Puss <3




Effektiv dag


Idag fick jag faktiskt sluta klockan fyra. Det är så härligt att slippa jobba övertid, man hinner och orkar få ut så mycket mer av dagen då. Dessutom har jag varit duktig och betalat räkningar och sagt upp två helt onödga kostnader som mitt bredband i Karlsrad och Mysafe eller vad fasen de heter, känns gött. Mindre roligt var att betala Max veterinärskostnad på 2000 kr, men vad gör man inte för de små liven. Han är det finaste och dyraste i hela världen, mammas ögonsten. Nu sitter jag här i sängen och funderar på att hoppa i duschen innan Johanna kommer över en sväng, dessutom måste jag laga matlåda tills i morrn. Nått av det tråkigaste och värdelösaste som finns, hatar matlåda. Sen är det än tråkigare att bara laga mat till sig själv, så mycket lättare och roligare när älsklingen är hemma också. Känns så tomt utan honom, har ju blivit så bortskämd eftersom han varit hemma så mycket på sistone. Men hoppas tre nätter går fort, längtar redan tills torsdag ;)

Nej nu har jag icke tid med detta mer :)

/ M

Länge sen, jag vet... men tiden liksom försvinner.



Hursom helst tänkte jag börja detta inlägg med att säga att ibland finns faktiskt mirakel, tro de eller ej... För den 5 juli kom min fyrbenta lilla prins hem igen, efter 21 dagar borta. Kan säga att det är en av de bästa känslorna jag någon gång fått uppleva. Tänk när jag får se honom och verkligen inser att det är han min, MIN MAX! Lyckorus <3 Kan säga att jag uppskattar varje sekund av honom nu... Hoppet är det sista som sviker en! Så min sommar blev räddad tillslut... Även om den hittils bara bestått av att jobba, men nu har jag "bara" tre veckor kvar och jag kan säga att nedräkningen har börjat. Ska bli skönt att få vara ledig iallafall nästan två veckor innan skolan börjar igen och de två veckorna kommer bli plågsamma... måste bestämma mig för vad jag exakt ska skriva mitt examensarbete om. För den 24/10 skall det vara finito, herregud - PANIK!!! säger bara de.

Denna sommaren har liksom inte vart någon riktig sommar om ni frågar mig, har inte gjort nått eller jo jag har varit till Norrköping och det var en superduper mysig helg som bestod av Kålmorden, strålande solsken, bra sällskap och uteservering ;) Men annars har jag bara jobbatjobbatochåterjobbat, men jag ska väl egentligen inte klaga för detta är ju faktiskt min första sommar som jag arbetar. Kanske därför de inte känns som en riktig sommar för mig, är inte van att gå upp tidigt varje morgon och inte få sola och bada när det är fint väder.  Ni ska veta jag har inte ens badat ute än och det är slutet av juli, jag får skämmas jag vet! Hoppas på bra väder de två sista veckorna i augusti ;)

Nej nu ska jag göra ett glädjeskutt in i duschen!

Pusss hej 


RSS 2.0