Hockey

Älsklingen har laddat upp med öl och cider, hum jag som verkligen inte skulle dricka denna helg... Men hoppas verkligen färjestad vinner idag annars blir det som Jonte skrev förut - landssorg!

 


Solen bländar där ute

och vad gör Malin? Jo ligger inne och tittar på OTH, men det är så bra :) Ska snart åka och äta mat hos farmor det bjuds på porterstek och det är SÅ gött. Är dös hungrig, har inte hunnit äta någonting idag... Prata med F nyss också och han är bara för go. Han hade varit och hämtat massa tapetprover, tapeterna i lägenheten igår föll inte Malin alls i smaken och tydligen inte i hans heller ;) Men annars var den kanon!

Nej nu ska vi åka... Ha en bra dag!

Första dagen på lovet

Vad tror ni Malin har gjort? Jo denna snöiga dag har spänderats på körskolan. Jag hatar dessa jävla faserna!!! Tror ni inte ja blir knäckt eller? Svar JA, man ska ha 63 för att bli godkänd och ja fick typ 60 och 62. Vadå att man ger upp, lett! Men det får bli nya tag i morgon, då gåtr ja inte hem förens ja klarat den.

I morse läste ja tidningen för första gången på väldigt, väldigt länge och enda anledningen var att den var en hel sida om Håklan och att han ska släppa en ny skiva, lyckorus ;)

Nej nu sja gå och se på OTH, har hela säsong 4 att avklara under lovet...

Påsk

Min påsk har varit kanon måste jag säga med massa god mat, godis och fest så klart ;) Började på fredag då jag och älsklingen var på Joe Labero i LLA.  Det första jag såg när ja kom dit var Rickard Wallin som stod och posade, damn nice. Så som ni fårstår var min kväll räddad redan där ;) Nej men Joe Labero var skit bra, blev totalt grund lurad ganska störsamt :)
 
Lördag bjöd på hockey hemma hos Jonte, kanon match och mycket trevligt folk! Sen bärde det vidare hem till RP där vi sjöng singstar, det är så jävla roligt! Tror ja ska söka in till Idol fan. Sen drog vi vidare till parken där det inte var fullt lika roligt, men det dög i alla fall :)

Söndag och fest igen men denna gång hemma hos Söffi med massa sköna folks ;)  Sedan gick vi till folkan, där var det väl helt okej men det kunde fått vara lite mer folk tyckte ja. Dagen efter detta kunde ja lätt köpt ett nytt liv eller grävt mig en grop. Fy fan säger ja! :)Men som man bäddar får man ligga som det ofta sägs och visst  stämmer det himla bra!

Hoppas ni haft en lika bra påsk som ja... even if I don´t like esater.


Ja det ska ja!

När jag blir stor och skaffar barn ska ja ha ett normalt jobb...

Ta mig tillbaks

Vill tillbaks 

Till Sofia


Grattis på 18-års dagen! Nu är det bara att tuta och köra ;)

Sing for your self

Veckorna bara rinner iväg, vet inte riktigt vart dom tar vägen. Vet inte riktigt hur ja tar mig ur dom heller, för jag gör ju fan inget. Bara skjuter upp på en massa sker, så här sitter ja IGEN med en uppsatas som snart ska vara inlämnad, har knappt börjt på den.  Men ja antar att jag får skylla mig själv! Men det går så segt! Kommer ingen vägen, så är det svårt att formulera sig rätt tycker ja och så att det passar. Men antar väl att det blir att sitta hela söndagen, för nu är det fredag och då väntas annat.

Ska på 20-års kalas, eller ja ska med Fingal han tvingar mig :) Nej men det blir nog kul, tur att Pelle och Mus ska dit så ja känner någon. Annars hade jag nog varit hemma och kanske varit duktig (där ljög ja). Aldrig att Malin skulle sitta hemma själv och skriva uppsats en fredag kväll. Nej tror inte det!

I morgon blir det kalas hos Madde också, hon har ju fyllt 19 år! Känn dig gammal nu ;) Så då ska jag dit först och hjälpa henne att baka tårta, mumms. Undrar bara vad hon önskar sig? Ja får väl hitta på något tråkigt antar ja när hon är så booring och inte vet vad hon vill ha :) Ses i morrn girls! <3

För övrig måste jag ju berätta att vi börjat med dansen inför revyn och fy fan va roligt det var!!! Vi höll på att skratta ihäl oss där på scen, tror det kommer blir så himla bra! :) Inte nog med att det var roligt, jobbigt var det också :) Men ja är ju bara för stel, haha. Längtar SÅ efter sommaren och studenten. Det får gärna gå fort nu!

Nej det va väl allt jag hade på hjärtat. Ha en bra dag!

Kram M

I try

but somtimes I feel alone...

Bloggtorka?

Ja jag vet! Men jag Malin Jacobsson har haft fullt upp så bloggen har liksom bara blivit glömd. Men nu får det lov att bli änding på det tycker ja.

Nå vad har hänt den senaste tiden då?
 Har spenderat två underbara veckor i Thailand med sol, bad, drinkar, mat, massa trevligt folk ja det var två kanon veckor helt enkelt! Ett minne för livet... Annars har jag bara varit hemma, gått i skolan, fått massa nya saker som måste göras känner mig allmänt stressad. Längtar redan efter påsklovet, men det kommer väl snart (hoppas ja)! Inte nog med att det är mycket i skolan nu så ska jag börja tänka på vad ja vill bli och ska läsa till hösten. Det står och väger mellan socionom och lärare, frågan är bara vad vill JAG bli? Måste verkligen bestämma mig för jag vill börja läsa nu i höst, annars blir det aldrig av.  Nej nog om detta, igår var det kalas. Lagade jättegod mat hemma hos Jossi och började smått att dricka innan det bärde iväg bort mot Elins 19-års kalas...

/ Kram M

RSS 2.0