Måndagidagdå

I morgon fick jag jobba, överlycklig... Kan verkligen behöva lite extra pengar och dessutom få massa snos på det, kan inte bli bättre! Så jobb i morgon 8-16. Idag har jag varit till skolan för sörsta gången på två veckor, alltid lika tråkigt att komma tillbaka efter VFU. Men det gick väldigt bra hade sem, satt och gick igenom allt som hänt och våra samtal med handledarna. Hade turen att bästastotalillasyster och hennes bra Nicke följde med mig så jag slapp åka buss, tack! För nu är jag i Hagfors hela denna vecka med, gött! Nej nu skriker magen så ska gå och se vad kylskåpet har att erbjuda.

Ha en bra dag!


My lover

han är världens bästa! <3

Måste bara påminna mig själv

man ska ALDRIG sluta förvånas! Fattar inte att inte jag hört ett ljud...känner mig ganska dum.

Men man borde lärt...


090909

Ja i allafall i 15 minuter till...dagen idag har varit bra. Började med en föreläsning klockan 09.00 på Uni, ganska tråkig om ni frågar mig. Kände att jag inte lärde mig spreciellt mycket på de timmarna men jag var i allafall där, plus poäng. Efter det drog jag och Tgrr ut på stan och kika lite, se men inte röra! Men tror ni inte jag hittar en skitsnygg soffa då? -JO!!! Jag som vill ha en ny också, pappa tyckte jag skulle slå till. Men jag vet inte än, behöver ju som sagt va pengarna också. Får sova på saken, soffan lär nog finns tills i morrn men dock på gränsen sa gubben. Sen åkte jag hem snosa med Max och gjorde världens goaste thaiwok med kyckling och röd curry, det var verkligen asgott tummen upp till mig själv, haha. Sen somna jag och vaknade jag och åka in till stan mötte upp Martina köpte lite smått och gott till fotbollen sen drog vi till frödingshöjd. Blev en myskväll med fotboll, idol och kortspel (Martina förlorade bara så att alla vet, tss). Nu ska jag nog sätta på ett avsnitt med OTH för det var verkligen inte igår, eller om jag ska se sista GG aa vi får se.

Godnatt allihoppa och sov gott!


Vadå söt?


Min skatt!


Typiskt

Det första som hände idag var att de ringde och frågade om jag ville jobba, men vart befinner jag mig? - Jo Karlstad! Jag som till och med är ledig idag, men that´s life. Annars hade det varit en ypperlig möjlighet till att komma in, för nu känns det som om de inte ringer mer eftersom jag sa nej idag. Det andra som hände var att jag har ju tvätt tid idag. Tvättkorgen var helt överfylld men det var typ bara en massa handukar och lakan så det blev inte mer än två maskiner. Gött tänkte jag för man kan tvätta två maskiner på samma gång så då skulle jag slippa hålla på att passa tvätten hela dagen. Nu skulle det ju gå fort! Men så skulle jag springa ner och hänga upp tvätten nyss tror ni inte att den ena tvättmaskinen inte startat då? JO! Så nu måste jag hålla på att passa det ändå, lett. Eller i allafall typiskt! Nu ska jag nog städa lite, behöver verkligen dammsuga ser förjävligt ut och sen ska jag duscha och åka till Tgrr och hämta boken. För sen ska jag plugga, så hoppes verkligen på nått kul ikväll!


before i go to bed

Max har världens röck just nu, han springer fram och tillbaka i lägenheten...leker, skuttar, hoppas och låter som en duva (ja i allafall enligt Nicke). Men det gör inget för jag tycker om Max mest ändå, bara bra att han leker av sig nu innan vi ska sova. Han måste ha damp eller nått just nu, haha aldrig sett han såhär. Nej nog om det, idag har jag kommit på mig själv att jag suttit i soffan mest hela dagen. Eller ja sen jag kom hem från uni i allafall. Har endast rört mig mellan köket och toan, såhär kan jag inte hålla på. Men i morgon kom Helena med den briljanta idéen om att ha tjejmys med mat, film och massa skitsnack ;) Så ska dra iväg ett sms till Tgrr i morrn, vill inte göra det nu om hon skulle sova vilket jag inte tror dock. Så har jag även tvättid i morgon då måste jag springa ner en tarppa, ojoj framsteg här. Sen måste jag även plugga i morrn, så hoppas Martina läser för fulla muggar ikväll, tror dock boken suger...så tråkigt med dåliga böcker blir mest ett bläddrande. Nej om man skulle dejta kudden och dra på en film, Helena tipsade om en bra sida där man slipper ladda hem. Men då tar det väl 100 år med mitt sega internet, kanske på tiden och ringa och uppdatera det.

Så nu blir det 17 agian, nån som sett den? Skulle vara rolig och det passar väl såhär i ensamheten.
Så godnatt mina vänner och dröm sött!

Första måndagen i månaden då

Den har varit soft och bra! Började skolan klockan 12.00 där vi lunchade med studiegruppen och diskuterade frågor angånde böckerna vi läst... Sen hade vi föreläsning eller jag kallar det mer en diskusion där vi diskuterade frågorna fram och tillbaka. Vissa saker är så självklara att dom liksom blir för självklara, därför är det bra att diskutera och höra det igen. Våran lärare nu är ganska så klok också, hon pratar mycket men hon har faktiskt bra saker att säga...det är bra tycker jag. Så dagen idag gick ganska snabbt, åh när jag kom hem förut kom Max och mötte mig i dörren. Underbart! Han är världens sötaste. Nu ligger vi här och myser framför tven, ska bara komma komma på vad jag ska äta idag. Hatar att laga mat och äta själv, mycket roligare med sällskap. Men får väl ställa fram kattmat på bordet så får Max äta samtidigt med mig...
 
Kram M

Walk of shame

Ja det trodde nog folk idag när jag tog bussen hem, men det var från min vän Helena så det så :) Blev spontan utgång igår med Jossi, Elin och Helena. Det var en jättemysig förfest dock inte så himla kul på Ankan men det dög gott och väl. Så idag är jag helt slut, så ska bara ta det lugnt och vänta på att Erik och Max ska komma. Jag längtar! I morgon är det sittning och avslutning på nollningen, hoppas det blir en toppen kväll... Men nu ska jag nog unna mig lite annanas och bara slappa framför tven!



Jag kommer få ont i munnen.


Flottrace och utgång på Nöjes i bilder


Här är Läsks fina flotte med Emelie från vårat lag Worriors.


Massa folk från olika föreningar som hejar fran sitt lag på flottracet.


Chefen Sofia förevigar även hon flottracet 2009.

Pappa Oscar.

Förfest med snyggo Li, Sofia och Mariell.



Gänget på Nöjes.

Fråga mig inte vad dom gör, men vi hade en bra kväll igår :)


Sem 2

Det gick allt bra tycker jag och tack lov för det. Men då är vi ju bäst också, har en så mysig grupp också kan inte bli bättre. Känns bra att sluta tidigt idag för jag är trött. Åhh i morgon är vi lediga så frågan är om man ska slå på stort idag och festa hårt som Li sa, tss. Är ju trots allt snart slut på nollningen och jag kommer sakna det! Men innan all nollning och allt ikväll så jag nu ta och äta mammas köttfärssås med spagetti och sen sätta på en film och bara nunna lite.

Kanske ska lägga upp lite kort från nollningen också ;) 


Kram Malin

My perfect man






I forgot to say out loud
How beautiful you really are to me
I can't be without.




Uppe med tuppen i allafall om ni frågar mig

För en gångs skull hade jag ställt väckarklockan frivilligt idag, jag och Sofia skulle träffas uppe vid Uni för att plugga. Men det blev mest en massa prat, men jag har iallafall läst/bläddrat igenom det vi ska ha läst tills i morgon inför Sem. Efter en stud där uppe blev vi så sugna på stan och lunch så det blev det. Hann även med att köpa en nya jacka, är SÅ nöjd. Som jag letat efter just en sådan också, det bara stod Malin på det. Kunde inte hjälpas! Jag vet jag kan verkligen inte hålla i pengar, men nu är det sluthadlat för denna månad. Har köpt 8 par skor, en svart kavaj, en nya jacka, ett linne, ett skärp och just ja en massa saker från HM:s nya katalog. Inte bra, men SÅ roligt. Kan kanske lägga upp lite kort sen på mina inköp...Nog om det, idag ser jag faktiskt verkligen fram emot nollningen jag har ju inte varit med på någon dag nu. Men nu är jag utvilad och mycket taggad, det blir flottrace och utgång på nöjes ikväll. Enda är att vi har sem i morgon klockan 08.30, bara att ta det relativit lugnt ikväll det. Men det fixar sig, det gör det alltid... Innan allt detta drar igång kankse jag borde städa lite och så vil jag göra en ny skiva. Alltid mycket lättare att städa till musik och högt ska det vara!

Ha en bra dag och kväll mina vänner, för det ska jag!

Kram M

Back in Carlstown

åhh det känns sådär, tomt! Tycker verkligen inte om detta, men jag måste vänja mig igen. Allt hadlar om att bli van och börja vänja sig vid sitvationen och börja acceptera...men det tar tid och det sliter på en. Jag saknar!!! Nej nog om det, blir bara depp av att tänka på det. Madde och pappa skjutsa ner mig idag eftersom vi skulle på möte angående att de ska renovera som jag skrev tidigare.  Jag fick välja färger och grejer och jag tror det kommer bli skitsnyggt när det är klart. Ska ha en svart fondvägg med vitt runt om sen valde jag en skitsnygg dusch som var rökfärgad (grå/svart) aa det kommer i allafall bli så mycket bättre mot vad det är nu. Så efter det är klart är det bara hallen kvar som renoveringsobjekt, men det går fort bara nya tapeter som upp. Pappa kan! Just nu sitter jag och tittar på 5:an det handlar om en mamma som fick åttlingar jag är helt facinerad, att man klarar av att ta hand om 8 barn på samma gång. Måste titta vidare!

/ M

Vad händer?

Känns som om jag just nu bara har en blogg för att, det händer liksom aldrig nått i den. Men jag har märkt att jag har så mycket lättare för att skriva när saker och ting händer i mitt liv. Både bara och dåliga, men nu på senare tid har allt liksom varit lagomt i mitt liv. Alltså inte så att det inte varit bra och inte så att det varit dåligt utan det har bara inte funnits något vettigt att skriva. Sen har tiden verkligen inte räckt till, har hållit på med nollning nu och det är helt slut på mig. Men har hitills varit så fruktansvärt kul! Så igår missade jag den eftersom jag föjlde med E hem i söndags, ville bara hem. Men idag får vi se hur det blir när jag kommer ner till Karlstad, ska först på ett möte klockan 18.00 då jag ska bestämma de nya sakerna till mitt badrum. Det ska hel renoveras, jag längtar... Sen kanske det blir bunkern en sväng, beror på hur bussarna går också. Känner mig inte så taggad om jag ska vara ärlig alltså, kroppen är helt slut. Även huvet, det har liksom gått för långt på nått sätt. Känner inte igen mig själv!

Jag har en önskan...   

RSS 2.0