Ett sista försök


Ska göra ett ryck nu och få ihop det sista på inlämningsuppgiften så kan jag ta helgen sen :) Inte så mycket kvar hoppas jag. Men det blir ju så dåligt, orkar knappt läsa igenom vad jag skrivit själv. Sen hittar jag inget att ta från litteraturen så måste verkligen sätta mig och hitta nått därifrån. Annars är det kanon väder ute så vill bara gå ut och sola, så måste få detta gjort NU!

Vaknade av att Max låg bredvid mig på kudden i morse, eller morse och morse vaknade efter 12 ooobs. Lång sovmorgon, men SÅ gött. Han va sådär go idag igen, vill inte lämna honom i helgen :( Saknar honom så det gör ont när jag inte är hemma hos pappa. Men ska i allafall hem i morrn igen som det verka och då får jag ju snosa. Dessutom har jag ju nått annat att snosa med under tiden ;) Fick ett sådant där erbjudande igår, ett sådant som man bara inte kastar ur sig hur som helst och till vem som helst. Fick nog lite av en chock tror jag. Det känns i allafall bra, jag känner mig lycklig.

Dessutom har jag fått ett myggbet i huvudet, de kliar. Det är väl något av det västa med sommaren, de där jävlan. Måste ha fått det igår när jag agerade grillmaster på den nya grillen :) Den funkade kanon, blev gott och jag lyckades även bli proppmätt! 

Back to work!  


Vilsen som en flykting



Jag kommer alltid till ett skede i livet där jag inte riktigt vet vart jag hör hemma. Jag kommer alltid hit. Hur jag än vänder och vider på mig så kommer jag alltid tillbaka. Tillbaka dit där jag inte vet vart jag hör, ett skede som känns både förvirrande och jobbigt. Jag bara flyger och far, jag får liksom ingen ordning. Ordning som jag gillar sådär så det känns tryggt.



I live in a bag and I hate it!

pluggpluggplugg



Unnande mig lite sovmorgon idag så vaknade typ 11.06, hur gött som helst :) Fast innan det hade jag varit vaken vid nio och då låg min snos och grävde mig i håret tills jag somna om. Kan ju säga att mitt hår var skapligt tovigt när jag vaknade, inte konstigt att det blir slitet. Jävlar vad han gräver och snosar i det. Kommer få borsta de en timme tänker jag för att få ur alla tovor, men de är det värt. Han är SÅ go!

Nu sitter jag och försöker plugga, men som vanligt fastnar man framför allt annat som tillexempel facebook och blogg. Är så trött på alla dessa individuella skrivuppgifter nu och jag fastnar alltid på diskussionen. Det är ju liksom där man ska lägga vikten och få ihop allt, dessutom ska all litteratur in där också. Gaaahhh!

Vill ut i solen ju fast jag tror inte att det är så varmt idag som jag vill ändå, men allt är ju bättre än att sitta inne själv och plugga. Skulle till och med kunna hjälpa pappa i trädgrden hellre än å sitta här, de säger mycket det :)


Nej öm en skull gör ett vårskrik och ta tag i detta!

Hejs

Ska man vara?




Hur anpassningsbar klarar en människa av att vara?

...

Förlåt mig



Kan bara göra ett konstaterande att jag hatar folk som luktar svett och sura gamla kärringar som äter pringels, bara ett erkännande.


Lycklig tjej <3



Håkan Hellström 22 april i LLA


Så var påsken över


Måste nog erkänna att detta har varit den lugnaste påskhelg jag haft på mycket, mycket länge. Men den har varit bra ändå! Den har bestått av Håkan Hellström, sol, grillning, alkoholhaltiga drycker och massa mys... Kan nog säga att jag är väldigt nöjd ändå :) Förutom att jag saknat Helle och Max väldigt mycket!

Idag åkte jag till Karlstad också på ett sem och med tron att jag skulle stanna i Karlstad hela veckan eftersom vi gick i skolan på torsdag också. Men ack så fel jag hade mina kära klasskamrater tog helg redan idag så då tog jag mitt pick och pack och åkte hem igen. Hem, hem, hem till pappa och Max <3 Kan ju lika gära plugga här som i Karlstad liksom. Jag är väldigt stolt över mig och Sofia som stannade kvar i skolan idag och pluggade. Eller jag först luncha vi och jag fick en plastbit i min mat, disgusting! Hur som helst fick jag och Sofia mycker mer gjort 
än jag kunnat drömma om så det känns gött :) Men har väl det värsta kvar än, litteraturen, diskussionen och massa finslip. Men jag har ju två dar kvar på mig också.

Pappa och Mari lyckades fixa mitt internet också, eller de ringde och fråga vad det var för fel. Tydligen hade de haft problem med vista så det var varken datorn eller jag som var korkad denna gång, skönt :) Så ikväll ska jag och Max mysa massa framför datorn, kan nog bli några avsnitt OTH ;) Det gillar vi! 

Puss M

 

21 april



Vilket innebär att det är världens bästa storalillasiss fördelsedag i morrn och jag har varit duktig och "redan" fixat present :) Ja jag vet att hon vill ha det och hon vet vad ho får, de kan inte bli fel eller??!! haha. Det är också påsk och man är långledig, tror det kommer bli en underbar helg. Eller de kan inte bli annat, till och med vädret verkar vara på vår sida :) Även om jag har ett arbete hängande i ryggen så kommer de bli en bra helg, vet liksom inte när jag ska få tid eller motivation till att ta tag i det nu under dessa dagar. Men om jag ialla fall kunde börja så jag får se hur svårt de är liksom, ja så får det blir. Måste det bli.

Solen skiner och det är skärtorsdagen men visst ska väl vi till skolan snart ändå, börjar ett och ska gå igenom ett arbete - en litteraturanalys! Jippie, så måste vara där liksom. Känns jobbigt att gå igenom ett nytt arbete när man inte är klar med det tills nästa vecka än ens liksom. Men men that´s life! Blev väldigt nöjd över mig själv igår i allafall, fick ju fasen VG på matteprojektboken som jag ärligt talat haft marddrömmar om till och med. Ingen gladare än jag :)

Nej nu måste jag åka till skolan...

Ha en bra helg friends

/ M

En sak är säker



Utmana aldrig ödet...

... även om jag kanske vann denna gång!

Jag kan inte skilja på



Ännu en natt i konstiga, helt obegripliga drömmar... Helt svetti och förvirrad när jag vaknar och inte vet vad som är verklighet och inte. Som tur är så är det "bara" drömmar inser jag tillslut och jag vill också att de förbli det. Kan det vara så som Kejjan sa att man drömmer mycket om det man tänker på? Då kan jag undra vad jag har för tankar...

Har haft några dagar där jag gått och grubblat fram och tillbaka angående allt som händer i mitt liv. Kankse är jag en grubblare och tänker fram och tillbaka för mycket. Men samtidgt vill jag inte komma dit igen, jag vill för en gångs skull vara glad, nöjd och trivs med livet. Om om jag inte gör det nu, kommer jag då att kunna göra det längre fram? Kommer jag kunna vänja mig och tycka att det är okej? Ska inte allt vara bra och man ska känna som om man traskar runt på rosa små moln? Eller stora vad vet jag. Hursomhelst kom vi fram till ett gemensamt beslut och det är att pröva för att se om de kommer fungera. Jag har väl andå inget att förlora.

Jag får lov att ge det lite tid och verkligen känna efter, för funkar de inte så funkar de inte. Ibland måste man inse och göra saker man egentligen inte vill i livet. Det blir heller aldrig lättare det har jag lärt mig. Men man måste också våga och satsa för att se... så många uppoffringar man måste göra egenligen. 

Är väldigt solt över mig själv som lycktas ta en tvättid mellan 12-16 idag också, Hejja Malla! Men men då är jag i allafall klar tills hockeyn och jag får rena kläder med hem (pappa slipper tvätta).

 Idag är även en perfekt dag för att ta SM-guld färjestad! :)


   

Max


Det absolut bästa som finns nu tänker många men hur kan hon skriva så? Din familj och dina vänner då? Ja de är också helt UNDERBARA, skulle inte klara en dag utan dem! Men ingen är som Max, min fyrbenta lurviga, håriga man som alltid finns där när jag som mest behöver honom. Han lyssnar alltid och kommer med de bästa svaren och är trogen man. Han är den bästa man kan tänka sig! Kunde jag förklara med ord nu hur mycket jag saknar honom skulle jag göra det, men de är en omöjlighet. Jag lovade en gång att aldrig mer vara borta från honom så länge men tyvärr är jag rädd att jag kommer bryta det nu. Dock är det helt ofrivilligt då han inte fick plats med sin burr och låda ner hit. Juniorena skulle ju tydligen flytta in här, i allafall vad man kan tro om man ser deras resväskor!

Herregud saknaden är enorm. Vill bara komma hem, sätta nyckeln i hålet hem till Sunn och höra bjällran när han kommer springandes och sträcker ut sig (sådär lång som bara han kan) och tittar upp på mig med sina stora gröna ufo ögon och mjauua lite tills jag bär upp han i min famn... åhhhh min snos, mammas bäbis! <3



  



du är värld att dö för...


Ett mirakel betyder inget alls



Drömmer så konstiga drömmer nu förtiden så det är inte sant. Ibland kan jag undra vad alla drömmer betyder, och varför är de så konstiga? Har de nån betydelse alls? Man kan ju tydligen drömma precis vad som helst och jag är nästan rädd när jag vaknar mitt i natten eller på morgonen för de känns så verkliga. Dessutom känns det som om jag drömmer om det jag absolut inte vill just nu. Varför? En påminnelse om att nått är fel eller vadå? Jag vill inte!!! Vill inte drömma eller ens känna så! Ett mirakel betyder inget alls...

Ännu en dag


Fegade ur idag som vanligt men slutade i allafall med en snelugg, tycker det var vågat nog av mig :) Känns dock jätte ovant eftersom de var så länge sen jag hade det, men man vänjer sig väl. Var nog himla skönt för mitt hår att bli klippt idag och jag tror Sara njöt när hon fick ta av närmare sex centimeter. Åh nu kan jag äntligen kalla mig blond igen, herregud vilken utväxt jag måste haft!

Efter färgningen begav jag mig till MC där Ebba och Saga väntade på mig, fick höra om deras dag och äta den utsökta hamburgaren som jag längtat efter i flera veckor! Nu blir det snart hockey med mina två juniorer och dipp med massa grönsaker, de är mumma och mys på hög nivå det!


... men andra ord en bra dag! 

 


Att våga eller inte våga



Jag har beslutsångest, som vanligt med andra ord... Har ju det ganska ofta över väldigt många saker. Men i morgon ska jag nämligen färga och klippa mig, ÄNTLIGEN! Men den stora frågan är vad jag ska göra med mitt hår, eller snarare frisyren. Jag vill göra nått nytt och jag vill så gärna ha lugg, har funderat på det så länge. Sen blir det ju inte bättre när man ser Elin Kling med sin to die for-lugg!!! Sen är ju bara frågan skulle jag passa i det eller skulle det bli som vanligt att jag får ångest och får använda hårnål i 100 år för den aldrig växer ut. För att med luggen ser jag ut som en gammal kärring eller en barnunge. Sen är ju inte jag typen som går upp två timmar innan bara för att platta luggen och göra mig klar, nått jag tror en Elin Kling lugg kräver.



Fröken svår


 
Varför vill man alltid det som man vet inte går? Varför får minsta lilla sak en att sakna och att önska. Varför lär man sig aldrig att man inte alltid kan få det som man vill? Jag önskar ju bara att de där små vardagliga sakerna vore min vardag, men så kommer det förmodligen inte bli. Inte på länge, kanske aldrig. I allafall inte nu. Hur kommer man varann in på livet då? Tänk bara att få vakna bredvid den man tyckter om varje morgon... En sak som jag aldrig annars tänkt på och uppskattat... iaf inte på samma sätt. I min värld har det alltid varit en självklarhet. Nu saknar jag det, hur ska man kunna känna och veta utan de där självklara vardagliga sakerna?

Men tänk att det kan betyda så mycket, det kanske till och med skulle betyda ännu mer nu. Att man skulle börja känna, tycka och våga. Våga släppa in helt. Men när man vet att det är en omöjlighet fastnar de liksom. Tankarna far omkring som jag vet inte vad och när alla saker påminner en om och man saknar för minsta lilla - Är det då det kallas kärlek? Vill inte känna känslan av instängdhet, men varför blir det så? Jo för de "små" sakerna är inte längre en självklarhet...

Lär man sig leva såhär?



Skavsår

Kan inte nångon bara ge mig nån... Typ sådär två cm större fötter??? Hatar att ALLA skor är förstora och jag ALLTID ska få skavsår. De gör ont och de tar veckor innan de läker. Nu när jag var ute och gick hade jag ett gammalt skavsår som öppna sig igen plus att jag fick en stor vattenblåsa nedanför den. Kul när den spricker - AJ! Gud kan du inte gör skor som passar mina fötter också?

Annars var promenaden underbar, gick runt i Färjestad och beundrade LLA... hoppas på guld där på torsdag ;) Åh vilket härligt väder det är, vill bara ute hela tiden. De känns som sommar ju :) Kan nog bli uteservering på onsdag med Sofia!



Hatar när saker krånglar

Skulle ladda min mobil med lite ny musik tänkte jag men där tänkte jag SÅ fel. För dreten att ladda ner ifrån funkar ju inte, hatar när de krånglar! Så det slutade med att jag blev så lett att jag beställde hem Spotify Premium till mobilen istället, så nu sitter jag och väntar på ett sms från telia. Får se om Malla lyckas installera det på egen hand :) Tänkte nämligen ta en promenix i det vackra vädret och då måste man självklart ha örongodis i öronen!

För övrigt tog jag mig en lååång sovmorgon idag och det var underbart! Så har bara hunnit packa upp väskan från veckan hemma, insett att jag måste tvätta och ätit frukost typ. Så härligt att bara kunna slappa och ta det lite lugnt. Tror dock att jag har massa saker att fixa med inför skolan, men inte hunnit kommit dit än. Vet att jag måste typ låna 17 barnböcker och jag har inte lånat en enda än. Hur ska detta gå? Borde kanske uppsöka ett bibliotek?

Nej nu får smset komma, kan kankse hoppa i kläderna så länge!


10 april

Nu var de sådär länge sen jag skrev igen, men den där tiden räcker inte till... Dessutom har jag nog inte så mycket vettigt att bidra med, eller de har jag väl aldrig iofs. Men denna vecka har jag väl all tid i världen att blogga I guess. Mina kära lillasyster och hennes kompis Saga ska bo hos mig i veckan eftersom de ska ha praktik... Jättekul att vara "barnvakt" och sitta i Karlstad när man själv bara går två dagar och kunde varit hemma hos pappsen, Max och Helle. Ja hemma i Hagfors helt enkelt, för där är allt enkelt. Men men har iaf sällskpa och får vara i soliga Karlstad, om jag har riktig tur kankse jag kan få inviga en uteservering ;) Vädret är helt sjukt bra just nu. Var 16 grader ute när jag kom ner till Karlstad och då var klockan ändå efter sju. Känndes nästan som när man går ur ett flygplan utomlans, så himla underbar känsla. Allt känns så himla bra när de börjar bli sol och varmt, kan de kanske kallas vårkänslor? ;) Blev såhär sugen på att bara bo i Karlstad förut också. Tänkte på hur mycket roligare de är här än hemma och mycket mer de finns att göra. Fick en sådan där brarysing i hela kroppen.  Kan de vara våren som spökar? :) Tur jag har mitt place här nere när jag väl känner för de och ett där hemma när jag känner för de, fin fint. Fick jag välja skulle jag vilja flytta mina närmaste hit, för jag gillar Karlstad de är lagom på nått vis. Åhhh nu kom en Håkan låt på Spotify också, jag kommer vara värdens mest ledsna tjej den 22 april :( Håkan spelar i LLA och jag kommer inte få se honom eller jo om jag går dit själv då förstås, men vem gör de??? Inte jag! Har ju inga vänner som lyssnar på Håkan direkt och ingen som vill lägga 365 kr bara sådär för att följa med mig och sympati lyssna. Jag gråter nästan när jag tänker på de, jag vill se HÅKAN!!! Livet är hårt, kan bara inte förstå varför alla tycker att Håkan är så dålig? Han är SÅ bra. Ja de kanske slutar med att jag går dit själv som ett mobbat offer... I helgen hade vi föresten grillpremiär och fy va gött de är med grillat, finns inget godare! Tur att de börjar bli vääärrr nu så man kan grilla var och varannan dag ;) Sen så blev de även lite alkoholhaltiga drycker och bading i badtunna, mysigt värre :) Haft en bra helg med andra ord! 
 

dessutom har jag förevigat min håriga man ;) 

 

RSS 2.0