Dag 05- Vad är kärlek?

         


                       

           

        

... det finns så mycket man kan kalla kärlek.


Dilemma, dilemma, dilemma

Åhhh vad jag är trött på detta arbete nu, vill bara bli klar och skicka in! Kommer liksom ingen mer vart nu... Så funderar på att läsa igenom det och trycka på lämna in svar. Så får det blir som vanligt, bära eller brista. Har inte ens en aning om litteraturen stämmer överens med dilemmat och de egan reflektionerna, jag vad ska man säga? Jag kan bara hålla tummarna som vanligt :) Snart är det i allafall helg, jag bara älskar helgen och vår egen lilla bubbla... Där kan man bara vara och glömma allt annat, de känns liksom så bra där. Inga krav, inga måsten man kan bara vara som man vill och det är så sjukt kul. Blir dock en ganska lugn helg tror jag, eller vad kom vi fram till kanske en vinare eller två på lördag :) Hur som helst är helgen alltid lättare och mer befriande än veckorna då kan jag liksom släppa skolan också. Nej om man skulle läsa igenom dilemmat för sista gången då?

Ha en bra dag!


Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge


Just precis duschat, finns det något goare än att bara stå i en varm dusch och drömma sig bort? Man glömmer liksom tid och rum på nå vis. Allt känns så lätt. Idag precis som alla andra dagar borde jag börjat pluggat men icke sa nicke, men får ta tag i det där i morrn. Jag ska! Pappa var här och hälsade på förut och när han skulle åka hem fick jag en kram. Min pappa kramas inte, inte bara sådär... Så varje gång man får en kram av pappa känns det så bra, han är guld. Saknaden efter min skatt börjar bli enorm nu och tanken på att kanske inte få se han förens nästa vecka gör mig nästan gråtfärdig! Kan inte förstå hur man kan tycka om någon så mycket, men han är min bäbis. Nyp i käkan! Nej ska nog stänga av burken nu, trevlig kväll people!

Jag är inte ensam!


Det blir inte alltid som man tänkt


Nej och tur är väl det, idag blev inte alls som jag tänkt :) Dessutom har jag gjort något som jag trodde jag aldrig skulle våga, så jag är nöjd med mig själv. Tummen upp till mig! I morrn blir det skolarbete och sen blir det stan med Sofia samt lite lunch och shopping :) Dessutom bjuder kvällen på spontan utgång, impus de som är det bästa! Denna gången ska vi göra det bättre än sist och försöka minnas nått, haha :) Sofia vet i allafall vilken vakt vi inte ska gå till, en fördel. Sen på fredag blir det också att stanna i stora staden och lördag blir det nog att åka till mamma och fira henne, tror hon skulle ha lite kalas med middag också. Sen måste jag se till att Åsa befinner sig på hemmaplan så jag äntligen kan få tag på böckerna :) Behöver de verkligen tills nästa vecka då ännu ett arbete ska lämnas in, så himla mycket at göra och vad gör jag? Jo som vanligt, skjuter det framför mig och tänker jag hinner... Som tur är har jag hitills alltid hunnit men nån gång tar det väl en "sketen än", fast de hoppas vi inte på :)



Dag 04- Det här åt jag idag


Lite patetiskt kanske men får väl lov att fullfölja detta, så idag har jag ätit detta än så länge:

* En smörgås, ett glas juice och yougurt till frukost
* Spagetti och köttfärsås och gurka till lunch
* En liten blomkålskvist


Kärlek i vårt vinterlandskap






Om ett år eller två kommer det här vara över

Jag kommer förmodligen inte sitta här, kommer förmodligen inte tänka samma tankar eller göra samma saker. Den känslan skrämmer mig, att gå vidare och att bygga på livet. Man ska få uppleva saker man inte har en aning om. Borde man få veta? Vill man veta? Kanske att man inbland kan få veta vissa saker. Livet kan verkligen vända från ena sekunden till den andra, varför lever jag inte bara lite mer i nuet och njuter? Jag försöker, tro mig att jag gör. Jag njuter också, men jag grubblar, jag grubblar alldeles för mycket  och tänker alltid fram och tillbaka. Ältar. Jag gör allt det där jag alltid gjort, allt det där jag också alltid hatat hos mig själv att jag alltid gör. Jag har svårt för ovissheten, den där känslan som gör att man känner sig halv. Jag har förlorat dagar och ett hopplöst år, men jag hoppas jag någon gång lär och faktiskt ser det som en lärdom något som skapat mig till att bli bättre. Vi alla kan bli bättre. Vi går mot ljusa tider och jag vill bara blicka framåt och känna den där känslan av vår, sol och ett leende på läpparna. Ett sant leende, inget som ljuger och bara finns där som en fasad. Jag kommer aldrig tillbaks!  


Dag 03- Mina föräldrar

Min mamma och pappa är det absolut bästa som finns! De har ALLTID ställt upp i både med och motgång. Finns egentligen inga bra ord som kan beskriva min mamma och pappa. Nej inga. Inga alla. Det är tack vare dem jag är här jag är idag, tack! Jag älskar er <3


 


/ Eran dotter


Alla <3 dag!

Då man ska umgås med de bästa och jag får inte ens se mannen i mitt liv Max :( För det är väl det som är hela grejen med denna dagen att visa sin kärlek till de man älskar... Tyvärr ger jag inte allt för mycket för denna dag i år, me myself and I in Karlstad men inte så fy skam det heller kanske...

 

 


Dag 02- Min första kärlek


Hur förklarar man sin första kärlek? Vad innebär min första kärlek egentligen? Det var väl kanske nån kille på dagis som man sprang efter extra mycket och bråkade med... Men om jag ska tolka det som de flesta andra så antar jag att det menas första riktiga kärleken till en annan person. Då var min första riktiga kärlek Albin Skogfält, en ungdomskärlek som varade några år. År som jag minns med både glädje och sorg men det är kanske så som man minns kärleken eller så den är? Men jag är i allafall väldigt glad för den tiden jag fick tillsammans med honom och tror att jag lärde mig mycket om både mig själv och kärlek efter det. 

  

haringenrubrik

Nu är arbetet inskickat och det får som sagt bära eller brista, som vanligt :) Men detta kan vara mitt sämsta arbete hittills, fy fan! Men får väl be till gud, om det nu finns nån? I morrn är sista dagen i skolan också sen är det äntligen helg igen, även om jag denna gång faktskt längtar lite tills söndag. Världens sämsta dag jag vet men kan den möjligtvis förbättras? :) Nu håller jag på att agera kock, har gjort en kasslergratäng som står i ungnen. Den får gärna bli klar snart för min mage kurrar... Måste nog besöka gröna lyckan idag också, undarar om de sparat nått till mig? :) Alla rally-fölk är väl som galna och handlar för fulla muggar.

Nej tillbaks till köket...


Dag 01- Om mig

Ska man försöka sig på och berätta vem man är då, tycker detta ska bli assvårt men jag gör väl ett försök. Jag är i allafall döpt till Ann Malin Jacobsson men heter då Malin och kallas för Malla. Jag är 21 år gammal men blir 22 den 22 juni i år. Jag går på Karlstad Universitet och läser till förskolelärare vilket jag fullkomiligt älskar men också ibland hatar. Jag vill bara bli fördigutbildad så jag får börja jobba med alla dessa söta kids! Är så himla nöjd på att plugga just nu, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge är det inte så? :) Jag har en längenhet i Karlstad men är väldigt ofta hemma i Hagfors där jag har min familj och mina vänner. Det är även här jag är uppväxt som liten och har gjort alla mina första hyss. Det är härifrån man har första kärleken, första vännerna, första sorgerna, första skratten,  första lyckan ja det är härifrån man minns det alldra första man gjorde i livet. Jag kommer nog mer eller mindre alltid tycka om Hagfors! Alla som känner mig vet att jag har en katt som heter Max och som jag fullkommligt avgudar utan honom skulle min värld rasa samman. Finner inga ord för den fantastiska fyrbenta lilla varelse. Annars är jag precis som alla andra fast väldigt annorlunda, nej men jag vet inte hur jag ska beskriva mig för att man ska få rätt bild. Många som inte känner mig får ofta en fel bild av mig har jag insett då jag och många av mina bästa vänner var fiender förr. Som sagt man ska inte ha förutfattade meningar om folk även om man tragiskt nog alltid har det ändå, även jag. Men jag är en spontan, lättretlig, glad, galen tjej som älskar impuls och har insett att det är då man får som roligast i livet. Just nu njuter jag bara av livet och tar det lite som det kommer. För efter mina 21 år i livet har jag insett att det går aldrig att förberedda sig eller vara beredd och därför är det bättre att i allafall försöka ta saker och ting som de kommer. Jag fullkomligt bara älskar ketchup också! Så det var lite om mig, hoppas ni känner att ni vet lite bättre vem jag är nu :)




   


Tänkte jag skulle försöka mig på denna listan

Dag 01 - Om mig
Dag 02 
– Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Vi får väl se hur det går :)

En helt vanlig onsdag

Har tillbringat två nätter i Karlstad nu och hur gött känns det inte att vara hemma bland sina egna saker? Att sova i sin säng och för en gång skull nykter med sina egna kuddar och sitt eget täcke... åhhh saknar min säng redan! Men som sagt det är ju bara att åka ner igen. Fick även se Kejjan igen, åh det var inte igår. Är alltid lika roligt att möta denna gåtfulle herre ;) Var i allafall hur gött som helst att komma hem igen också, möttes av världens finaste fyrbenta varelse i dörren, jaaa MAX! Min snos det! Sen fick jag även se min bästa vän en snabbis inte fy skam de inte. Sen har jag pluggat och fan va det gick undan... Satte mig ner och skrev om och nu känns det mycket bättre, det bara flöt på. Tog en timme liksom... Undrar varför det gick så lätt nu? :) Men är dock inte klar ännu så ska inte ropa hoj ännu! Måste få in nått från detta kompendiet och det verkar inte vara det lättaste men får väl som sagt stoppa in nått lite här och där... ordnar sig med gris bar de blir jul! :) I helgen är det Rally i Hagfors också, typiskt att man slutar klockan 17 på fredag då :S Men som sagt de är bar åh köör när en kommer hem de, har väl aldrig varit några problem förut så ;) Tror de kommr bli en toppen helg med de bästa!



/ Fröken tväremot


Söndag= ångest!

Jag verkligen hatar söndagar och har nog alltid gjort... Det är verkligen den värsta dagen på hela veckan. Enda positiva med denna dag var att man vaknade upp och inte var bakis, detta eftersom man var duktig och höll sig nykter igår. Vilket jag är så stolt över och det var nog välbehövligt för kroppen! Men då bjöd ju torsdagen på festligheter istället, blev dock lite för mycket av det goda men slutade ändå väldigt bra ;) Denna vecka kommer mest bestå av plugg, massa plugg eftersom jag måste få ihop detta med barn intervjuerna som ska vara inlämnat på fredag... Nu kurrar magen lite, funderar på en pizza kanske innan solsidan börjar :) 

Ha en fortsatt trevlig kväll!

 

Shelley



åååh, och vi går ut och brinner upp i natten
och skyller allting på våra fyllehuven
undanflykter och självanklagan!


We don´t care!



Kvällens outfit ;)


Mitt liv står inte stilla

Fasen va saker de händer hela tiden, men det är roligt... Inte skrivit sen förra helgen och det känns som en evighet sen ;) Har i allafall hunnit med två fester hemma hos kung Henka och de har varit askul, till och med i Hagfors går det att lyckas. Sen var jag och Helle med och "hjälpte" till på hennes systers och Håkans studio denna helg där de firade ett år och jag lyckades vinna en piercing, vet dock inte vart den ska sitta än. Måste ta mig en funderare ;) Sen fick Håkan spränga öronen på mig, eller de syns knappt men fuck va ont det gjorte alltså... Int för mespröppör de där inte! Vi hann även med Oskar Lindros en sväng, men de sög! Eller de var kul tills vi kom till nöjes där vi högst va en timme dyr timpenning dä ;) Sen så har jag även varit i skolan denna vecka på två föreläsningar och det känns faktiskt bra. Dock så är det mycket att göra men man är väl inte student för inget heller :) Idag hann jag till och med att jobba och det är alltid lika mysigt, tänk att man får betalt för det där. Kan inte få ett bättre jobb... VILL BARA BLI KLAR!!! :) Annars bjuder väl livet som vanligt på en massa frågor som man aldrig har nått bra svar på... Tankarna snurrar fram och tillbaka rätt eller fel? Som vanligt eller förändrad? Kommer funka, funkar inte ens nu? Åhhhh om man bara kunde se in lite, lite grann i framtiden... Men jag vet det går inte!

Funderar skarpt på att living the dream och dra till Karlstad på studenttorsdag i morrn ;)


RSS 2.0