Hello


Nu var det länge sen jag blogga igen, men på nått konstigt vis så försvinner bara tiden. Dessutom har jag ju mest bloggat om mitt examensarbete och hallå hur kul är det att läsa? Vem förutom jag bryr mig om det liksom? :) Men nu kära läsare är det snart över, för på måndag ska det skickas in... det känns både befriande, stressande, oroligt och superskönt.

Kan bara vänta och se, jag har iaf gjort mitt bästa :)

I morse så vaknade jag av ett sms från snos, han tyckte jag skulle kliva upp så jag inte vänder så mycket på dygnet. Men det tyckte dock inte jag och sov vidare. Orkar ju inte somna på kvällen och tycker det är superhärligt att sova på dagen :) Hursomhelst han får sova så det drabbar inte honom, men han är väl bara för go som bryr sig! :)

Nej nu är klockan snart två och jag måste ta tag i denna dag.

Ha en bra dag folks.

Nu kan du få mig så lätt


Igår kväll låg jag och tittade på reprisen på två sten från Håkan. Alla som känner mig vet ju att jag älskar Håkan Hellström och har har gjort väldigt länge. Dock får jag alltid hör men hur kan du lyssna på han? Han kan ju inte sjunga osv. Men så tänkte jag för mig själv? Vem besämmer att man kan sjunga? Handlar det inte om att att förmelda en text och att folk ska bli gripna?! Vad spelar det sen då för roll om man inte sjunger bäst i världen? Jag tycker dessutom att Håkan kan sjunga, Håkan är ju Håkan.

Håkan hans musik, texter och röst gör i allafall mig gripen och jag tror det är det som allt handlar om.

Blir så trött på att man alltid skall tycka på ett visst sätt, kan inte alla bara få tycka som de själva vill?

Sitter här och lyssnar på en av mina favorit låtar med Håkan; Nu kan du få mig så lätt och kan inte göra annat än bara älska den låten. Visst har man väl någon gång i livet känt så... nostalgi.

... vem kysste Elin bakom ryggen på Marie? Tänk så många gånger jag undrat.

Hade pepptalk med Sofia förut också angående detta arbetet och det känns att man börjar närma sig slutet nu, känns så fruktansvärt gött! Denna veckan och nästa vecka kvar, sen är det stopp och arbetet är förmhoppningsvis klart. LÄNGTAR!




Du får inte


Vet egentligen inte vad jag skall skriva här, har mycket som jag skulle vilja skriva men som jag inte kan skriva... Kan inte fånga orden och få ner dem. Jag har i allafall upptäckt att jag måste ta tag i mig själv och att det bara är jag själv som kan göra det (en nyhet ellerhur). Som om man inte vetat det hela livet liksom. Det kanske låter som det mest självklara men har man försökt sen man var 14 och fortfarande inte lyckats så är det svårt. Jag vet att jag tänker varje gång att jag ska bättra mig och att det ska bli bättre, men så händer det i allafalll. Det känns som om det är nått jag inte kan styra över, men det kan jag nog till viss del. Eller kanske en ganska stor del, men jag skulle vilja påstå att det faktiskt inte alltid är en självs fel men många många gånger, för många gånger. Det är när en själv skadas och personer i ens närhet som man verkligen börjar fundera. Jag skulle aldrig kunna förlåta mig själv! Men man kan bara göra saker och ting bättre. Man går vidare, minnas tillbaka, får den där hemska ångestfyllda känslan och tänker ALDRIG mer det är inte värt det - NYA möjligheter!

... du får inte!

Som alla vet så sliter jag hund med mitt examensarbete och det börjar faktiskt kännas lite bättre, men det är mycket kvar och stressen på att det snart skall vara klart ja den skrämmer mig. Känns som om det är så himla mycket man har kvar att skriva, men det är en och en halv vecka så det är bara att kämpa på! Positiva tankar...  även om det inte alltid är så lätt. På fredag skall jag i allafall träffa min handledare och hon skall skriva på pappret på anmälan till opposition och det måste ändå vara ett teckan på att hon anser att jag är redo och det feels great! ;)

Ha en bra dag friends...



I get a feeling



Känner mig ganska glad just nu eftersom jag har fått klartecken på att jag får ha mina rubriker så som jag gjorde igår.  Måste dock få in citat och smälta samman intervjuerna mer tyckte hon så det måste jag fixa till. Men känns så bra att jag slipper ändra på dem för jag belv nöjd med så jag gjorde igår eftersom det absolut besvarar mitt syfte och frågeställningar. Så nu är det bara att köra på! Gött :)

Just dragit ur en klo på Allis öra också trodde först det var efter Max men som tur var så var det inte så. Hon måste ha slagits i natt. Stackars Allis får försvara sig ute och så fort hon kommer in är Max på henne, han vill leka med henne och det vill absolut inte hon. Vet inte hur mans ska göra där, slutar alltid med att Allis går ut istället. Hon måste ju också få vara inne, dumma katter som inte kan komma överrens. Får ta mig en funderare på hur man skall lösa det där, Max fattar ju inget även om Allis flyger på honom och visar att hon inte vill leka. Han är som sagt ett skåp :)

Igår satt min kära sambo vid datorn och efter en stund frågade jag honom vad håller du på med? Han tittar på mig och säger: - Jag letar efter bibieln som ljudbok. Jag undrar just hur min min såg ut just då, som ett stort frågande frågeteckan kan jag tänka mig. Utrbrast nog: VA? Men ärligt alltså vem orkar ens att lägga ner tid på att läsa bibeln? Han är verkligen inte religös utan snarrare tvärtom, en konstig lite filur det där. Han ska nog snarare läsa den bara för att skulle jag tro.

I morrn åker jag, mamma och lillasis till Ullared ska bli SÅ kul!!! Fast ser dock inte framemot bussresan. Usch det är många timmar det, vi åker ifrån Munkfors klockan fem och de beräknar att vi ska vara framme klockan 10.  Jag som inte kan sova sådär på offentliga ställen heller, kommer vara som en zombie på fredag. Men det är smällar man får ta det! Måste göra en liten mini lista på mina inköp idag (egentligen helt önodigt eftersom det alltid blir mycket mer i allafall) men eftersom det är några saker som vi måste ha. Blandannat en elvisp behöver vi för det har ingen av oss :)

Nej nu ska jag gå och diska och laga mat, köttfärssås och spagetti står på menyn :)

Levande bevis

Max och hans kompis Smurfen :)


Kanelbullensdag



åhhh Matte kom med kanelbullar och hälsade på, mycket trevligt! :) En pratstund och att slippa examensarbetet är aldrig fel... Även han tycker att Max är lite konstig, undrar varför alla tycker det? De tycker inte att det är normalt att en katt släpar runt på en stor blå heliumsmurfballong, nått jag trodde alla katter gjorde. Hur som helst så är han i allafall världens bästa katt :)

Idag har jag även beställt biljett till Veronica Maggio, som jag längatat att få se henne <3  HELA SOMMAREN bestämt och det hann till och med bli höst innan, men vad spelar det får roll för på lördag får jag äntligen se henne, lycka.

Har också tagit tag i mitt pluggande och kände faktiskt att jag fick lite flyt på det idag, hoppas bara att jag får ha det så nu så jag slipper ändra allt. Ber till .... ja de där som ska hjälpa sägs det. Men eftersom det är Malin Jacobsson och mitt flyt så får jag säkert ändra alla dessa rubriker och underrubriker och allt vad det är.

Vill bara bli klar och släppa detta, känns som om när detta är klart kan man äntligen slappna av och känna att nu är det värsta över och bara koncentrera sig på slutpraktiken. Sen är man förhoppningsvis klar färdigutbildad,  herregud vad jag längtar!!! :)


... det går bra nu <3







Break



Ja det är precis vad jag tar ifrån pluggandet just nu, sitter nämligen fast. Skulle börja och skriva ner i resultatet från mina intervjuer och kom plötsligt på att jag vet inte på vilket sätt jag skall göra detta än. Skicka ett mail till min handledare för att få råd så nu är det bara att vänta. Hatar att köra fast, inser mer och mer att det blir bara svårare och svårare. Sen tror jag att jag gör felet och läser och tittar på alla andras arbeten som är SÅ mycket bättre än mitt eget, att jag aldrig kan lära mig.

Jag ber iallafall till han/hon/den/det jag vem fan det än är där uppe eller nere eller vadsomhelt att jag ska klara detta arbete! Min stora skräck att inte fixa detta, då är ju liksom allt förstört. Usch vågar inte tänka på det ens... ångest är ordet.

Orden inflytande och demokrati bara snurrar runt i hjärnan på mig, jag kommer bli galen tror jag! Tur att jag har Sofia och ringa till och prata ur mig, men som sagt det är många frågetecken som vanligt.

I helgen har jag i allafall eller så gott som det går kopplat bort arbetet och gjort annat, igår var nämligen vi till Gustavsvik Badhus :) Hur mys och gött som helst, bara komma härifrån och tänka på annat, leka och bara njuta... Det är vad jag gör bäst!

Nu ska jag diska, vad som helst för att komma undan (men det är bara mig själv det drabbar tro mig jag vet).


RSS 2.0