Knäckt

Är vad ja blir snart! Sitter med denna uppsatsen (eller ja nu har ja gett upp) jag fastnar hela tiden! Sen skriver jag ju bara ur minnet, tycker det blir som om en 12-åring skulle ha skrivt det. blablabla, tycker bara ja skriver om denna jävla uppsatsen här på bloggen. Hur roligt är det för er att läsa om den då? Det skiter väl ni i :) Nej nu får jag skärpa mig...

Har i alla fall varit på Storken idag igen, lite mera barn denna vecka men forfarande massa sjuka. Förkyldningar och spy sjukan hit och dit. Jag säger då det håll er hemma! Jag vill inte bli smittad för ja har inte tid just nu, har en massa saker som måste göras. Åker ju snart långt härifrån - Thailand! Bara 15 dagar kvar nu, fan det tar sig även om jag tycker dagarna går långsamt. Kan bara säga att det ska bli så jävla gött att komma bort från allting här just nu, bara göra en massa roliga saker. Så på onsdag bär det iväg till Exär igen, ska ta den sista sprutan och ja har fanimig blåmärket kvar än sen sist och det är en månad sen... A tycker ja är klen, men det är väl inte mitt fel heller ;)
 
Nej tillbaks till verkligheten....

/ Kram M

Soft dag

Idag har nog varit en av dom bästa dagarna i skolan, sovmorgon fram tills klockan 10.30 sen innebandy hela dagen lång! Fy fan va spännande det var, båda matcherna också. Men framför allt pojkarnas, men som tur var  lyckades de ju vinna till slut i alla fall :) Så när jag kom hem förut kände jag att jag är ju tvungen att göra något vettit så sätte mig faktiskt med svenska uppsatsen. Men gud kommer ingen vägen tycker jag, det är så himla mykcket. Men nu är jag i alla fall på G vilket känns jävligt gött.

Nej nu ska jag och älsklingen gå och bada jag fryser så sen ska vi baka negerbullar ;)

Ha en bra kväll...

/ Kram M

Svenska

Sitter just nu i skolan på svenska lektion, ska faktiskt börja skriva på min uppsats nu (stolt). Först och främst ska jag skriva om vad Lejon kungen handlar om...  Sen om karaktärerna, miljön osv. Vet bara inte riktigt hur jag ska formulera mig och vad som ska vara med. Men får väl börja så för vi se hur det går, önska mig lycka till :)

Ha en bra dag!

/ Kram

A är helt underbar!


Igår när vi åkte hem från Munkfors blev det ganska sent, så när jag väl kommit innanför dörren här hemma och ställt ner alla väskor ropa A på mig och sa att jag skulle komma ut igen. Så ställde han sig bredvid mig och titta upp mot himlen som var alldeles stjärnklar så tog han upp sin mobil och klockan stod på 00.01 så pussa han mig och sa - Idag har vi varit tillsammans i ett halv år! Han är bara för goo!

Så idag när han kom till mig efter jobbet hade han köpt med sig en rosa/gul ros till mig. Jag är inte van sådant här, men jag uppskattar det verkligen! A är helt enkelt bäst! <3

/ Din


Mat på g



Jag och älsklingen håller på att laga mat, det bjuds på potatisgratäng och marinerad fläskfilé. Magen skriker efter mat vill jag lova! :) Tittade på Lejonkungen förut inför min uppsats, alltså jag säger då det fattar inte ett skit hur jag ska lyckas att skriva nått om det. Börjar på att få lite smått panik nu känner jag... Måste verkligen fråga Kent i morgon hur jag ska skriva och om jag kanske ska omformulera mina frågor. Jag blir SÅ lett! Måste ju börjar skiva denna vecka och det är ett som är säkert det... 

Nej nu ska jag dra mig tillbaka till tven, Singing Bee väntar...

/ Kram M

Utgång?



Hums, funderar på utgång i morgon i Munkfors... Men jag vet inte om jag är så där jätte äggad direkt, men Mus och sis vill ju ut så får väl ställa upp (;  Sen har det ju Lasse Stefans, ska ju tydligen vara en jädrans massa folk där, som sagt det spörs väl...

Nån mer som ska dit?

Nej nu ska jag gå och snosa ihjäl Mia och sen packa...

/Kram M

Drömmar utan verklighet


I natt har jag drömt så konstigt så i morse när jag vakande var jag rädd, riktigt rädd också. Fick västa ångesten när jag gick upp. Undrar varför man dömmer som man gör och vart man får allt ifrån? Betyder det någonting? Eller är det bara ens egna vildaste fantasi?  Jag undrar jag....

Inte nog med att natten varit tokig tycker hela dagen varit konstig, lite barn på dagis idag igen. Jag saknar faktiskt W lite grann nu! Sen direkt efter dagis bar det iväg till mormor där fick jag glass med bjönbär, tror ni inte att jag tappar ut hela glasskålen på golvet då? Jo visst, smart drag Malla. Sen när till Älvis för att ha möte om studentresan och tack lov för att det gick bra och att den är bokad nu i allafall. Cypern och Agia Napa holtell Kalypso den 16 juni, here we come! ;D 15 brudar inte illa ni, haha.

Se har man suttit i älvstrandshallen från klockan 18.00 och har just kommit hem. Men säåger då det, tack för att jag var där i tid och fick en sittplats. Hagfors vann över Edebäck också med 5-2, men var en mycket rolig match att se. Egentligen borde det vara hejarklack varje gång tycker ja, det blir more fun (:

Hoppet lever alltid kvar....

/ Kram M

Hur kunde jag klippa lugg?

Vad tänkte jag på igår engentligen? Klippa lugg?! Iddii. Det är i alla fall förmodligen det dummaste jag gjort i hela mitt liv eller i alla fall under 2008. Kunde ha börjat grina igår när ja satt där och blev klippt, kände mig som 5 år igen! Så nu blir det hårnål igen, jag som hade hoppats att äntligen få slippa det! Sen blir det vanlig gammal helig sne lugg. Ska aldrig svika dig igen, LOVAR! Som tur är växer väl luggen ganska så snabbt, eller jag intalar mig det i alla fall så jag snart kan få sne lugg igen. Nog om detta hår, blir bara irri sirii på det. Nej föresten en sak till inte nog med att jag klippte mig och det kosta pengar så var jag ju i helvete tvungen att köpa en plattång igår också, min den gammla va ju totalt sämst! Å håret såg inte så bra ut innan jag platta det iaf inte luggen. Pengarna rullar...  

Idag har har jag varit på Storken, är så himla underbart att komma dit efter tre dagar i skolan! Barnen är så himla söta, men idag var det många som var sjuka, duud sa ja. Nu måste ni krya på er så Malin får massa mer snos! (: Lek och stoj hela dagen lång, det passar mig som handen i handsken det!

Tror inte jag hann mer än utanför dörren på dagis så blörja det låta i denna mobilen och med massa töl om denna studentresan. Jag pallar inte snart! Så jävla krångligt, kan vi inte bara hitta ett hotell och boka? Nej för gud om det vore så lätt... Nu är vi typ 16 personer som ska åka och vara överens, tack för att alla ska till samma land i allafall, Cypern. På tal om det tycker jag det ska bli skitkul att så många vill med, tror det kommer bli bra i allafall till slut (: I morgon hoppas jag är sista dagen med allt detta och att vi bestämmer och bokar, för just nu så är det bara som barnen¨på dagis säger bajs!

Klockan rinner iväg, jag som tänkte att jag skulle se på handbollen men så får jag ångset... Jag behöver verkligen träna. Men vet inte om jag orkar det idag? Gud va lat ja är, men vi får la se hur det blir (:

/ M

Adjö mitt hår!

No more long hår, haha....

Jajjemän idag åker håret av, ska nämligen och klippa mig idag direkt efter skolan (: Ska bli så gött att få bort allt det slitna och det är nog mycket det. Vet bara inte hur ja ska klippa mig, har faktisktfunderar på hel lugg men vet inte om jag vågar! Får se hur det bli Mus skulle följa med och hålla mig i handen. Nej då hon skulle beställa sig en tid, så tro ja ska fråga henne om hon inte kan ta och färga mig. Det behövs verkligen det, ser ut som om jag är flinskallig i bakhuvet, haha (: Annars idag ska jag snart bege mig till skolan, hade sovmorgon idag, eller vi tog oss en iaf. SS= superskönt  :) Så ma skulle snart komma och hämta mig, skönt att slippa gå!

Nej nu ska jag gå och borsta tänderna...
Ha en bra dag!

/ Kram M

Don´t blame on me

Jag orkar inte mer... Jag ger upp...

Väntan

Sitter och väntar på att få gå på lektion, jag hatar att vänta! Men som tur är så har alla bloggar fördrivit tiden åt mig, tack! Har bara BF med Eva-Lena kvar resten av dagen, skönt. Efter det ska jag in och plaska runt i vattnet och simma lite, skönt. Måste ju forsättra röra på mig när jag var så duktig förra veckan :)

Ha en bra dag!
/ Kram M

22/1-08



Idag skulle min farfar ha fyllt 70 år, så jag och pappa ska åka till Råda sen och tända ett ljus vid hans gravsten...

Hjärnsläpp

Självklart ska väl jag också springa ut fredagen den 13, fick bara ett "litet" hjärnsläpp (: haha. Innan jag får något mer ska jag hoppa i säng med F.


Natti natti.
/ Kram M

Tiden går

Idag bestämde jag mig för att lägga ner Leonardo jag insåg att det blev alldeles för svårt att hitta bra fakta, speciellt när man inte får andvända allt på Internet. Så jag satt en lång stund inne på biblioteket och tänkte - Vad fan ska jag skriva om? Men så fick ja en sådan där värsta snille idé, att jag kan ju skriva om Walt Disney och jämföra två filmer (; Alltså ibland tycker jag om mig själv, haha!  Lite roligare än att skriva om Leonardo, det är bara det att jag måste verkligen komma igång denna vecka... Har bara tre veckor på mig, oj det lät ju länge. Men om jag känner mig rätt så är jag ju alltid ute i sista stund och det vill jag verkligen inte vara denna gång. För innan jag åker ska den vara färdig så inte den där hänger över axlarna på mig... Inte nog med denna svenska uppsatsen så fick vi reda på att vi ska skriva en uppsats i natur b, men där var det ganska brett och roliga ämnen. Så jag ska skriva om svält- anorexia.  Men som tur är ska den inte vara färdig förens vecka 12, det är veckan innan påsklovet det. Gud veckorna bara flyger iväg, det dröjer väl inte förän den 13 juni kommer och vi springer ut! Lycka och längtan kan jag säga!

What comes around goes around...

/ Kram M

Ångesten kommer krypande

Idag var jag och Madde och pratade med Karin Pilström angående högskolan och alla intagningspoäng... Kan ju säga att idag gick ljuset absolut ända upp, jag måste verkligen börja tänka om. Jag vill ju läsa till Socionom och helst i Karlstad, men lycka till 18,92. Tjena i kiosken Malin! Så nu är det bara att börja förbereda sig mentalt på att flytta ännu längre bort, usch jag vet inte om jag vill längre än Örebro. Är rädd för att bli vuxen och flytta hemifrån, här hemma har man ju all sin trygghet och nu ska man plötsligt ut i den stora vida världen.
- ÅNGEST, jag vill inte bli stor!

Tills slut så

Bloggkoll.com en mycket bra uppfinning faktiskt, och äntligen funkade det för mig också (:

Succeed

It took a while for her to figure out she could run,
but when she did, she was, long gone, long gone...

PS


Jag tränade faktiskt också, känner mig så stolt (;

Spenderat lite


Igår beställde jag och storasis lite från La Redoute eller jag beställde bara en bikini och ett linne, har ju redan beställt två bikinis från HM. Men man kan aldrig få för många (:

Här kommer det jag beställt (;

image22         image28


image29image25image27

                      

Storken

Jag vill aldrig mer tillbaka till skolan! Gud barnen är så söta, dom hade även fått fler småttingar. I´m in love! För att inte prata om hur söt W var idag, han kom direkt till mig och sa: När du var här första gången var jag bara en liten bäsis och kunde inte säga ditt namn så jag sa Malle, men nu kan jag säga Malin (; Duud, världens goaste treåring. I morgon ska vi åka skridskor med barnen, herregud säger bara det ja... Men skulle inte fårvåna mig om dom är skitduktiga, man ska aldrig förvånas över barn.  Åhh jag längtar redan tills i morgon (:

Prata även med Tgrr förut, vi prata massa 80-tal, så nu vet ja kanske vad jag ska ha på mig i morgon! Hoppas bara det passar, man vet ju aldrig. Hoppas det blir roligt i morgon med mycket folk, men det är väl inte värt att hoppas... Verkar som om ingen vet om dom ska dit eller inte, men de spörs... Nu funderar Malin starkt på att gå och träna, men finns orken? Är så slö och trött idag efter en heldag med massa kids (: Får se hur det blir....

Ha en bra kväll friends!
Kram M

Fröken duktig


Kvällen började med att F kom hem från jobbet och frågade om vi inte skulle träna. Jag var halv seg och trött så jag bara nej jag orkar inte. Men med lite övertalning slutade det med att Malin sprang 1 mil på crosstrainern och gjorde några styrkeövningar. Kommer förmodligen ha träningsvärk i morrn (: Efter det blev det en snabb dusch eftersom pappi nästan var klar med maten. Vi fick "thaikyckling gryta" och jasminris det var jättegott! Kanske att pappa vill träna oss inför Thailand, haha (:  Mätta och belåtna lade vi oss i sängen och jag såg ut över mitt rum och tänkte bara - NEJ gud hjälp mig! Så jag frågade älsklingen lite mer på skämt ska vi städa på mitt rum? Tror ni inte att han svarar: Men visst kan vi det, så jag börja ta reda på alla högar av kläder och hängde in dom. Sedan fastanade jag med alla dessa papper och alltiallolåder, så det blev en massa rensade. Tillsist kom Ebba även in och skulle hjälpa till hon skulle ha allt som jag kastade (: Hon tyckte även att det var så äckligt i vårat badrum, så där satte hon mig på städning eller hon hjälpte också till lite. Medans jag var igång med all denna städningen så fick fisken rent också ;D Medans jag gjorde allt det så dammsög min prins och skura golvet... Eller han hann bli klar när jag var och rensade i all möjlig skit...  Men är han inte för underbar? Nu ska han massera mig, kan inte ha det så mycket bättre jag (;

Nej efter allt slit idag väntar nu sängen... zZZzzZzz...
Natti Natti *

Kram M

Sovmorgon

Börjar inte förens klockan 10.50 idag, härligt! Sen har jag världens bästa kompis som kommer och hämtar mig, Madde! Tack (: Så nu slapp jag att gå upp före åtta och följa med till mamma, för aldrig att jag går till skolan ändå från pappa i detta vädret. Men nu slapp jag ju (:  Borde börja tänka mer på körkortet! Har ganska fint schema idag, BF och engelska. Engelskan är väl inge fin och absolut inte idag för vi har läxa om valet till president och allt om hur det går till och vart delstaterna ligger och heter bläää! Kan Malin då? - NEJ!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och släppa in Mia som är här och hälsar på (:



Kram M

Allt och lite till

I morgon är det onsdag vilket betyder sista dagen i skolan, überskönt. Känner att jag behöver komma bort därifrån, så ska bli skönt att börja ha parktik två dagar i veckan. Malin fick som hon ville också, ska praktiskera på Storken igen där jag trivdes jättebra. Det är jättego personal och super söta kids ;D Då blir det massa snos, duuud i världen.

Annars i veckan händer inte så mycket var jag tänkt att skriva men det är ju massor som händer, på fredag har vi studentfest med 80-tals tema. Frågan är bara vad man ska sätta på sig? Men det är väl som alltid det, alltid samma problem med dessa kläderna (: Men man hittar väl alltid något... Innan studentfesten blir det förfest i Råda hos Tgrr med matlagning. Det är grillspett, strips och festaostklet som står på schemat och sjävklart någon alkoholhaltig dryck till (;

Sedan blev jag även idag bjuden på smink party till Sara på lördag. Så nu är ju jag typ värsta bokad, haha! Nej men det ska bli roligt att se vad det är för något...

Nu väntar sägen och F! <3

God natt gott folk!
Kram M

Leonardo da Vinci

Sitter på svenska lektion håller på att leta fakta om Leonardo da Vinci eftersom jag har tänkt att skriva en uppsats om honom. Men jag hittar ingen vidare fakta, lett! Var till och med till biblioteket igår och lånade en bok om honom men fattade inte ett jota av vad som stod i den. Funderar stark på att kanske byta och skriva om något annat men vad? Vi får välja mellan ämnena språk, film, musik, litteratur och konst. Någon som har något förslag på vad jag kan skriva om? Kommentera gärna, jag behöver förslag (:  

Igår var jag och Martina jätteduktiga vi både tränade och simmade, inte fy skam det. Men måste ju tilläga att Madde var också med och simmade. Idag blir det också fysisk aktivitet två gånger (: Först idrotten (i skolan då) och sen ska vi simma. Nej nu måste jag tänka vidare på denna jävla uppsatsen!

/ Kram M


Reklam


Sitter och tittar på Singing Bee jag säger bara det - Att folk ställer upp (: Men det är i allafall bra underhållning. Annars idag har jag bara slappat, filmen igår var faktisk väldigt bra, den lyckades hålla mig vaken ända tills fyra i morse...  Så även den kan jag rekommendera, nej nu har det börjat igen...


Ha en bra kväll!
Kram M

Good day!

Vaknade sent idag, så låg vi och mös tills klockan halv tre eller nått ;D Sen blev det en lång härlig dusch och frukost efter klockan tre, inte alla som äter frukost då :) Efter det ladda älsklingen hem dom två senaste avsnitten av Gossip Girl till mig som jag sendan tvinga honom att se med mig :) Man har han sagt att han gör allt för mig så har han, mig guldklimp det ;) Mitt i Gossip ringde mamma och ville bjuda oss på mat, hon skulle laga taccos och göra egna "pannkakor" och det säger inte Malin nej till vill jag lova. Så vi åkte till Hagfors en sväng och åt mat, det var super duper gott. Tack ma! :) Eftersom Mia numera också bor i Munkfos hos storasis ( I hate it) så var jag bara tvungen att se henne, har inte sett henne på hela veckan. Så då tog vi även en sväng förbi Hölma, sis och Mia då förstås på hemvägen så blev vi där en stund, så har just kommit hem. Ser stt klockan drog iväg lite , vi som har laddat hem två filmer vi tänkte se. Men ikväll blir det nog bara en så sparar vi en tills i morgon, tror vi ska se The brave one (om jag får välja i allafall) någon som sett den och vet om den är bra? :)

Godnatt allihoppa *
Kram M

När allt står stilla

Stannade hemma idag, kände mig alls inge vidare i morse ont i halsen och öronen, hosta och snuva. Jag lär ju ha världsrekord i att snyta mig nu i alla fall. Men nu när jag varit uppe känns det mycket bättre, underbart. Jag hatar att vara förkyld! Så i morgon blir det skolan, kan ju vara roligt att träffa alla igen har ju trots allt inte sett dom flesta på ett år (haha).  På tal om golf så var jag och F och fick oss varsin spruta inför Thailand igår, fy fan det va inge dyrt nä 605 kronor. Då var det bara för en spruta också sen ska den tas två gånger till, kommer bli ruinerad. Men om man tänker efter som håller det där vaccinet i 20 år framöver sen, så det tar nog ut sig ändå :)  Jag längtar!  Nej nu ska nog ta och titta på en film. Såg en ganska bra igår föresten som jag kan rekommendera Gone baby gone.


Kram/ M


Fröken svår


Satt och läste din blogg, alltid känns det som om allt det du skriver är riktat till mig. Någonstans har jag kommit på att det måste det också vara, för du pratar och umgås med alla utom mig känns det som. Jag har försökt att prata med dig, fråga vad som är fel och att vi ska försöka lösa det. Men ingen förbättring har skett, eller? Vill du att det ska vara såhär? Jag kan ju aldrig finnas där och hjälpa dig när jag inte vet vad som är fel och när det känns som om du bara försköker undvika mig...

image20

/ M

Jullovet är över!

Idag är det måndag och i morgon börjar skolan igen, suck. Men som jag känner nu så stannar jag hemma i morgon. Är bott förkyld och har inte sovit många timmar inatt, lett! Men det är väl så typiskt mig att bli sjuk helt fel, men på onsdag måste jag verkligen till skolan och måste skaffa en parktikplats. Vi börjar praktiken nästa vecka och jag har inte en aning om vart jag vill vara. - Smart Malin!

Nej nu orkar ja inte sitta här längre ska krypa ner i soffan igen!

God natt!
Kram M


Helgen

Fredag: Spenderades med Jossi och Madde vi var och fikade och pratade en massa :) Sedan åkte vi hem till mig och tittade på studentresor till Cypern, det börjar bli dax att beställa snart. Jag längtar!  Senare var det innebandy som gällde med det varade inte längre än tills andra perioden, då kurra det i magen        ---> pii, mumma!  ;D

Lördag: Jag och älsklingen åkte till Örebro för att bada :) Där spenderades den mesta tiden på relaxenavdelningen med stor morgonrock, varm bubbelpool, iskall öl, snacks och solarium. Det var hur gött som helst, men självklart var vi allt ut i äventyrsbadet och härja runt också ;D Efter en hel dag i Örebro bar det iväg hemmåt och då hade F beställt bord på Alfies i Karlstad, hur god mat som hest! Denna dagen kunde inte blivet bättre!

Söndag: Pappa kom och hämta mig och sis i Munket så tog vi en sväng in till farmor. Men väl hemma hoppa Malin in i duschen för att göra sig i ordning och komma iväg till F. Väl där blev det ett långt samtal om allt och ingenting, men det kändes skönt och var roligt att träffa dig igen. Du har allt varit saknad!

/ Kram M

NYÅR

Hade ett underbart nyår, började kvällen hemma hos Martina och Mathias med att laga mat. Det blev fläskfile, hasselbakspotatis, sås och sallad. Det va jättegott, yummie :) Efter maten blev det en liten förfest (det var ju bara jag, älsklingen, Mus och Mathias) med massa gott att dricka och chips och dipp förstås. Senare dök även Fia upp, men det var precis innan vi skulle gå till parken så blev en kort visit för henne. I parken var det massa sötisar så tiden där tills tolv gick väldigt fort och precis innan tolvslaget gick allihoppa ut för att fira in det nya året och se alla raketer ;D Det var gör mysigt! Sedan bar det iväg in igen för party all night long...

image19

RSS 2.0