Frulle

Sitter framför datorn och äter frukost, smörgås med ost och parika och äppel juice...mumma! Helle sa igår att det redan hade varit luciatåg, haha här är man med. Jag och Max får väl göra ett eget lussetång då :) Igår blev ändå lussevaka, eller vaka jag var hemma strax efter ett...ibland är att världen bra förtappad! Idag tror jag att jag ska hitta mig på nått nu när jag ändå är vaken liksom...får se vad det blir, spännande...


Make it om my own

I morgon är det lucia, tänk va tiden går fort...känns absolut inte som om det är 13 december i morgon. Har inga lucia känslor alls, dels för vädret men sen också för att det man tappar det där men tiden. Förr gick man ju alltid själv luciatåg och det där saknar jag, hur kul som helst ju. Så ska man ha lussevaka innan. Men för att väcka mina minnen tänkte jag i allafall gå till kyrkan i morgon och titta på älvstrandens luciatåg... Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, konstigt att inte ha nått planerat på lussevaka. Malla vad har hänt? Känner inte igen mig själv... Igår var jag ûberseg efter att ha fått den där svinsprutan och fan va ont det gör i armen, vad i helan har de i den där sprutan egentligen? Så dagen spenderades i allafall med mami, vi åt frukost hemma hos mig, drog ut på stan gjorde lite ärenden, fika, lagade mat här, sen åkte jag och E till Munket och blev bjudna på tacos och myste till Idol...Erik vann ju som inte har ungått nån tror jag, en mycket värdig vinnare om ni frågar mig. Även om det inte hade spelat mig någon större roll om Calle vunnit för jag tyckte han var bra med. De kommer bli stora båda två i vilket fall så tror jag, lätt den bästa idolsäsongen hitills!

... and if somebody's going to fake it!


8 december

Idag blev det jobb men bara en kortis dag eftersom alla förskolor stängde klockan 12.00. Alla pedagoger skulle på möte, tur att man slipper sådant nu i allafall.  Fick även jobba i morgon och då blir det från 8-16, vilket betyder mera snos med barnen! Så mysigt nu innan jul, massa julpyssel och luciaträning... Nu sitter jag här och väntar, jag verkligen väntar på att farmor ska komma för så ska vi åka och hämta Max. Han har nämligen opererat bort sina små ärtor som Erik säger, så jag hoppas allt gått bra med min snos.

Nej nu kom farmor... ses.

Decembernatt


7 december

Här skulle ju uppdateras lite oftare lovade jag vilket jag inte gjort...vet inte varför, men har fortfarande inte det där bloggsuget. Läser inte ens bloggar nu för tiden, men ska försöka att förbättra mig igen. Har ju flyttat hem nu och det känns riktigt bra. Det som är tråkigt är det där med bussåkinga och jag lär mig aldrig, så jag missar bussar hit och dit. Men vem vet nån gång kanske jag blir en rutti bussåkare :) På tal om buss idag skulle jag varit till skolan på föreläsning men när klockan ringde 04.45 i morse så kändes det som om jag just somnat och ont i magen hade jag. Så jag bara NEJ! Så jag stannade hemma idag och bara för det var det en BRA föreläsning idag SÅ typiskt. Men jag missade ändå inte så mycket, jag och Tgrr har redan gjort veckans jobb över telefon. Vi kan vi! Så nu är jag "ledig" fram tills på torsdag då har vi sem med tvärgrupper... vill bara ha jul och lov nu känner jag. Börjar bli trött på skolan allt flum, men som det verkar så är det som vi ska börja läsa nu intressant och typsikt att det är nu när man bara vill bli ledig. På tal om jul så sitter jag nu och lyssnar på Peter Jöback och hans underbara röst till massa julsånger, jag längtar verkligen till jul...så mysigt! Jag har till och med redan satt upp tomtar, men va fan de ska snart ner igen så lika bra att njuta av dom den lilla tiden. Annars idag ska jag och E hem till Peter han ska börja rita på min tatuering, ska bli spännande :) Sen kanske vi ska åka en sväng till Munket och hälsa på mami, länge sen jag såg henne...inte van att inte se henne så ofta ju. Blir att man saknar henne ju!!!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen så jag är klar till E kommer hem <3

RSS 2.0