Borta bra med hemma bäst!?

Det är så sant så! Jag bara älskar Sunn och vara hemma hos pappa, här är verkligen hemma <3 Igår var en av de bästa dagarna på väldigt länge, fick snosa på min prins! Efterlängtat kan jag säga, dessutom var det hans hans födelsedag och det firades med tårta, kattgodis och paket ;) Mammas bäbis ska ha det bästa! Jag har lärt mig att jag kommer ALDRIG mer vara borta ifrån honom i 11 dar!!! Never ever! Idag blir det också tårta, Emelie skulle komma och äta :) Inte sett henne på sådärlänge igen nu då det ska bli mycket trevligt... Annars blir det en mycket lugn dag, tar den lite som den kommer. Känns så himla gött för jag har verkligen ingenting som ligger och tynger mina axlar nu. Utan jag kan bara njuta av dagarna och helgen, är på riktigt helt ledig! :) Fast det är klart tankarna lämnar en ju aldrig, men de kommer jag alltid att dras med. Nått jag lärt mig leva med. Även när det gäller de är det bara att vänta, njuta och se. Man kan inte alltid veta allt, även om man ibland önskade att saker och ting vore annorlunda. Jag känner mig ju själv och jag vet ju hur jag redan känner och tycker att det är, konstigt... Eller inte konstigt, men jag är inte van denna situationen. Den där tiden önska man vore lite längre, iallafall på helgerna.  

... I learn myself to hate you!

Helgen (förra)


I fredags var jag och ett salt gäng på Mustasch ;) Det var mycket trevligt, åkte först ut till Bergvik och shoppade lite och åt på Max. Jag gillar egentligen inte att äta på Max, inte för att jag inte tycker om maten utan mer ordet eller namnet Max detta eftersom min prins heter så. Tänk om det skulle vara han som låg där på brickan, nej usch!!! Sen blev det lite förkrök hemma hos mig, trevligt trevligt... Lördagen gick jag inte utanför dörren, hade bara en sådan där go mys och slappardag! Dessutom har/är jag ju sjuk så var gött och bara ta det lugnt och nu börjar de äntligen bli bättre :) Fattar inte varför jag alltid ska bli sjuk och vara de så länge de går liksom aldrig över, utan de kommer från och till hela tiden. Men men sånt är livet I guess, finns väl värre! I morrn ska jag åka hem till Hagfors inte varit hemma hos pappa på över två veckor och inte sett min snos på 1½ vecka, saknar honom så det gör ont i hjärtat! Dessutom fyller Max 2 år i morrn, tänk att liten blir så stor. Det ska mamma fira med älsklingens kattgodis och kanske baka en tårta (får ju jag nått gott med ;)).  Blir massa snos också!!! Sen ska jag även träffa min vän Helle som jag oftast bara ser på helgerna nuförtiden, inte okej. Men tur de finns mobil och dator! Öööhhöjjj ;D 

Om man skulle fixa lite mat maby... 


 

Vemodigt

Har just anmält mig på de två sista kurserna på Karlstad Universitet på förskolelärarutbildningen... Kan liksom inte beskriva hur det känns. För på ett sätt känns det SÅ himla bra och skönt att snart är det liksom över och äntligen får man komma ut och jobba och vara en färdigutbildad pedagog. Men herregud va det skrämmer också, skolan och pluggandet är ändå en trygghet. Nu ska man liksom bli vuxen på riktigt med jobb och grejer, är man redo? Blir man nånsin det? Hursom helst får man väl passa på och njuta av de två sista kurserna och verkligen ta vara på livet som student! Idag har varit en sådan där dag när man trivs som student, mötte stdiegruppen i morse och plugga och det bara flöt på och allt gick så bra :) Sen kommer det dagar då man bara vill gräva en grop och aldrig mer återvända, lämna in matteprojektboken igår och den var ett riktigt mardömssenarie... Så det pendlar! När jag ändå pratar plugg så håller jag nu på och läser boken; Barn upptäcker skriftspråket och kan säga att det var kanske inte den mest intressanta bok jag läst.  Men så måste den läsas för jag ska ta ut tre citat ur den som sedan ska diskuteras. Ja nu vet ni allt om vad jag gör i skolan just nu...

 

Grishud= smärta




Hej och hå

Då var man sjuk IGEN, fattar inte när ska man bli HELT frisk alltså? Fryser, varmt, fryser, varmt, host, host, host, AJAJ min hals! Sådär håller de på dagarna och nätterna i ända, herregud vill bara bli frisk nu alltså. Dessutom känns de inte bättre av att man måste få ihop den där projektboken heller, ojoj säger jag bara om den. Hoppas jag inte är den enda som inte vet hur man ska göra, jag gör på mitt sätt jag. Har ju inte sett exemplet heller så detta kan bli precis hur som helst. Känns i allafall väldigt gött att jag klarade dilemma uppgiften också så nu kan man lägga den bakom sig och gå vidare med nästa. Finns som sagt alltid nått att ta tag i, skulle inte sitt helt fel med sommarlov heller... åhhhh ge mig! Hum annars då förutom skolan, vad händer i mitt lilla liv? I helgen jobbade jag och Helle på båten, var mycket trevligt och efter det blev det utgång på Ankan :) Sen på lördagen firades Kruts 50-års dag, så trevligt så trevligt... Snart är det helg igen, gud va fort det går och vettu katten vad den bjuder på alltid är det väl nått I guess ;)


Nej om man skulle plugga lite till???

07- Min bästa vän



En vän är den som vet allt om dig och ändå tycker om dig!  <3
 


Kloka ord



Det är för väl att lögnen finns,
för tänk om allt man hörde var sant.


... håll gärna mer än du lovar.


Avicii



Helle, Malla och Sofia

Vackra Helle

Vackra Sofia

 

Jag

 

/ Vi som alltid (ALDRIG) lyckas på BMB ;)


AStrött

Sitter och nyper mig själv i käkarna för att jag ska hålla mig vaken. Men kankse inte så konstigt att man blir trött och sliten, speciellt inte efter de sista två dagarna som jag bara legat hemma typ och varit sjuk. Inte alls bra matintag heller. Idag har jag i allafall ätit lite sallad och har hittills fått behålla den. Tack för den! Dock hjälpe den inte mycket med energin för somna direkt jag kom hem från stan. Åkte ut dit för att se sis och Sara, men orkade inte alls länge... Men hann iaf att hitta en jeansjacka, unna mig den efter dessa skitdar! Tyckte jag var värd de :) Sen kanske inte våra helger gör kroppen bättre, men som sagt man ska passa på när man är ung och jag har haft en toppen helg om man bortser från fredagen :) Tänk vad mycket det kan hända över en helg alltså, det är helt sjukt alltså! Helt plötsligt sitter man i helt andra skor och inför helt andra val. Välkommen in i livet?! Ja du Malla... Hur kan det man aldrig tror skulle hända hända en själv helt plötsligt? Hur kan de man minst tror sig själv vara det rätta kanske faktiskt vara det rätta? Gud jag vet jag blir galen på mig själv, jag måste sluta grubbla fram och tillbaka hela tiden... Men är det konstigt att man är rädd? Skulle inte tro det. Om man skulle kunna börja om från noll och inte minnas eller veta nått skulle jag inte tveka, jag skulle göra det direkt. Du har förstört mig! Du har gjort mig till någon jag inte var och någon jag inte vill vara! Det mest självklara i livet är nu det svåraste någonsin och frågan är om man nån gång kommer våga igen?! Man orkar inte länge chansa, de är inte värt de. Inte igen.


... En vacker dag blir ingenting som förr.


Veckans bästa dag, LÄTT!



Idag är det fredag och det GILLAS!!! Missa skolan idag för jag hade så jävla ont i magen, men får som sagt skylla mig själv eftersom jag hoppade den där mensen sist... Så kom inte ur sängen förens efter 14 och då blev det frukost. Sen ett långt samtal med min kära vän Helle, som jag inte sett på HELA veckan. Men som tur är kommer hon ner snart och då ska vi laga lyxmidda och dricka lite vin för att sedan åka hem och festa loss hos Sofia. Hoppas på en toppenkäll på BMB ikväll och att det är väldigt, väldigt mycket folk. Men man ser väl alltid det man inte vill se och man gör alltid saker man inte borde med alkohol i kroppen. Men man kan ju alltid hoppas att man lärde sig nått denna gång efter alla hårda ord. Kommer sakna min livvakt Matte ikväll också så hoppas verkligen inte se har liggvänliga toaletter ikväll på BMB ;) Nej uscha livsfarligt! Malla får lov att bete sig! Nej om man skulle göra ett skutt in i duschen och ta vara på denna dag iställe!


puss å kläm   

Hemmafru?

* Handlat
* Lagat mat
* Städat
* Tvättar (måste springa ner nu)

Vad händer här?! ;)

... allt för att slippa plugga kanske?

Kvar i nått jag lämnat?


- NEJ!!! ... hörde någon viska. Vill inte se vill inte höra!

Så sööööt

Som Eric saade! Fast när jag blir stor så är han nästan gammal och då kan jag inte gifta mig med honom. Jag får gifta mig med Emil istället, han har en verktygslåda iallafall som han tog med sig till dagis en gång.

När jag blir stor ska jag gifta mig med en snygg kille ;)

Tummen upp till mig!

Började dagen med att försova mig, jävla iphone eller så var de jag som var i koma och tryckte fel... Hur som helst tack och lov att Sofia skicka ett sms till mig och väckte mig :) Kom bara två minuter försent till lektionen, ganska snabb ändå med tanke på att jag klev upp 08.26 och bussen till uni gick 08.49. Men jag hann med den, inga krusiduller här inte! Mätning var det som stod på schemat idag och det var värst va bra vi var på det, vann i allafall en tävling ;) Dessutom fick vi lite tips på hur man kan arbeta med det ute på förskolorna, herregud mina barn kommer bli mattegeni ;) Tog mig en liten lov ner till Pekås efter skolan också och handlade, så får väl se vad mästerkocken Malla ska slänga ihop idag. Hatar verkligen att laga mat till mig själv för att inte prata på att äta själv. Men äta bör man annars dör man så vad gör man? -ÄTER ;) Maximus får väl hålla mig sällskap.

Borde egentligen ha börjat plugga nu också men allt annat lookar visst mer, varför är det alltid så?! Vill bara få klar den där uppgiften så jag kan släppa den och gå viadare med alla andra 100 saker som ska göras. Men har i allafall skrivit en och en halv sida, men det känns bara som ordbajs hit och dit. Typ som en 10-åring har skrivit arbetet, brukar alltid kännas så och jag fattar inte varför. Ibland brukar jag skratta för mig själv när jag läser mina arbeten och tänka att detta kan jag verkligen inte skicka in, men jag har på nått konstigt vis lyckats ändå. På barn intervjuerna lyckades jag till och med att få väl godkänt, fråga mig bara inte hur bara :) Kankse kallas flyt eller så är jag helt enkelt geni, haha :)

Nej nog om school, jag och Sofia beställde biljetter till BMB på fredag. Snäll som hon är har hon fått en gratis biljett eftersom hon är nått med det där och delade med mig och Helle på våra biljetter. Så nu kostar det oss 170 kr istället för 250, inte fy skam. Det gillas! Hoppas på en kanon helg, bättre än i fredags på Tempel för det sög eller så var det Malla de va fel på. I don´t know vettufan. Kanske fick kalla föttör. På tal om det måste jag verkligen tänka och som om jag inte gör det tillräckligt. Jo men just nu är det mycket, för mycket!  Bara att köra jo visst, men vill man? Orkar man igen? Är det rätt? Ska man våga? Alltid så många frågor. Kanske bättre att lägga ner all verksamhet och have some fun. Det börjar bli vår gott folk ;) Eller vad skriver jag egentligen?!


Solen skiner och jag vet nån som ska synda litte grann, sen pluggpluggplugg...

 


06- Min dag


Ställde klockan på halv nio i morse, snosa med både mobilen och Max fram tills tio över nio. Då var det dags att hoppa in i duschen för att bege sig till Uni. Hade två lektioner idag en från halv elva tills tolv där vi gjorde en geobräda och en där vi gick igenom geometri. Insåg ganska snabbt hur fort man glömmer så alltid bra med lite repetion. Sen var det bara att springa till bussen i vanlig ordning för att bege sig hem och plugga. Här sitter jag nu har iallafall fått ihop nästan hälften, men vet dock inte vad jag skrivit i vanlig ordning. Så himla flummiga uppgifter! Tog även ett break där jag lekte mästerkock och styrde ihop kyckling med ost och lindade i bacon, ska bara göra en god sallad till också. Sen ska jag äta, bli mätt och bara ta det lugnt! Det är min dag/kväll :)


Hoffmaestro- Our song

Since you've been gone
i can't get nothing right, biding my time
finally i come around, if i was to say i'm sorry
would you reconsider me, without you i'm lost
baby can't you see

that this is our song
i sing it cause you not around
it picks me up when i'm down
girl this is our song
been working on it for some time
hope if i get it right, you'll be mine

i made you cry
lord knows i did like a child
wish that i could make it right
time is just not on my side
if i was to say i'm sorry
try to give you what you need
would you find in heart, to forgive me

girl this is our song
sing it cause you not around
it lifts me up when i'm down
yes this is our song baby
been working on it for some time
hope if i get it right you be mine
baby
girl this is our song
i sing it cause you not around
it picks me up when i'm down
yes this is our song baby
been working on it for some time
hope if i get it right you'll be mine baby
hope if get it right you'll be mine
hope if get it right you'll be mine..


RSS 2.0