Mätt

Sitter nu på Subway och har just tryckt i mig en smörgås! Det vad gör gött! Varit på Uni idag med och haft föreläsning med min gamla lärare :) Dessutom har jag och Simone fixat klart allt med examensarbetet så nu är det vara att invänta betyg, känns som en befrielse. Kan inte förstå varför allt ska vara så krångligt hela tiden, papper hit och dit. Tur att Sofia finns och hjälpte oss, tack vännen! :)

Väntar på bussen som går vid fyra, alla denna väntan. Dags att fixa körkort nu när skolan snart äntligen är över iaf. Det är ett måste! Känns välbehövligt nu när man skall börja jobba liksom :)

När jag kommer hem tror jag att jag ska göra julfint, smyg börja iaf! Mys :)

Puss M


En vanlig måndag

Idag är det måndag och jag har redan hunnit varit i Karlstad på Universitetet och haft föreläsning om förhållningssätt och bemötande. En bra föreläsning, även om man hört det förut. Tror det är det nyttigt att bli påmind, för jag tror att det är lätt att glömma bort hur viktigt det är med hur man som pedagog förhåller sig och bemöter i olika situationer. Ringde min handledare idag också, känns både nervöst och spännande att komma ut på praktik i fem veckor. Känner mig nervös över den enorma pressen, nu ska man liksom vara en färdigutbildad pedagog. Men ska bli skönt med fem veckors VFU, ska verkligen ta vara på tiden och fråga allt det där som man undrar över och inte vet. Saker man måste veta tills man skall börja jobba själv. Träffade Malin på busstationen idag också, alltid trevligt att träffa vänner man inte längre pratar och ser så mycket. Det var lättare förr när man gick i skolan och sågs varje dag. Ibland kan jag tänka på varför det blir som det blir med en del? Växer man verkligen ifrån varandra så? För att inte prata på hur fort tiden går, i helgen ska man börja göra julmys :) Upp men stakar, gardiner och tomtar! Herregud :) Men vart är snön?! Den kan faktiskt få komma nu så den försvinner snabbare. Tycker det är alldeles för grått och trist nu faktiskt. / M

Söndag

Idag är det Söndag, en dag jag egentligen hatar. Men idag gör det mig inget att det är Söndag faktiskt. Fått sovmorgon och frukost på sängen av älsklingen så kan dagen börjat bättre? Dessutom ska jag få träffa min kära vän Helle så denna dag kan bara bli bra :)

Ha en bra dag alla för det ska jag!
/ M


Gott att bara slappa eller?

Vart tog dagen vägen? Ända sen Christian åkte 06.30 i morse så har jag sovit jätte dåligt. Max har väckt mig ett X antal gånger och jag har bara sovit allmänt oroligt. Lyckades tillsist somna och vaknade inte för ens klockan 11.50 eller nått tror jag. Självklart låg jag och zappa och upptäckte att Titanic gick på tven, blev helt såld så var ju bara tvungen att se klart. Åhhh vilken film, hade nästan glömt bort den för att inte prata om deras kärlek till varandra herregud... Så nu borde jag väl göra nått vettigt av dagen som att diska, hänga tvätt och laga mat tills snos kommer hem. Är inte ett dugg sugen på nått av det egentligen! ... i alla denna nostalgi lyssnar jag på Kent- utan dina andetag (örongodis)

Borde sova

Varför orkar jag aldrig sova??? Har nog egentligen alltid varit den som legat vaken på kvällen och inte orkat somna. Ibland är det skönt, bara ligga och glo på tven tills man somnar. Men ibland kan det också vars jobbigt speciellt för en krubblare som jag. Ligger och halv lyssnar på Kvälls öppet de diskuterar MMA och om man ska få utöva det osv. Kan inte alla bara få göra det de själv vill? Är man inte en egen person och får bestämma över sig själv? I Sverige är vi faktiskt myndiga vid 18- års ålder. Att folk orkar.

... God natt vänner.


Vitt på marken



Nyss kommit hem från en promenad, hur underbart är det inte när solen skiner och det är vitt på marken? Lovley :) Fick även se en krock på den gröna bron, läskigt nu när det börjar bli halt men tror det gick bra i allafall. Nu borde jag skutta in i duschen, dammsuga och leta reda på boken jag MÅSTE börja läsa... Borde även rensa min garderob, ta bort alla sommarkläder och kläder jag inte använder. De ständiga måsten.

Här blir iallafall inget av de gjort så nu får jag få tummer ur!

Ha en bra dag.

/ M

Vad hände under under hösten 2011?

Köpte en soffa som fick flytta in hos oss



Fick denna av min Christian



Oliwer fyllde fem år (en hel hand) :)


Vi tog några kalas

 

 

Jag blev vuxen och lärde (tvingades av min sambo) att dricka kaffe

 

 

Jag lärde mig uppskatta varje minut med dig

Jag skrev och klarde examensarbetet

 


Stolt



Måste ju faktiskt säga att jag är stolt över mig själv som klarade examensarbetet, LYCKA!!! :) Det är en sådan lättnad, nu kan jag bara fokusera på den sista kursen och bara njuta av VFU:n :) Kom hem från Universitetet nyss, har haft en föreläsning om hörsel nedsättning idag... Vet inte om jag lärde mig nått nytt då jag nu sitter och spelar jättehög musik plus att jag vet att mina öron inte är helt 100. Nåja.

När jag kom hem möttes jag av en överlycklig Max som var hur glad som helst att mamma äntligen kom hem, så snos sjuk så jag vet inte vad som flugit i han. Är en sådan härlig känsla att komma hem och nån möter en och faktiskt blir glad. Kan inte ens förstå hur det skulle kännas om en lite knodd på två ben kom och var överlycklig och ropa mamma, det måste vara en häftig känsla! :)

Tror köket ropar efter mig då det är ett STORT diskberg där och jag tror mina kära sambo hoppas och tycker det är min tur att diska idag (han har faktiskt diskat i helgen :)) Jag vill ha en diskmaskin, tror inte alla som har det fattar vilken lyx det är! Dumma kök där det inte går att sätta in en!

Nej nu ska jag ta tag i berget, ha en fortsatt bra dag vänner och fiender.

Hörs sen



Vuxenpoäng



SÅ det bara sjunger om det också för jag har lärt mig dricka kaffe! :) Dessutom har jag beställt nya julgardiner till huset och de har kommit idag :) Så nu vill jag bara att det ska bli jul och snö! Trodde aldrig jag skulle skriva att jag ville ha snö men det vill jag, i allafall fram tills slutet av februari där. Ska bli så mysigt att göra julfint. Herregud jag låter som en gammal kärring, haha.

Ha en bra dag friends :)

/ Malla

Man blir inte yngre


Nu var det ett tag sen igen, jag vet... Till mitt försvar har jag att jag har varit en sönder stressad människa. Det är nu med lättnad och ångest som examensarbetet är över för gott, förhoppningsvis! Betyget hoppas jag kommer så snart som möjligt, men senast om tre veckor. Känner att jag inte kan släppa det helt ändå, även om det nu inte finns nått mer jag kan göra bara vänta och se. Denna eviga väntan.

Har i allafall börjat en ny kurs och också den sista någonsin på lärarutbildningen, känns helt sjukt... Så nu läser jag specialpedagogik och det verkar vara jätteintressant och dessutom har vi fem veckors praktik, alltså min slutpraktik :) Spännande! I måndags när jag kom på kursstarten så står Iréne där min första lärare i lärarutbildningen och nu också min sista, det måste ju betyda nått :) För lite mer än tre år sen välkommande hon oss till lärarutbildningen och nu står hon där och säger att om två månader är ni färdiga pedagoger och ska ut i verkligheten. Det känns så konstigt på nått sätt, jag har inte riktigt fattat att jag faktiskt snart är klar, färdigutbildad. Hör att många i klassen redan (kanske inte alls är redan) börjart söka jobb hit och dit, jag har inte ens börjar kolla upp jobb... Herregud, alltid denna stress och måsten. Är detta att bli vuxen?

... borde kanske kolla arbetsförmedligens hemsida.

Kom och tänka på en sak härisist att ibland stöter vi på dessa konstiga, förvirrande samtalen, samtalen man gått och försökt undvika under lång tid... Men ändå är man väl medveten om att nån gång kommer man inte ifrån dem och när man inte gör det så står man där naken, blottad. Det är då man inte kan hitta på svaren och de blir ärliga, så ärliga att man ångrar att man fått höra dem ens. Men hur man ändå ha samma svar efter så lång tid? Vi känner inte varandra längre. Det är en konstig värld vi lever i.  


RSS 2.0