På tal om golf

Igår när vi gick genom stan, sket en mås på mig! haha. Fan va äckligt det lukta, dumt bara att det var på nollningströjan. Vi får INTE under några som helst omständigheter tvätta den under dessa två veckor. That´s life :p

Last man standing?

Ja man skulle visst stå vid Campus klockan sex i morse, men tyvärr däcka både Malin och Tgrr och kom inte dit. Men vi har ju varit så duktiga förut så nån gång måste man väl få balla :) I morrn börjar en ny vecka också, men ja och Martina är lediga. Eller lediga och lediga, vi har väl en massa som ska göras men tyvärr har vi inga böcker än så att vi får väl göra uppgften vi fått om en bra och en dålig lärare. Enkelt val :) Sen på kvällen blir det flottbygge, herregud det är en HEL vecka kvar av massa fun ;) Sova för vi göra när vi blir äldre. Ikväll blir det elitmys med chips, cola och mc. I like it ;)

Kram M

Hello people

åhhh, här nere hinner man inte med mycket. Skolan, sova och nollning, om man ens hinner med det. IKanske hinner äta nån gång då och då också, om man har tur. Igår var det iaf lugnt, väldigt lugnt .Ja och Tgr sov hela dagen, men det behövdes kan ja säga :) Men idag blir det utgång, först faddermys vilket är förfest och sen Arena. Hoppas på en toppen kväll :)

Gick förbi en Thaimassage förut, längtade dit för en stund. Sedan efter mycket tänkande kom ja på att det var inte bara mitt fel. Inte till en början i alla fall. Nej nog om det.

Ha en bra kväll vänner.

Nollning

Jepp då bär det iväg på nollning om en timme då, samling storatorget. Bara att hoppa in i duschen dä, men det får nog bli ganska lugnt för i morrn börjar vår första kurs ;)  

Karlstad mitt nya hem?

Ja det verkar inte bättre och i morrn är fösta skoldagen.

Hur kan man någonsin vara beredd?

Radera mig. Önska dig mig. Alkoholisera mig. Antasta mig. Acceptera mig.
Avliva mig. Avsky mig. Bär mig. Be mig. Behöv mig. Bedöva mig. Behåll mig.
Dissa mig. Dissekera mig. Distrahera mig. Dö för mig. Döda mig. Dröm om mig.
Finjustera mig. Flirta med mig. Förråd mig. Favoritisera mig. Förfölj mig.
Förlåt mig. Gör allt för mig. Ge mig. Glöm mig. Gör om mig. Gråt med mig.
Gå till mig. Ha mig. Håll om mig. Hångla upp mig. Hoppa på mig. Hata mig.
Hypnotisera mig. Hjälp mig. Ignorera mig. Inse mig. Irritera mig. Jaga mig.
Kyss mig. Kontakta mig. Kommentera mig. Låna mig. Le mot mig. Lev med mig.
Laga mig. Lita på mig. Lugna mig. Lyssna på mig. Missförstå mig. Missbruka mig.
Njut av mig. Organisera mig. Plåstra om mig. Rädda mig. Riv sönder mig. Rör mig.
Skrik åt mig. Sov med mig. Svik mig. Skratta åt mig. Slakta mig. Romantisera mig.
Skänk bort mig. Smek mig. Se mig. Stelerisera mig. Såra mig. Ta hem mig.
Trösta mig. Tänk på mig.Tyck om mig. Tro på mig. Uppskatta mig. Älska mig.

Det jobbigaste med att gå framåt är att inte titta tillbaks

Det är så svårt för den som älskar att gå brevid den som bara tycker om.
Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter...

Lost inside

Jag vet att känslor växer med tiden och blir starkare, så det kommer aldrig bli lättare... Så kanske att over the rainbow i will find you or forget you...


You have my heart...

Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med.

6 billion people in the world,
6 billion souls,
and sometimes,
all you need is one.


Future

Nu finns ingen återvändo, nu har Malin fått en lägenhet i Karlstad och är inskriven på första kursen på Universitetet...


Regn

Gör det nått annat än regnar? -NEJ! Men just nu gör det inte så mycket, för tänkte krypa ner under täcket och sätta på en bra film. Det är ju trots allt mysväder! Antar väl att syster gör sällskap också, vi har ju köpt en stor godis påse ;)
 
Hoppas ni får en bra kväll....
Kram M

Rocken Roll

Ikväll blir det feest ja och sis drar till djuret i Munkfors nu, hoppas på en toppen kväll ;)


Bedtime

Nu ska ja krypa ner i sängen och vänta på något vackert ;)


En längtan med också en oro

Jag och Flooa ligger här i sängen och har en konstig känsla över allt som håller på att hända. Sommaren försvinner, det är mörkt redan vid klockan 22 nu förtiden. Jag har inte hunnit med allt än, men har ju iallafall två veckor på mig innan skolan börjar. Det västa av allt är att jag får längre inte gå ner till Älvstranden och träffa alla och allt kommer längre inte att vara som det var förut.. Nej nu flyttar mina vänner hejvilt och några kanske man aldrig mer ens ser, tanken skrämmer mig... Men ja hoppas att mina närmaste vänner kan flytta till andra sidan jorden och vi kommer ända hålla kontakten. Det känns inte på riktigt allt det här. Ja känner mig inte vuxen nog eller bättre sagt ja känner mig inte redo för allt det som håller på att hända, flytta hemifrån, klara sig helt själv, börja på universitet.... Men jag kan bara hoppas att allt  det här blir bra och att detta är en positiv tid som kommer komma i mitt liv...

Sista tiden med gänget, ja kommer sakna er så!

Revyn och bandet


 Balen: Ja, Jessica och Helena


 Balen och klassen


Jag och Madde utspringet 13 juni


Cypern med gänget


Markus och ja utspringet

Klart ja kommer sakna skolan och dess tider... det var ju en trygghet.

Titt ut

Kööörv Malin, är det mitt nya namn nu eller? Ja det verkar inte bättre, alla som pratar med mig pratar bara om korv. Okej om jag pratar om det som inte gör annat än packar korv om dagarna :) Idag kunde ja ha slagit ihjäl någon, skulle hämta en jävla lastpall och den väger exakt 20 kg och när ja skulle lägga eller slänga bättre sagt ner den, tror ni inte att den hamnar rakt på min vänstra fot?! -JO! Smärta säger ja!!! Det bara pulserade i foten, det enda positiva var väl att foten svällde till och att skon passa lite bättre ;) I dag fick vi tårta på jobbet, en tröst i allafall. Åh i morrn bjuds det på pizza från Mille och på fredag är det smörgåstårta. Så nu blir nog pappa nöjd när han slipper göra matlåor till mig :) Men igår gjorde ja faktiskt mig egen, kyklingsallad och den blev skit god... Nej om man kanske skulle ta och sätta på en film, funderar på Dagboken eller varför kasnke inte ett eller två avsnitt av OTH för er som inte vet One tree hill inte over the hill ;) 

Om man ringer 112, kommer han då?  

Kan inte säga annat än Hallelujah


oh boy



oh boy, you make me feel like, oh boy
You really  turn me,on boy, and I don´t know what to do, I really really want to..
..be with you, like I was before, this distance between us,
makes me want you more, I do mean, you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something, something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream...



05 aug

Dom två lediga dagarna gick fort, känns inte som jag hunnit varit ledig ens. Men vad gör det? Ja har haft två toppen dar... Men fredagen känns ändå bäst, hela magen vreds till av lycka. This time I hope! Men man kan aldrig vara säker det vet ja, jag kan bara gör mitt bästa och hopas det räcker... Helgen har varit i allafall kanon, den tillbringades med sis och Mus i Karlstad med Hamnfestival :) Vääästa Johnny Depp, det finns folk till allt. haha! I morrn är det tillbaks till verkligheten och kööörv öt all höll, fem ringer klockan. Roligt dä. På tal om verkligheten, om precis 20 dar börjar ja skolan. Gud fattar inte vart sommarn tagit vägen? Malin ska nu bli vuxen...ångest.

Nej nu ska ja gå ma kommer snart, ska övningsköra ;)

Kram M

RSS 2.0