Student 2008

ååååhhh jag är klart med allt vad skolarbete heter... Nu är det bara revy, dans och feeest som återstår!

Kolsnäspremiären

Ikväll blir det feeest, skål!!! 

mlkll

Kändis

Idag var jag med i VF, eller min fötter var i alla fall med. Vi var ju på Jimmie Jansson igår med barnen och det var riktigt bra faktiskt (: Tror barnen va super nöjda! Till veckan är min sista prkatik, jag vill inte! Kommer sakna barnen så himla mycket personalen också för den delen, jag vill inte sluta.  Men ja får väl komma och hälsa på, dom blir inte av med mig så lätt inte! Trött som ett svin är jag också, men det är kanske inte så konstigt eftersom jag bara låg och tvinnade fram och tillbaka igår och inte kunde somna...

Saknar sis, kom hem....

Dans, religion, idrottsuppgift, svenska, natur...

blablabla.... Jag skull kunna babbla om massa skolarbete för just nu ligger det på hög, det bara väntar på att bli gjort! Men nu tror jag i alla fall att jag är klar med religionen, eller orkar inte skriva mer. Satt fan hela dagen igår och tack för det för nu är det gjort! Så nu tänkte ja börja med idrotten, men jag är så lett på alla detta eftersom vi just gjort om hälsa på projektarbetet och där står allt det som vi ska skriva om nu. Men det är bara att göra det igen de, jättekul. NOT!  Ge mig helg, med vänner, alkohol, Lasse Stefans och massa skratt (:

Nej nu ska ja ta tag i idrotten! Skriver kanske mer sen....

 

Diamonds are forever

Forever young, I want to be forever young...


Religion

Ja det är exakt vad ja håller på med nu, sitter och skriver uppsats om Buddhismen. Hitta ingen bra fakta på Internet, men som tur är hade pappa en bra bok om Buddhismen. Så nu går det ganska bra, bara man kommer igång flyter det på. Synd bara att ja inte kan känna mig lättad, har en idrotts inlämningsuppgift kvar och narur b prov som ja fattar nada av. Sen efter det lägger ja ner allt vad skolan och skolarbete heter, i alla fall för några månader. Det känns toppen! (: En sak vet ja med detta arbete, ja ska aldrig bli Buddhist! De får fan inte göra något roligt, inte ens dricka alkohol. På tal om det fick ett sms förut om buss till Kolsnäs premiären, så nu blir det förmodligen Sunne till helgen med Malin och massa andra, tror ja kommer bli damn nice ;) Inte för jag vet vad det är där då, men det brukar alltid vara roligt... Tycker ja förtjänar att gå ut i helgen, när ja va så duktig denna helg. HELT VIT! Men det suger i tarmen nu måste ja erkänna, så Jan bjöd mig på likör förut, haha. Men gott va det!   

Nej back to work....

Carlstad

Igår skulle jag försöka hitta utspringningskläder men fan heller att ja hitta några, leeett! Den klänningen ja ville ha var slut i hela Sverige, typiskt att man ska ha samma smak som resten av befolkningen. Så nu vet inte Malin riktigt hur hon ska göra, för väl försöka fjäska lite för F så han blir med mig på en långresa (: Nej men känner smått panik just nu, tiden tickar... Så eftersom ja inte hitta en klänning kunde ja jag inte heller köpa några skor, irrri! Men som tröst hade älsklingen beställt bord för två på Pråmen, så jag fick potatisgrätäng, fläskfilé och bearnaisesås. Hur gott som helst kan ja varmt rekommendera till alla!!! Kunde inte ha blivit ett bättre avslut på den dumma dagen! Sen bar det iväg hem med film och mys, en vit helg för Malin och jag är ganska stolt! (:

Bästa som finns Fingal <3

Kram M


Nu kan du få mig så lätt



Vem kysste Elin bakom ryggen på Marie?

Typiskt

Har just duschat och så skulle jag sminka mig och som vanligt så använder ja alltid min mascara sist. Men nu när ja skulle ha den fanns den inte där! Har letat igenom hela sminkväskan och vanliga väskan, men finns den då? -NEJ! Inte för att ja är speciellt noga men när man väl har sminkat sig ser det dumt ut utan mascara, så som tur är ska vi till Hagfors så ja kan hämta den. Om ja nu hittar den! Föresten så behöver min sminkväska förnyas speciellt till studenten och balen...

16/5

Prata med sis nyss, hon verkar ha det bra! (: De skulle jobba senare och sen skulle det bli fest, ja vill också festa!!! Men det blir nog inget eftersom det är svin kallt ute och studentfesten ska vara vid Gata. Men men sådant är livet, det kommer fler gånger med bättre väder hoppas ja (: Istället får ja umgås med världes bästa F och det är inte fy skam det inte (;

Nej nu ska ja göra det ja lova sis gå ut med Mia och snosa med henne, under tiden ska ja tänka på vad ja önskar mig i studentpresent... Det är bara det att ja har inte en blek om vad ja vill ha, så ja måste fundera... Sen ska ja duscha för vi ska jag till Hagfors och se vad marken erbjuder, det finns väl alltid strumpor och godis (:

Kram M

Gossip Girl

Äntligen har jag sett det och jag blir galen för jag vill bara se mer...

Good day!

Idag har ja ju varit "ledig" eller ledig och ledig hade bara religion och där jobbar vi själva så stannade hemma idag! Har bara slappat, tittat på tv, film och sovit kan inte bli bättre (: Nu ska jag laga mat det blir kyckling, ris, sås och vokade grönsaker så himla gott. Tänker på storalillasyster när ja äter det, typ hennes favorit mat eller nått... Hoppas du ringer ikväll också, igår ringde vi om varandra typiskt. I helgen är det ju marken också, då ska det köpas strumpor typ det enda som går och köpa på marken och godis förstås. Sen blir det nog förmodligen fest på fredag eftersom det annordnas en studentfest, kan ju inte balla nu heller när det är MINDRE än en månad kvar, jag lääängtar!

Nöjd nu Jonte? (:

Kram M

Do you ever want to run away?

Just nu skulle ja bara vilja försvinna, bort från allt... Är så besviken!


jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams

Sleten

Somna inte förens efter halv 5 i morse och så sitter ja här klarvaken och inte orkar somna om, men det är som vanligt. Studentfesten igår var helt okej, tråkigt bara att inte så många studenter kommer. Vart håller ni hus? Det är alltid vi "vanliga" som är där men det är roligt det med, så ja ska inte klaga (: Hade ett behövligt samtal igår också om att saker och ting måste förändrars och att vi båda måste skärpa oss och börja om från noll. Det känns jättebra! Madde undrade om vi inte skulle träna på provet idag också, men usch det känns inge lockande. Men det västa är att jag måste börja träna idag, hinner inte lära mig en hel "bok" på bara en dag. Men vi får se hur det blir... Nu ska ja gå och sätta mig vid tven och ta mig lite frukost här i min ensamhet... eller Mia kommer förmodligen stå och dregla brevid (: tuttte.

Kram M

Lista

1. Är du singel? Nej, har pojkvän.
2. Är du lycklig? Ja det är jag väl.
3. Är du uttråkad? Ja annars skulle jag inte göra denna listan.
4. Är du ledsen? Nej.
5. Är du italienare? Nej.
6. Är du gravid? Hoppas jag verkligen inte.
7. Är du full? Typ.
8. Är du en cooling? Självklart, vem är inte det?
9. Är du från Irland? Nej.
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej skilda sen några år tillbaka.

8 saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja vet inte, lite. Men ja tror man måste lära känna personen innan man kan säga att man är kär.
2. Har du nånsin blivit sårad? Allt för många gånger.
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Självklart, vem har inte det? (:
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Ja när ja var liten.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Absolut.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Hur ska ja veta det eftersom den är hemlig? (: Men kan ju alltid hoppas.
7. Är du kär? Ja jag är kär.
8. Vill du gifta dig i framtiden? Kanske, men inte som jag känner just nu. Men kanske hinner ändra mig i framtiden.

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Hum, svårt man måste ju ha båda. Men ja väljer nog kärlek.
2. Hår eller ögon? Hår
3. Katter eller hundar? Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Få vänner
5. TV eller Internet? TV
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca Cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror nog på humöret, båda. 
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Dag
10. MSN eller mobil? Mobil

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej, tror inte ja försökr smita.
2. Brutit ett ben?  Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Jajjemän, alla gör vi våra misstag. 
4. Hoppat Bungee Jump? Nej men skulle gärna vilja pröva.
5. Ljugit för någon du tycker om? Alla drar vi någon gång en vit lögn för att skydda oss själva.
6. Ätit en hel tårta?  Nej, skulle ja nog inte orka heller.
7. Gjort bort dig offentligt? Ja.
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nix pix.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Nej mina djur är inte döda än, men börjar bli mot åren. Så tårarna kommer att komma någon gång.
10. Velat försvinna? Titt som tätt, alla har vi våra stunder.

Good day!

Det luktar sommar, det är sommar! Eller ja tycker i allafall det när man bara kan gå ut i shorts och ett linne på morgonen med hunden. Det är alldeles underbart, I like it! Ikväll blir det fest, inte vilken fest som helst utan studentfest i Bersäng. Tror det kan bli toppen med fint väder, lite alkohol och lekar (: Hoppas bara att folket masar sig dit! Men nu sitter ja och väntar på F som är och handlar till frukost vi ska nämligen äta kräftsmörgåsar...

Kram M

6/5

Idag hade vi COPEs återträff tyvärr så var det bara två föräldrar som kom och inga barn, så vi satt där i en timme utan att göra speciellt mycket. Men det är alltid lika trevligt att umgås med tjejerna och prata, fick reda på en hel del som ha inte hade en aning om (: Vart är världen på väg? Duktifg var ja varit i alla fall cyklade faktiskt dit och hem men gud va jobbigt det va. Bettan har inte varit använd på ett tag, haha :) Nej nu ska jag snart äta majskolv och sen ska ja se på Big Daddy, så jävla bra film!

Börjar sakna storalillasyster nu också...

Kram M


      

Love like you've never been hurt.


Sun

Härligt väder det är då, har just varit ute en sväng här i Munket med Mia. Hade ingen aning om vart ja skulle gå men tillslut bestämmde ja mig för att gå uppåt. Ja, jag kom någonstans där ja aldrig varit, träffade på några bondgårdar. Men det är väl kanske inte så konstigt beroede på vart man befinner sig (: Men det är roligt att se något nytt! Nu väntar ja på att Fingal ska komma hem så ja kan få snosa lite, tråkigt att vara ensam hela dagen. Eller där ljög ja, jag har ju världens bästa M här, men ändå hon är inte så bra på att svara (:

Hejs M

Måndag

och ledig! Eller ledig och ledig har massor att göra. Har prov i Natur B i morgon och jag har inte ens öppnat boken dessutom har ja tappat bort mitt kollegeblock, undrar vart det är? Nån som sett det? Kommer ju inte kunna läsa på provet utan anteckningarna, men som tur är ställer Madde upp så ja får komma hem till henne och skriva av :) Igår betalade vi studentresan också, så nu är det bara att åka! Jag längtar, ta mig härifrån...
 
Annars idag har ja hunnit med ganska mycket, gett Miabus mat och varit ut med henne. Pratat med F och M, sedan har ja hunnit med att äta frukost. Nu ska ja väl snart göra mig klar för att F kommer och hämtar mig på sin lunch så ska vi äta :) I fet I need a diet! Sedan ska ja väl öppna upp skolböckerna om ja orkar vill säga...

Ja vill flytta nu!

Dåligt med bloggande

JA jag vet! Men tiden räcker inte alltid till... Men nå vad har hänt? Jo det var Valborg i onsdags, drog först till Malin och åt lite lite mat, gjorde oss i ordning och pratade och så. Sen kom vår privat chaffis och körde oss långt bort i skogen, hamna typ i Skoga, kallar ja skogen i alla fall :) Men väl där var det skit trevligt, massa skojit folk och alkohol :) Vidare till byn där ja blev bästis med han den där som delade ut visselpipor och band, ganska trevligt där med faktiskt! Sen tog ja, Piir och Tutti bussen till Munkfors för att våldgästa Fingal som hade fest, Piir balla och drog (konstigt) ;) haha. Sedan blev det torsdag en dag ja helst vill hoppa över, begriper inte hur dålig man kan bli... Vill inte ens tänka på att alla studentfester som snart drar igång på riktigt, ja kommer inte palla...

Sen har dagarna bara flytit på, vi har fått nyckeln till nya lägenheten nu också, så igår var vi till Karlstad och handlade tapeter. Detta var inte så lätt, tror vi va inne på stugbutiken i typ 5 timmar. Men vi fick väl tapeter tillslut i alla fall. Efter det ville ja ut och handla kläder vilket var mycket roligare, ja köpte ett par shorts, ett linne, 2 t-shirtar, 3 par skor och trosor. Sen var det bara iväg hem och börja riva tapeter i lägenheten och fy fan va tråkigt det är, men det gick ändå ganska bra. Så hade vi picknick i lägenheten, elitmys ;) Tror inte vi va hemma förens klockan 24 eller nått, tuff dag så Malin somna som en stock, haha...  

Nu har F dragit i väg på fotbollsmatch och är inte hemma förens efter 18, så tror att ja kanske ska åka hem en sväng eller hälsa på farmor. Alla andra mina vänner ska till Sara idag men det kan nog tyvärr inte ja för vi måste fortsätta i lägnheten... Men får se :)

Ha en bra dag!
KRAM M

RSS 2.0