Söndag

Haft en toppen helg verkligen med underbart sällskap! :) Middag med både familjen och vänner har hunnits med. Dock så har jag ännu inte haft en riktig utgång och firat rejält än men det blir nog i helgen då jag ska hem till Micka ;)

Haft en riktig effektiv dag, började hemma hos sis som bjöd på världens brunch med allihoppa :) Super mys verkligen, precis som hotellfrukost om inte bättre :) Efter det åkte jag snos och Max hem och började städ i källaren. Sen kom mamma och syrran och hjälpte oss tror vi höll på i fyra timmar. Fattar inte hur man kan samla på sig så mycket ärligt talat alltså :S Men nu ligger det sorterat och nerpackat redo för tippen, ljuger inte om jag säger 20 sopsäckar, massa kassar och kartonger. Men nu är det städat och massa mer plats i källaren :) Gött!!!

Just vräkt i mig Maja mat också, så gött men nu är jag direkt pröppmätt. I morgon inleder jag min sista vecka på viket men hoppas på ännu mera jobb, nu när jag är förskollärare på riktigt också ;) Läskig känsla måste jag säga!!!

Nej nu ska jag se på tven och mysa med min snos <3

Puss M


Lördag

För jag har tagit examen!!! :)


Fredag

Igår var det examen och 3,5 år är nu avklarade! Hade en underbar examen med familjen, god mat på Alfie och fina presenter! Tack alla för en toppen kväll, ni är underbara!

Hoppas på en toppen kväll idag mä ;)

Puss M


Onsdag

Lycklig tjej för nu har jag skickat in de sista arbetena på It´s och förskollärarutbildningen ever I hope ;)

Tisdag

Har just precis solat, tror det är mer än 1,5 år sen sist. Hade glömt hur underbart gött det är att ligga i solarium. Men är väl bra att jag glömt och inte gör det så ofta, är ju livsfarligt egentligen.

Så idag har jag hunnit med ganska mycket, jobbat, druckit kaffe med pappa och Gunilla, övningskört och solat :) Nu ska jag hem och hoppa ner i skolvärlden, förhoppningsvis för nästsista eller sista gången :) Har diskussionen kvar på arbetet, brukar gå ganska fort bara man kommer igång. Men det är just det att börja, noll motivation men kanske inte så konstigt efter 3,5 år!!! :)

Hunni ska vara duktig och laga mat idag, ska bli intressant eftersom han ska försöka sig på min köttfärssås :) Men det fixar han nog!

Puss M


Måndag

Idag gjorde jag min sista redovisning någonsin på lärarprogrammet, det känns skönt. Var hur nervös som helst innan, vet inte om det var för man visste att det var den sista redovisningen kanske :)

I morgon ska jag jobba 9-18 och då ska för första gången i mitt liv stänga själv, jag som har jouren. Men det ska nog gå bra :) Är mer nervös över torsdagen när jag har jour igen och ska öppna, före 6 MÅSTE jag vara på förskolan. Kommer ligga sömnlös livrädd för att försova mig. Tror aldrig jag gjort det förr så fattas bara att jag gör det på torsdag när jag inte får. Tyvärr vaknar inte min kära sambo så han är inte mycket till hjälp heller! :)

Det går så fort och snart är det februari vilket är lila med arbetslös då jag lyckades få jobb i januari :) Men ska ringa Munkfors kommun och skriva in mig också.

Ha en bra kväll vänner!


Mot Karlstad

Sitter nu på bussen och lyssnar på musik... När jag tänker efter kommer jag sakna dessa stunder på bussen mot Karlstad. Känns så skönt att ha den här stunden för sig själv, tänka och bara lyssna på örongodis utan att nån klagar eller avbryter en.

... tomhet.


Världens vackraste!


Söndagkväll

Sitter i soffan och zappar, finns inget att se! Så tittar väl på handbollen på fyran och hoppas på att älsklingen skall hitta en bra film att mysa ner sig till. Haft en mycket lugn helg son bestått av plugg, massa plugg både igår och idag. Men så blir det när man bara skjuter på det! I morgon skall jag ner till Karlstad för att göra min sista redovisning någonsin på Universitetet, känns fantastiskt. Åhh på fredag är det examen!!! Shiit vad jag längtar!!! :) Var även en sväng till Karlstad igår med älskling, Sis och Nicke, köpte examens kläder. Har dock världens ångest då de flesta ska ha klänning, men jag hittade ingen fin klänning :S Sen är inte jag nån klänning tjej, okej om det är sommar. Hoppas verkligen inte det är nån dresscode, så jag kommer in ;)

Idag har vi varit hem till mamma och Krut på mat, så gött att slippa laga mat själv :) Nej nu ska jag försöka se hur det går för Sverige innan filmen sätts på :)

Ha en bra kväll!
Puss M


Nöjd tjej



Fredagkväll och lördagsmorgon vad gör Malla? Jo hon sitter och pluggar...(har ALDRIG hänt förut) Men kan säga att jag känner mig faktiskt väldigt nöjd med mig själv. Jag tror att jag är klar med den muntliga redovisningen och mitt eget lärande, så nu återstår "bara" att skriva miniuppsatsen. Jag måste ju plugga nu när jag skall jobba hela januari, känns hur bra som helst att få jobba lite! Är överlycklig att de tänkte på mig och ville att jag skulle få jobba, alltid en bra början i allafall :)

Idag väcktes vi dessutom av att Oliwer hade dukat fram till frukost, skruttongen :) Duktig så! Nej om jag ska hoppa in i duschen för idag ska vi åka till pappa och Gunilla och hälsa på. Pappi ska bju på mat, hur gött är inte det då? Slippa laga mat, det kallar jag lyx :)

Ha en bra dag friends.


RSS 2.0