar lättnad kan jag säga. Så nu har jag "bara" VFU, VFU-uppgift, SEM och en uppsats kvar innan sommarlovet. Kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar! Men bara att ligga i det, plugg, plugg, plugg... Så det enda bra på Uni idag var tentan, efter school drog jag och M in til stan. Var till HM och köpte schampoo och balsam sen bara strosa vi runt där in och ut i affärer och prata. Sen har jag haft en lång och mycket trevligt pratstund med Madde, alltid lika kul. Så nu funderar jag på att gå och göra mat, ska slå på stort idag och göra Mallas köttgryta! Mumma!

Man är inte sö bet som man tror!
Kan jag iallafall leva på idag.

RSS 2.0