allabakisdag

Ja det blev visst utgång igår, mycket trevligt också. Jag och Ed började hemma hos mig, inväntade gänget för att sedan dra till Tgrrsplace. Kanon kul, fyra av fem toast, haha. Är totalt slut och seg i kroppen idag, så vill inte ens tänka på att det är utgång i morgon med som gäller, hårt liv. Hårt att ligga på topp är det inte så man säger?  Bara att ligga i det. Men idag blir det lugnt, mamma ska laga mat åt mig och jag har fått välja. Så blir riktigt hemma mys ikväll, I like it.

over and out elit

Beslutsångest

Nyvakan, hur gött som helst att äntligen få sova ut... Nog för att jag blev väckt att Ed då men det gjorde inget eftersom klockan var så mycket. Så nu sitter jag här och funderar på om det blir utgång eller inte? Emms och Tgrr verkar sugna, finns ju liksom inget annat att göra. Men jag vet inte än jag, får se :) Nu ska jag i allafall gå och äta frukost.

Ha en bra dag!

Besviken

Var in på efterfetsen nyss och där har jag nog inte varit inne sen i sommaras... Så klickade jag på meddelande och där fanns alla som jag fått kvar, tom sen flera år tillbaka. Men när jag skulle titta på de som jag sickat fanns dom inte kvar, skulle ha varit roligt att se. Så nu blev jag besviken faktisk. Dumma skit!

Saknar så det gör ont!


Hann aldrig se dig när jag var hemma sist, men nu när jag kommer hem ska jag snosa ihjäl dig! Min tutte...

Just To Hear You Say That You Love Me


Min dag

Dryg dag i skolan, föreläsning hela morgonen som Malin fatta nada av... så Martina du missade verkligen ingenting. Bara en massa prat om arter hit och dit eller vad han babbla om. Tyckte det var roligare att dra Joel i håret jag! Känns så himla meningslöst att gå på alla dessa föreläsningar, för jag förstår ändå inget av dom. Sen hade vi rast, med massa skvaller ( jag och Emelie hade tydligen missat en hel del) och faktiskt gjorde vi några frågor också. Duktiga vi, synd bara att det är så komplicerat så som man bara vill skrika näää rätt ut. Sen hade vi lab om energi, haha är det enda jag kan säga...finner inga bra ord ens. Nu sitter jag här i min säng, väntar faktiskt på att klockan ska slå fyra så ska jag gå ner och slänga i lite tvätt. Välbehövligt nu, haha. Annars känns det ganska skönt ledig i morgon och en föreläsning på fredag på en och en halvtimme så den skiter jag i, så idag har jag helg med andra ord...inte fel alls.

Ha en bra folks.

nääää

nu måste Malla ta sig i kragen och gå och laga mat, för sen blir det top model...

dentjugosjundejanuari

Jag börjar trivs igen eller snarare kanske acceptera, vänja mig och det är väl på tiden... Det känns i allafall bra, visst pendlar det. Men största dels känns det faktisk bra just nu. Eller klart att just denna dag känns lite sisådär, kommer alltid minnas den 27/1-08... Men det var en bra dag och nu kan jag se tillbaka på den med ett leende. Fattar bara inte vad fort det går, herregud jag minns det som igår men ett år har gått... Men det känns bra.


som en skugga ur mina drömmar.... lost.

Tillbaka

Har inte hunnit med att blogga, haft fullt upp en tid nu... Kommer in i perioder då det bara inte går att blogga, har väl haft en sådan nu. Men ska försöka bätta mig. Hänt något speciellt i mitt liv då? Ja, det kan man väl säga jag har återfått en vän, Jonas. Så den senaste tiden har spenderats med honom, aldrig en tråkig stund... Annars är livet som vanligt med, skola, fest och massa impulsiva saker. Var bland annat i Örebro i lördags och badade, vilken resa! Jag säger bara det, men så kul har ont i skratt musklerna efter den trippen... 

Ha en bra dag! 

Tiden den tickar

Hade bara en föreläsning idag så började klockan 10.30 och slutade klockan 12.00, gött om ni frågar mig... Så följde med Tgrr in till stan för att köpa kuvert och frimärke. Åkte sedan hem och skrev på försäkringen som jag sedan gick för att posta. Passa även på att handla lite, så har jag diskat undan sen igår och tittat på gossip girl och one tree hill. Nu sitter jag här och försöker samla kraft til att fortsätta städa, ett måste... Men har på något konstigt vis tappat all motivation för allt, känns som om jag bara flyter med utan funktion.

Nej om jag skulle ta tag i saker och ting då...

The Drugs Don't Work





Hur tänker du då?

Kanon helg, klockren... så much fun.

16/1-09

Känner det blir bra ikväll.... :)

Reklam

Just kommit till Karlstad, sitter och tittar på Top Model... De ska göra om dom idag, jag vill också förändra mig. Funderar på att slå på stort och kanske färga mig ljus igen? Men jag vet inte, vill i alla fall göra något nytt... Men INGEN lugg, det blir det aldrig mer. Ja vi får se.

Kram M

Jag saknar

Jag saknar att somna tillsammans med någon, att få ligga på armen och viska godnatt och att jag älskar dig. Jag saknar att vakna upp mitt i natten och krypa närmare, jag saknar att vakna upp brevid någon, jag saknar att ständigt ha någon där, jag saknar att alltid kunna få pussa på någon, jag saknar de spontana smsen, jag saknar att ha någon att små båka med, jag saknar att bli sams med den jag älskar, jag saknar den där blicken, jag saknar stunder då man gör ingenting, jag saknar stunder då man gör saker tillsammans, jag saknar att kunna berätta allt för den jag älskar, jag saknar myset, jag saknar den där kramen bakifrån, jag saknar att någon är hemma när man kommer hem, jag saknar att någon väntar på mig, jag saknar att någon bara tittar på mig och ler, jag saknar samtalen, jag saknar känslan av att vara kär, jag saknar att finnas för någon, jag saknar någon att lita på, jag saknar att göra någon glad, jag saknar någon att dela allt med,  jag saknar helt enkelt någon...kärleken.

Ibland är frihet det bästa som finns, men ofta smyger tomheten och ensamheten fram och det blir jobbigt... Det är då jag saknar...


Soft dag

Gjort iprincip ingenting, sov tills klockan ett då sis kom och slängde upp dörren... Sen åkte jag hem till mamma som bjöd på pannkakor med sylt och glass. Markus har hjälpt mig med datorn också, raderat en massa skit, eller ja inte bara skit men sådant som jag inte längre behöver. Så just nu diskdefragmenterar jag min dator, det ni! Jag vet till och med vad det betyder, alla filer som hamnat fel lägger rätt sig... Hållgt på i nån timme nu, så jag har uppenbarligen ingen ordning alls på saker och ting...inte ens i datorn :) Men då är det som det borde! Om jag skulle börja rätta Linas arbete också, men tror jag spar det tills i morgon ska ju ha något att göra då också. Ja har tappat orken!!! Åhhh på måndag då börjar kursen Natur och hållbar utveckling. Skjut mig! Måste hitta min motivaton, men vart? Blev så arg nyss också när jag skulle försöka finna böckerna till den kursen, men hitta bara den ena...

Nej nu ska jag leta efter en film som tydligen ska vara bra...kanske har bättre lycka med det.

Vissa saker borde inte få hända

Blev ingen skola idag, bara en massa tråkigheter med resultat av falggan på halvstång...ni förstår själva. Usch lider verkligen med hennes nära och kära... Det är sådana här tillfällen man uppskattar det man själv har och verkligen tänker på det! Känner mig tom...

Ska gå och borsta tänderna och duna till 90210, skönt att vara hemma. Så ska passa på att snosa på Mia först.
Godnatt M.

Allt ordnar sig tillslut

Hade skitkul igår, i allafall ändå fram tills att jag tappa bort mobilen... För då började allt, slutade med att jag och Lisa stod utanför min lägenhet UTAN min nyckel, för den hade Pär som befann sig i Exhär. Lyckat? Återfann i allafall min mobil som någon lämnat in i baren (tack) men den tog slut i batteri så där stod vi... Som tur var hör Malin Sophies röst, som räddar oss med sängplats. Guldstjärna till dig min vän! Vad hade vi annars gjort? Frös ihjäl antar jag. Pelle löste ju allt idag och tog med sig Dennis kom ner med min nyckel förut, tackar ja för. Så nu sitter ja här ensam igen, ganska skönt faktiskt men saknar allt mamma redan. Allt är så lätt när man är hemma.


Jag och mamma <3

Natten är ung

Nu skiter jag i det här och drar till Karlstad, blir debut på nöjes ikväll... i allafall med rätta åldern inne. Hoppas på en skitkul kväll där jag får slippa mitt öde. Men det får jag nog, behöver inte ens oroa mig... I vilket fall som helst är det då redan försent, jag chansar.

Så hur är det jag barukar säga, SKÅL!


Fick bilden av Lars igår, aldrig sett den förut. Är från Lars Winnerbäck i sommras
tyckte den passa nu...

rubrikrubrikrbrikfinneringenbra

Tänk bara negativt det hjälper, så brukar alltid syster säga... just can´t.

Lady in thoughts

Orkar inte sova, vänt runt på hela dygnet känns det som... Somnade inte förrens efter halv tre igår och gick upp före nio idag, trots det ännu inte trött. Nog för jag somnade till i soffan förut, men det va inte mer än en timme. Orkar helt enkelt inte komma till ro... Börjar få ångest över att åka tillbaka till Karlstad igen också. Varit hemma för länge, kommer bli så himla tomt igen.  Eftersom jag inte orkar sova satte jag mig och läste igenom gamla inlägg, dumt gjort! Men när jag tänker efter är det även bra för mig... allt på en och samma gång. Saker och ting förändras så himla snabbt, gäller att ta vara på varje litet tillfälle. Även om jag ibland önskar att man kunde radera saker, flytta fram, flytta tillbaka och göra allt till det bästa. För just nu är allt bara upp och ner, inget är som det ska. Men som sagt nytt år med nya möjligheter... Jag minns för två år sen hur jag satt och trodde livet aldrig mer skulle bli bra. Men herregud det blev bättre, men det trodde jag ju inte då. För man lever i nuet med sina känslor, vilket ibland inte alltid är till det bästa...

Man brukar säga att allt som händer det sker av en anledning, men stämmer det verkligen? Borde det inte vara tills ens bästa? Eller sker saker och ting även som straff?! Många frågor, frågor utan svar. Men borde saker och ting inte vända, växer man inte upp och borde hitta rätt med allt här i livet? Jag börjar tvivla, känns som inget är säkert längre. Jag tror jag tänker för mycket, a lost is how i feel...

Trött

Blev en lång väntan igår innan hockeyn drog igång, men Malin lyckades hålla sig vaken i allafall... Synd bara att Sverige var för dåligt och domarn gjorde ju verkligen inte saken bättre... Idag ska jag till farmor och äta, sen ska jag ringa Malin så skulle vi hitta på nått... Sen i morgon ska jag och Pär ner till Karlstad, måste lämna in min uppsats. Vill inte, men ett måste som sagt.

Nej om man skulle hoppa in i duschen...

Tidvis går det bra

Det är somliga dar, som man vänder sig om och känner hur allting försvinner...


-18 burr

Tack och lov för att man sitter inne, har inte ens varit utanför dörrn idag. Har ingen lust alls heller, känns nästan som om jag blivit folkskygg nu under "jullovet"... eller så är det sjukan som gjort såhär. Börjar i allafall bli bättre nu och efter denna månad kan jag väl inte bli sjuk en enda gång på det nya året?! Känns som om jag haft mitt, dessutom har jag smittat ner mamma så hon får vara hemma från jobbet. Men det är bra för nu har jag någon att hosta tillsammans med :) Nu håller vi på att lagat mat det blir lövbiff och klyftpotatis, inte helt fel. Annars idag ska jag bara ta det lugnt, skriva klart det sista på uppsatsen och hoppas på att vara helt frisk tills i morrn...

Ibland gör man saker utan att man vill, men det är oftst de saker som leder till det bästa... i alla fall får man reda på sanningen. Det är bara den där förbannade rädslan som kan övervinna och oftast övervinner, varför?!

/ Kram M

3/1-09

Väntar på sis och Nicke, ska dra till Munket och se på hockey - ögongodis, Rickard Wallin ;)

Någon ser mig

Åter tillbakas, huvudet är överfyllt och det är mycket som jag skulle behöva kladda ner... Men jag saknar återigen ord. Jag hamnar alltid här och kommer aldrig längre, det är inte meningen. Det är ingen idée att längre hoppas, allt slocknar bara ändå. Jag vet inte om man ska kalla det oflyt eller rena rama oturen, det händer mig alltid. Något är fel och det är bara att inse att det största felet ligger hos en själv... jag känner inte igen mig. Till det bättre eller det sämre? Tell me...

Det väcker en ångest.

RSS 2.0