Första dagen avklarad

Nu är skolan igång igen och det känns faktiskt gött, tror denna kursen kommer bli givande...Skönt att komma tillbaka till verkligheten och lite rutiner igen. Bor ju också nu förtillfälligt hemma hos Emelie och Gullan eftersom de är utomlans och någon måste ju passa Tea (katten), snälla som jag och älsklingen är ställer vi självklart upp :) Skönt att komma hemifrån igen, längtar efter eget igen kan jag säga. Men det får det att lov att bli snart :) Har i allafall just nu suttit och gjort klart min första uppgift där vi skulle skriva en typ dikt eller vers till en bild av ett nyfött barn.

Så här blev mitt resultat: 

Du är stor och strak på dagen men liten på natten, du är mitt kött och blod.

 Jag ska skydda dig genom livet, för när du än behöver mig kommer jag finnas där för dig.

 Du är min lycka du är unik och ingen annan lik.


/ M


Hemligt kär


han är min... i smyg iaf ;)


Jag liksom föll över kanten

humms, regn? Jag och Helle som ska upp och titta på fotbollen för första gången i år tror jag... Är det inte typiskt?! -JO! Dumma sol som inte vill kommer fram nå mer... eller kommer den snart? Efter regn kommer solsken säger man inte så? Kan ju i allafall alltid hoppas :) Ringde pappa i panik förut också... Hörde att Max var inne och jag hörde hur den där bjällran på halsbandet lät så jag tänkte vad gör han, leker med sig själv eller? Jag titta in i rummet där han var och vad gör han då? Leker med en RÅTTA, en död en som tur var!!! Han har tagit typ 10 råttor nu i skogen, han har blivit värsta killörn. Jag som hatar och är livrädd för råttor gallskrek och som tur är tar han råttan i munnen då och springer ut igen. Jag hade nog svimmat annars tror jag...bjöd även Helle på lite panik. Så ikväll tror jag att jag ska duscha och borsta tänderna på Max, vill inte att han ska ta råttor, gjorde han ju inte till en början men nu tror han att han är kungen i skogen han... ägget mitt :)

 

SÖT?

När jag skulle logga in på facebook hade min snos skrivit i e-postadress fältet: Jag_älskar_dig_Malin :) <3, tänk att något så litet och lätt ändå kan få en så glad :)




<3


Helgen

Den har varit väldigt lugn måste jag säga, så lugn att jag inte känner igen mig själv i den. I allafall inte om man tänker på sommarens alla andra helger, men ibland kan det nog vara bra att ta det lite lugnt. I fredags var jag och E till Torsby och hälsade på Anders sen bjöd E mig på kinarestaurang, lyx ;) Sen var det bara hem och göra sig i ording för att träffa brudarna, alltid lika roligt att ses... saknar er! Blev lite alkohol och prat hemma hos Tess sen gick vi till Petter. Lördag bjöd på kräftskiva hemma hos mamma och krut, var asmysigt och gott... Synd bara att Matte inte fick vara med, du saknas. Men det var en bra helg, om man bortser från söndag kväll/natt... tänker på dig min vän!











PUSS / M


Impuls?

Det är nog mitt rätta jag det. För det blir alltid mest spännande och bäst då har jag lärt mig...eller jag och Helle. Gjorde en impuls grej idag eller egentligen inte för jag har tänkt på det jättelänge. Men idag då bara bestämde jag mig att nu ska det göras och Helle fixa tid på dirren. Nu sitter den där min nya percing och jag är asnöjd!!! (: Är så stolt äver mig själv att jag våga, åh det gjorde inte alls så ont som jag trodde... ondare efteråt för man blir öm. Dessutom är jag ägare till en systemkamera! Bra dag om ni frågar mig ;)




PUSS M


i mitt huvud

Vad säger eller skriver man kanske rättare sagt efter allt som hänt?! Just nu har jag ingen aning, för de finns nog inga bra ord som kan beskriva de som hänt i mitt liv på sista tiden. Jag kan inte ens orden eller jag vet inte ens orden, vet inte riktigt vad som hände eller hur det gick till. Det enda jag kan säga och som verkligen är sant är att man kan aldrig veta vad som händer i framtiden... Hade jag skrivit en lapp med miljoner saker jag trodde skulle inträffa mig denna sommar vet jag att du inte hade varit en av dem. Men så fel man kan ha om sitt eget liv! Ibland måste våga och satsa för att  få veta, även om man är rädd. Jag vet att jag ställde mig frågan: Men till vilket pris är det värt de? Ställde den säkert 100 gånger och kom fram till att de kan inte bli sämre och att jag måste pröva för att få veta! Alla är värda en andra chans säger man inte så? Jag vill inte vara den som gräver ner mig om ett tag och hade hoppats eller tänk om jag hade... de måste vara värt de, än är det mer än värt de! Känner mig lycklig! <3

 Hoppas du håller MER än du lovat...

You never ever know how life end

Svåra ord...

..förlåt

.. självisk

...hänsyn

...fel

...försöka

...glömma

...börja om

Men det hjälper med träning...


RSS 2.0