30 Mars

Trött, men kämpar mot den genom att följa med pappa och Jan-Åke ut på en promenad runt sjön faktiskt. Har ju inte blivit så mycket tränande på sista tiden, varit sjuk eller förkyld. Sen blir Tate och Söffi sjuka så vi får väl dra igång snart igen. Sen är det ju hockey också och det är den sista matchen, spännande!!! Hoppas att färjestad verkligen vinner! Man har ju med åren blivit så bortskämd med att de alltid vinner och går vidare, med detta år känns det inte fullt lika säkert faktiskt. Men jag hoppas! Ska i allafall titta på matchen hemma hos pappa eftersom Erik jobbar, han slutar inte förens klockan 22 ikväll. Men det gör inte så mycket för då får jag ju se pappa och Ebba, dessutom tyckte pappa att jag inte skulle äta nått så kunde vi köpa oss nått gott till hockeyn. Pappa kan han!


Nej nu ska jag hoppa i andra kläder och vänta på dady!


Helt slut

Där ser man hur otränad man är, fy fasen känns som om ryggen ska gå av. Men då har jag slitit som en hund också. Fy fan va svårt det var att få bort allt kattsand som Max skvätter ut nu när han brutit benet. Sen blir sanden blöt och då sitter det som klister. Så jag har skrubbat och skrubbat och skrubbat lite till...  Men så fint som badrummet är nu har det nog inte varit sen Maxan flytta hem hit. Men det gör inget att han stökar till för det får han, speciellt nu. Det finns ingen som han eller det skulle vara Tutte då, de är ovärdeliga! SNOS! Så nu är jag trött och funderar faktiskt på att hoppa in i duschen eller om jag ska göra mig nått att äta först... svårt val :) Det är inte lätt inte. Sen blir det bara att slappa i soffan kvällen lång för nu har jag gjort mitt för idag!


Städtime

AHH det kan man lugnt säga... lägenheten den förfaller nu när inte jag är ledig lika mycket. Undrar varför?! Så har vikt in tvätt sen igår, plockat bort en massa saker och nu återstår BARA dammsuga, tvätta golven och damma. Jippie!!! För jag har ju verkligen ingenting bättre för mig (lit ljug). Borde egentligen sätta mig ner och plugga, jag ni läser rätt. Jag har egentligen hur mycket som helst att göra, men det händer ingenting för mig. Men måste i allafall renskriva och titta igenom mina frågor en sista gång eftersom jag ska intervjua min handledare i morgon. Det är faktiskt jävligt svårt att komma på bra frågor eftersom det ska hänga ihop med frågeställningen som man har. Men jag hoppas väl att det är någolunda så det hänger ihop med min frågeställning som lyder: Leker barn utefter ett genus perspektiv? Där ser ni vad jag sysslar med om dagarna, sen ska jag göra tre observationer också. Alltid ute i sista stud, men jag har faktiskt gjort tre. Men vill göra fler så jag kan ta ut dom bästa och välja mellan några.  

Nej nu måste jag verkligen ta tag i städandet... lalalala. Tur att man har musik i allafall.

trött på att det alltid är jag.

Skor

Finns det egentligen nått bättre än att få sätta på sig ett par nya riktigt snygga skor? Just nu håller jag på och gå in mina högklackade stövlar som jag köpte precis innan jul. Köpte även då ett par andra skitsnygga högklackade skor, men vågar ju inte ha dom. Eller jag hade stövlarna på nyår typ nån timma, men jag är ju rädd att bryta fötterna av mig :) Så jag får öva och gå lite här hemma först, så får vi se om jag vågar ha dom framöver. Annars är dom ju bara fina att se på! ;) Har ju inte bloggat på ett tag än en gång, men just nu finns ingen tid. Gör inget annat än är på min VFU plats tycker jag, men det är himla roligt och lärorikt. Bara det att jag är helt slut om dagarna och somnar typ före nio, jag som är värsta nattugglan och kan ligga uppe till klockan halv två annars. Men där ser man hur det är att bli vuxen och börja jobba. Men man blir väl van det också efter ett tag hoppas jag och det känns verkligen som om det är detta jag vill jobba med, i allafall just nu :) söööta små kids, duud!

Annars så flyter väl livet bara på, just nu flyter det utan att jag ens märker det känns det som. Vet inte riktigt hur jag ska förklara. Känns ibland som om man bara gör vissa saker för att man ska och måste och för att det ska vara så. Åh nu får det bara vara så. Man säger ju att allt som händer och sker det sker av en anledning och just nu tror jag också det, det är bara att gilla läget.

Hade en toppen kväll hemma hos mamma och Conny med Rasse och bästa sis igår. Inte ofta vi ses nu och när vi väl gör det är det alltid lika roligt... Vi drog till Munkfors parken och det var faktiskt ganska roligt, speciellt eftersom jag hade turen att gå plus 500 spänn ;) Inte illa, bör nog köpa mig en triss idag. Faktiskt så mår jag fantastiskt bra idag, man lär... har till och med satt på en tvätt.

glöm inte ställa fram klockan en timme idag också annars kanske ni missar hockeyn och det går ju inte!

/ Kram M

förresten

idag har jag varit duktig och varit till körskolan och fixat lite, nu är det dags!

Back

Ja då har man fått tillbaka den gamla designen igen... Nog för att jag tyckte om den andra också, men ibland kanske det känns säkrare med det gamla, det är tryggt. En längtan tillbaka kanske?  Eller är man bara rädd för framtiden, för att den är skärmmande och man inte kan styra den? Har man ett sådant kontrollbehov?! Så många frågor, frågor också utan något som helst svar. Ibland önska jag att allt var mycket lättare att livet inte var en känslomässig berg och dalbana. Men försöker alltid göra det bästa och tro på hoppet, för mig finns bara hoppet och jag hoppas denna gång. Men varför ska allt komma på en och samma gång? Jag är inte överrens med mig själv just, bara en sådan här jobbig period. Där man vill sälja sig själ och byta kropp! Ibalnd längtar jag tillbaka, även om jag vet att det är fel... Man kan inte leva så, ingen kan det.

nog för mig...många tankar.

RSS 2.0