Impuls? :)

Spontan utgång i Karlstad igår med Helle, Matte och Erik... Var inte nere i stan förens klockan halv tolv, men vad gör det?! Man är väl inte från Hagförs för ittna eller vaaaa säger du Helle? Fan ibland lyckas man verkligen ;) Var i allafall askul och idag har jag ångest för vill till Karlstad idag igen!!! Men Helle var ju tvungen hem på travmiddag ;) Men vi får väl styr upp här, Piff och Puff styr nog till nått fun här med. På något konstigt vis lyckas vi alltid, fråga inte hur men det bar går ;) 

Ha en bra kväll folk för det ska jag!

 

Karlstad

åhh dagen är räddad, fick se Wallin ;) Dessutom en aning fattigare som vanligt, kan inte vara i Karlstad utan att handla. Entén på IKEA är ju fan bara 1000 spänn :) Har nu i allafall köpt mig ett stort täcke, som jag längtat... Så mamma fick slänga det nya påslakanet i tvättmaskinen så fort jag kom hem, måste ju inviga det ikväll ;) Stort, stort, stort kanske på tok för stort för mig... Men elitmys! Sen blev det en massa småplock också. Hämtade Matte också, alltid lika kul att se att han mår bra. Så nu sitter jag i Munket, väntar på att Helle ska vakna och höra av sig. Klättrar på väggarna vill göra nått stölligt och bara glömma allt som snurrar runt i skallen!

Ha en toppen kväll folket...


Nått jag är bra på? - JA soova!

Råkade visst vakna vid ett idag, blev lite längre än jag tänkt... Men samtidigt vad har jag att gå upp till? Inget, så jag kan ju faktiskt sova hur länge jag vill :) Såg att solen sken så tänkte att idag ska jag verkligen fånga dagen och ta en promenad. Men kom aldrig så långet, eller har inte gjort än iallafall sen såg det kallt ut också så vi får se :) Finns alltid en anledning, haha. Empen skrev på fb-chatten nu, saknar henne i massor... Konstigt att inte setts när det alltid varit så förut och ändå bor vi båda här. Men bara vi som kan ändra på det och får göra det nu :)

Ha en bra dag folket!






Ge mig sommar!!!





Ljus VS brun, ibland vet jag inte vad jag vill vara :)


Go kväll

Ligger nu nyduschad i min säng, kan vara något av den bästa känslan eller i allafall om man har bäddat rent. Det har dock inte jag, men städat det har jag... Eller städat och städat jag har plockat in/hängt upp mina kläder igen eftersom de låg på golvet och ner packade. Sen har jag dammsugit, ja det kallas att städa om du frågar mig ;) På tal om nerpackat, har lite ångest över att jag har en lägenhet i Karlstad... eller inte ångest över att den är i Karlstad utan mer att jag aldrig är där. Kunde lika gära haft en här, gjorde jag verkligen rätt när jag tog den igen?! Vore lättare om man hade något annat än skolan där nere som drog, förutom utelivet då ;) Men får väl tänka positivt finns väl inget att hämta i Hagfors i framtiden förutom familj och vänner, som om inte de skulle vara nog? -JO! Men fan 10 mil, är väl inget egentligen ;) Annars är väl livet precis som vanligt i mitt 21 åriga liv, huvet upp och fötterna ner, men med många tankar men även det tillhör väl livet I guess. Man är ung, är väl bar åhhh kööör egentligen? Vad hindrar en? Varaför ska man alltid tänka så mycket fram och tillbaka och älta hit och dit? Guuuud blir så trött på mig själv!!! Ibland känner jag inte igen mig själv, eller jag gör inte det. Förr hade jag hade mottot living the dream och körde mitt race liksom, nu är det helt annorlunda och på tok för mycket daddda hit och dit och tänka på alla andra UTOM mig själv känns det som. Nej back to the real Malla! :) Annars har jag varit ledig denna vecka, gött ellerhur? :) Så har mest tagit det lugnt och bara njutit av min ledighet förutom idag när jag jobba på förskolan men det räknas nästan inte för det är så himla roligt och mysigt. Men nästa vecka blir det andra bullar då börjar kursen matte och svenska, kanske inte det bästa jag vet men hoppas det blir en givande och lärorikkurs... dock på tok för mycket litteratur, kommer bli rena rama rånet om man ska köpa alla böcker så hoppas verkligen min vän Åsa kan hjälpa mig med lite böcker. Tror också jag kommer få känna på livet som student i denna kurs med massa plugg men det är väl på tiden kanske :) 

/ M
 

Mammas älskling



Max satt verkligen och titta på tven, så himla kall ;)


2011 and I´m still Malin

I know här blir inte många rader nerdkrivna, är jättedålig på att uppdatera... Men nytt år nya möjligheter säger man inte så? Nu är det i allafall 2011 och jag mitt år är ett enda kaos i allafall i mitt huvud. Jag vet varken upp eller ner eller in eller ut... Jag blir nästan arg på mig själv att jag ens tillåter mig tänka i vissa spår igen, men hur lätt är det inte att lockas att tro igen? Jag tror tryggheten är för svår att motstå. Önskar man kunde se in i framtiden att man visste vad som skulle hända iallafall vissa saker så man kunde göra rätt prioritering från början. Att det fanns svar på alla frågor man städningt har. Sen kan jag bara tänka på att släppa allt låta allt vara bara finns till och vara nöjd med livet. Men hur ska man bara kunna finnas, man måste ju fylla en funktion eller?

... så många frågor utan svar.  

RSS 2.0