Vår outfit



Såhär snygga är vi, haha...

Skolan och nollning

Ja då har skolan börjat och nollningen har dragit igång. Skolan är väl okej, känns alltid lite sisådär att börja tillbaka men jag hoppas det blir bättre och lättare. Idag har jag faktiskt varit duktig och gjort min inläsning tills vårt första sem i morgon, usch känns inge bra. Men det får gå. Så har ju också nollningen dargit igång och det är däremot är skit kul och hitils har vi hållit på i tre dagar...blir fem dagar om man räknar med eldfesten hemma också. Så nu går det hårt, men fan va kul det är.  Vårt lag Worriors ligger väldigt bra till när det gäller tävlingarna, men skulle vi inte göra det med dom bästa faddrarna och nollorna, ett helt underbart gäng är vi. Lyckos oss! I morgon blir det Blue Moon bar med Alcasar och Markoolio, ska bli roligt. Nått som INTE är roligt är att jag saknat E och M, så det gör ont. Trodde verkligen inte det skulle vara så här, så jag har våldgästat Martina under veckan vill verkligen inte vara själv. Så jag uppskatar att du står ut med mig min vän, tack!

Ska nog hoppa i duschen nu och sedan bege mig ut på stan...pengarna kom in på kontot idag ;)

I hope!!!

bara sådär

jag vill se OTH...en längtan.

Tingeling

Vaknade äntligen av att solen sken i morse, men det var inte så varmt ute som jag hade hoppats. Men det var i allafall sol och man får väl nöja sig med det. Eftersom Erik jobbar om dagarna nu finns inte så mycket att göra inne i lägenheten själv speciellt inte när solen tittar fram, så jag ringde sis och Nicke och frågade om vi inte skulle åka till farmor en sväng. Så vi drig till Råda där farmor självklart bjöd på mat som jag fick välja så det blev klyftpotatis och lövbiff, mumma det. Är så skönt att vara hos farmor och bara slappa ute på altanen och få allt serverat, blir riktigt bortskämd där. Farmor har ju en massa gojs så jag passade på och frågade om hon hade nått tyg till mina fadderbyxor och det hade hon. Så sis hjälpte mig och skrev och klippte ut så nu hoppas jag bara att det blir bra på byxbenet. Har ju inte fått byxorna än så kan inte testa. Men i morgon efter jag varit med älsklingen till Filipstad där han ska tattuera sig så ska vi åka till Karlstad och hämta mina byxor och lämna av massa grejer som ska hem till min lägenhet...nej nu ska jag snosa på E.

Kram

Oflyt hela tin

Ja det kan man lugnt säga när det gäller Max, än en gång har jag varit med han till Råda smårdjursklinik. För förut när jag satt vid datorn och Max låg inne i sovrummet kommer han ut och bara piper. Jag tror han pratar och ropar att han ska komma hit, när han börjar gå så haltar han och bara skriker. Så då fick sis och Nicke komma hit och de tyckte att vi skulle ta med Max till Råda och dår så dom att han har gjort sig illa i sitt lilla knä, så han fick en spruta och det ska förmodligen bli bättre de två kommande dagarna. Min dyra kissemiss är vad det är, men det är han värld varenda krona. Min sötaste är det!

Obs

Jag uppdaterar TVÅ gånger på en och samma dag, inte ofta det händer inte... Är nyss hemkommen efter en promenad runt sjön, det var ûbergott...så nu ska jag hoppa in i duschen. För sen väntar en kväll med tjejerna i Annas sommarstuga där vi ska grilla, mys.


Hejhopp

Idag vaknade jag faktiskt tidigt, eller jag tycker i allafall det är tidigt för att vara jag. Så jag låg kvar och drog mig en stund, tittade på tven tills klockan blev halv tolv. Sen gick jag och duschade eftersom Madde ville att jag skulle följa med henne och hälsa på Linda och hennes bäbis, vem säger nej till det? Men det skulle bli senare... så nu fördriver jag tiden här och på facebook. Men jag är ändå inte inne där så mycket nu förtiden, har ju sommarlov än så det kommer väl. Duktig jag är! Mamma ringde och frågade om jag skulle med henne och sis och gå runt sjön också, vilket jag skla göra härligt med en lång promenad! Igår unna jag mig själv lite kläder också, beställde från hm. Det fanns massa fint, eller kläderna såg i allafall fina ut på bilderna. Jag brukar alltid tycka att det ser så fint ut och sen när det kommer hem och jag ska pröva det är det jättefult på mig. Därför brukar jag sällan beställa men jag kunde inte låta bli nu, så jag hoppas det blir bra. Vill så gärna ha ett par fina festskor också från nelly.com men tror ni att de finns i min storlek då? -NEJ! Det är som alltid, ingenting förändras. Nu har klockan tickat iväg så och jag har inte ens fått i mig frukost, kanske bättre att satsa på lunch? A vi får se...ha en bra dag!

Kram

De bara rinner iväg

Sommaren är snart över, eller ja om man ens kan kalla detta för en sommar...det har mest regnat tycker jag. Men jag har i allafall gjort det bästa av den. Men nu är den snart över, jag vill inte. Usch att börja skolan igen med att gå upp tidigt, passa tider, plugga, massa buss och allt det där som hör till. Jag får en ångest. Vill inte åka härifrån eller jo det vill jag visst, men jag vill ha med mig två saker Erik och Max så klart. Allt skulle vara så mycket lättare, men E vill ju faktiskt flytta ner . Så det är bara att hoppas på att det snart vänder i världen så han kan få ett jobb där nere, jag hopppas. Nej nu ska jag inte sitta och tänka fram och tillbaka på det där, det få ordna sig det gör det alltid. Jag hoppas bara till det bättre. Igår var en jätte mysig dag, Emelie och jag började dagen på nya fiket...så småningom blev vi uttråkade och ville busa och snosa på barn så vi hämtade Olivia och Anton på dagis, duud för barn jag blir sjuk...de är för söta. Sen kom Jess på den briljanta ideén om att grilla igår ikväll. Så jag, Tgrr, Tess, Jess och Emelie grillade hemma hos Tgrr det var så mysigt för att inte prata om hur gott det var, mumma. Good day!

Nej nu plinga mobilen och jag måste gå...ha en bra dag friends.

25-års kalas

Japp idag blir det fotboll och sedan 25-års kalas för Jocke med grillat, mumma... Blev även grillat i går uppe i Dalen hemma hos gullan, men grillat kan man aldrig få för mycket av. Det hör liksom  till på sommaren, bara Erik som tjatar om  att man inte kan äta det hel tiden men han förstår inget. Så spontant efter vi grillat igår var jag och Jessica till bryggan, det var helt okej. Det blir vad man gör det till :) Idag blir det nog förmodligen lite lugnare, men man ska väl aldrig vara för säker på det. Pär har bjudit mig upp till de och jag vet att Madde vill att jag kommer. Så får se vad som händer och sker i Munket först men sen vet man ju aldrig...

sitter och lyssnar på jumper nu...minnen.
Jag har blivit stor.

Solen skiner

Man borde verkligen inte sitta inne, men jag ska gå ut snart...Ska bara vänta på att älsklingen ska komma hem för han skulle sluta tidigare idag. Sen ska jag till banken för tredje dagen, första dagen var det stängt, andra dagen va det lunchstängt sen kom jag inte på det förens de stängt igen. Men idag ska jag försöka och komma dit, ska få mitt id-kort och flytta lite pengar tror jag...känner mig så vuxen :)

Nej ha en bra dag friends.


Hjärtattack inte långt borta

Har just ätit och det var så skönt väder så jag satte mig på balkongen och åt självklart ska Max vara med och han kan ju vara där nu eftersom vi satt upp plexiglas på sidorna. Så efter jag ätit skulle jag vara duktig och ta bort efter mig och diska, så jag står inne i köket i godan ro och lyssnar på musik och gör klart. När jag sedan är klar tänkte jag sätta mig på balkongen igen, men kommer till dörren och upptäcker att Max ligger på balkongräcket. Jag blir livrädd och springer dit, men när Max ser och hör mig blir ju han så klart rädd och börjar röra på sig...här går hjärtat kan jag säga. Så jag får tillslut hoppa fram och greppa tag i honom, som tur är hinner jag, tack gud för det! Så nu ska jag aldrig mer lämna han där ute ensam igen, ALDRIG. Min busis.


Sötisar








När man bara vill sova

Vaknade i morse när Erik gick upp och skulle gå till jobbet, nog för att det gör inget eftersom jag aldrig brukar ha problem med att somnna om. Men de två senaste dagarna har det bara inte gått och igår vet jag inte varför lång och vände och vred på mig från halv sju tills klockan nio. När jag äntligen lyckades somna, a då skulle jag gå upp eftersom jag och Emelie skulle till Karlstad på äventyr. Idag hade jag en katt som bara skulle leka med mina fötter så det slutade med att jag fick stänga honom ute klockan åtta i morse han vägrade ge sig, men jag lutade bara igen dörren och när jag vaknade låg Max bredvid mig igen. Han är bara för söt! Men inte då fick jag heller vakna av mig själv, nej det va sis som ringde och frågade om jag skulle med henne och mamma och gå runt sjön sen. Självklart ska jag det, det behövs! Men det var inte förän klockan fyra, så nu sitter jag här och fördriver tiden lite. Mår illa sen igår också, jag och Emelie köpte med oss kräftor hem från Karlstad så igår hade kräftkalas och det känns idag kan jag säga. Grejen är bara den att vi köpte två förpacknngar var och har en kvar tills idag men jag kommer inte orka äta kräftor idag nä... Just ja Jolin ska ju kanske klippa mig idag om hon har tid, det ska bli skönt. Gud va mycket jag har att stå med idag då, ska kankse börja med att gå och klä mig nu...

Ha en bra dag!


RSS 2.0