Ta mig gärna tillbaka


Andersson :)

Malin saknar sin kamera, ja som hade tänkt bjuda på bilder från balen, studenten och Cypern men glöm de...

Ja, jag vet

Malla har bloggtorka!!! Men känns som om det var så länge sedan ja skrev att ja glömt vad man skriver om... Dagarna bara rinner iväg, trots att det är väldigt drygt att vara arbetslös. Alla andra jobbar ju. Men dom senaste två dagarna har ja lanat hos Jonte, sen har ja å RP varit på äventyr... Så sommarlovet har börjat kanon, hoppas bara på bättre väder som dom lovar redan på onsdag...Sen kryper helgen allt närmre och det är väl Höljes som står på schemat än så länge, har bara lite smått ångest men vet inte varför. Det ordnar sig väl alltid det där, har haft jävligt kul dom två åren ja varit upp så...
/ Kram M

Kids

åååhhhh va ja vill ha en liten kiddy!!! Förut på speedwayen såg ja bara en massa små söta barn, fuderar starkt på att kidnappa en kiddy ;) Idag måste Malla i sängs tidigt också, ska med Rickard till Norge i morgon och hämta Erik. Det kan bli en fun roadtripp dää :)  

Godnatt people!

/ Kram M


LG

   Mallas dator :)

Besviken

Trodde ja inte om dig, men man ska aldrig sluta förvånas... Det vet ja!

Sjung om studentens lyckliga dagar!

Fy fan vilken underbar tid dom senaste tre veckorna har varit, helt obeskrivliga! Ja skulle kunna göra om det 100 gångr till om det vore möjligt... Vet inte ens vart ja ska börja, men har ju fyra riktiga höjdpunter:

*Revyn, efter allt slit blev den tillslut också en av de roligaste sakerna ja gjorde under studenten, alla fick en så bra gemenskap med "gänget" som ja redan saknar.  

* Balen, alla var så fina och det var så himla roligt, ett minne för hela livet. Slutet av balen blir en fråga åter eller vad säger du Jessica? ;) Nej men en mycket lyckad kväll, kunde inte bli bättre...

* Utspringet och kortegen finner inga ord, helt jävla underbar känsla! Fick världens bästa studentpressent också, en bärbar dator, tack! :)

* Cypern och Ayia Napa, hur ska man beskriva den resan? Går ens det? 13 brudar och Napa kan inte bli bättre, 13 rätt respekt! Sol, bad och feest varje dag, träffade även 5 underbara pojkar från Smålandstenar. Saknar de redan, att inte höra trappan komma varje morgon och säga HEEEJ! Nej fy, ta mig tillbaka.... Bara för en stund!

Nu är det slut på allt det roliga, eller nej där ljög ja. Vi har ju nästan hela sommaren kvar :)

/ Kram M

Vart är sis?

Går ju inte att få tag i dig, lever du eller? Längtar tills du kommer hem, saknar dig enormt!!! <3


Humor på hög nivå

- NOT!

Cp fot med infektion eller inflammation, pencillin och krykor!!! Kan det bli värre? Svar: NEJ! Ja har inte tid med detta just nu... åhhh damn it! Det ska vara Malin Jacobsson till allt, men det är väl bara så det...  

RSS 2.0