20 år

Min födelsedag igår var helt underbar! Började dagen med att spela minigolf med Madde....hon vann. Jag suger verkligen i minigolf, men det var inte med allt för många slag två eller fyra om jag inte minns fel. Eller så började den inte alls, jag fick ju frukost på sängen av Erik först.  Men i alla fall efter minigolfen bar det iväg hem till pappa, där kom även farmor och Erik. Så vi åt smörgåstårta och jag öppna paket, ûbergod smörgåstårta den kramas i munnen. Efter det bar det hem till mamma där jag öppna paket och vi satt och prata. Blev inte kvar där så himla länge för vi ska dit idag och äta mat och så, jag har självklart fått välja.... potatisgrätäng och efterrätt tårta såklart. Så efter vi hade varit hos mamma drog jag sis, Nicke och Erik ner till bryggan och tog en öl och åt Mary´s Burgare, den ska alla ni som inte prövat pröva, den är super! Sen efter en stud där avslutade vi med en runda minigolf, även då förlorade jag med två slag eller nått... Men som sagt man kan inte ha tur med allt, hade i allafall en underbar dag!



åhh nu väntar en underbar vecka.... peace and love!

/ M


Trevlig midsommar allihoppa!


Midsommarafton och min 18-års dag...två år sen nu, tiden stannar i allafall inte.
Jag är ett midsommarbarn.

Solen tittar fram

Kors i taket, vad händer? Nej nu får jag verkligen inte klaga när den väl är framme. Så jag hoppas att solen bestämt sig för att vara framme ett tag nu, för vill verkligen ha sol i helgen... allt skulle vara så mycket bättre. Ikväll ska jag och Jolli planera inför helgen, eller ja Madde och Cherin ska hjälpa till också .Det kan behövas, för alla idéer är välkommna. Hoppas midsommarafton kommer vara rysligt nära perfekt...

Jag vill ha jordbgubbar, ska nog ringa sis :)
Ha en bra dag!
Kram M


Min födelsedag förra året i Cypern...

Idag är det måndag

 Nu är studenthelgen över och den har varit så himla rolig, kan inte klaga på nått. Eller jo en sak, har världens skavsår, IGEN. Jävla fötter! Men annars har jag till och med haft hur kul som helst i parken. Men jag säger då det tur att jag har sommarlov, för idag har jag sovit hur länge som helst. Totalt slut efter helgen, tror jag är för gammal för dessa två dagaras ;D Men det står inte på för i helgen är det midsommar och då blir det 38-års kalas eftersom jag och Jolin fyllt/fyller år...så då är ALLA våra vänner varmt välkommna till Bergsängsskolan efter klockan 20.00. Det är bara att dra med dom vi glömt att skicka till, men det vorde bra om ni sa det innan ni kom så vi har ett litet hum om hur många som kommer.  Hoppas vi ses! Oj nu blev det till och med en inbjudan i bloggen, men det gör inget. Mina sms kommer i kväll eller i morgon.

Ha en bra dag!
Kram M

Regnlov?

Orkade inte ens sova i morse för att det regnade så ute, tur att jag skulle upp i vilket fall ändå. Annars hade jag blivit arg. Nog för att det kan vara mysigt om det regnar någon gång i bland och man har en anledning att vara inne och mysa och se på film. MEN inte VARJE dag heller. Jag vill ha sol! Tycker synd om er studenter, för gud va allt är mycket roligare om det är fint vänder. Men det är väl tur att man kan vara inne. Nu sitter jag och väntar på mamma och Conny vi ska dra till Karlstad en sanbbis, har ändå inget bättre för mig så kan förlja med och fördriva ännu en dag...  

Nej nu är mamma och de här....ha en bra dag.
Kram M

Här har man barnasinnet kvar


Kiss och bajs åldern...lär aldrig komma ifrån :)

Färgning på g

Sitter här med färg i håret och fördriver tiden...Kände att det var välbehövligt med lite färg i håret, speciellt eftersom Jolin var så snäll och klippte mig igår. Klippte snelugg igen, känns lite ovant är ju så längesen jag hade det men man vänjer sig väl fort antar jag. I helgen är det studenten också, gud va tiden går fort...inte länge sen jag sprang ut ju. Men det blir väl att fira antar jag många sötisar som tar nu. Inte nog med student det är mycket i juni aa studenten, midsommar (jag och Jolin ska ha 38-års kalas), peace and lov och sen första helgen i juli är det höljes. Herregud, kommer va totalt förstörd efter detta. Då skulle det sitta fint med en vecka utomlans, precis sådär innan skolan börjar igen så man kan vila upp sig och få lite färg. För här ser det inte ut som om det vill bli nån sommar. Eller? Hoppas verkligen att det vänder så det blir fint nu när det är så många äventyr framöver... Värt att hoppas iallafall.

Ha en bra dag!
Puss M

Överraskning, gbg och karusell

Tänk va mina vänner kan, för igår tog dom med mig och Jolin på en överraskning eftersom hon fyllt 18 och jag snart fyller 20. Så tillslut hamnade vi i Göteborg och på liseberg. En bästa dag, jag och Jolin kunde inte fått mycket bättre...ni är guld värda allihoppa.

Tusen tack! :)

Då har man avklart sitt första år på universitetet!

åhh idag, nu har jag fått SOMMARLOV!!! :)

Mardröm

Hade en hemsk dröm i natt, och jag minns hur jag tänkte i drömmen att hoppas detta bara är en dröm. Såg allt framför mig bara falla, så vaknade i morse av panik och visste varken ut eller in...men som tur upptäckte jag ganska snabbt att jag låg hemma i sängen och att allt bara var en dröm. Som sagt man får inte tänka för mycket! Nu ska jag dammsuga hela lägenheten och diska det sista. Får sen kommer Erik då ska vi åka in till stan möta upp Tgrr också, så måste jag köpa ett linne till Madde som Ebba haft sönder för henne och sen blir det nog bio ikväll. Erik vill så gärna se Änglar och demoner, jag vet absolut ingen film för mig men får väl ställa upp för hans skull...snäll jag :)

Nej nu ska det städas till Lars, jag längtar till peace and love!

Tänkte bara säga godnatt

Nu har Pär anlänt och vi har ätit en massa först mat eller jag han åt pirog och jag en pan pizza. Sen blev det chips och popcorn...inte bra detta. Får nog börja på diet efter helgen. De lossa också vilket innebär att Hagfors vann, skulle varit kul att se derbyt men det kommer väl fler gånger antar jag. Nu ska jag nog gå och lägga mig och se på en film. Allt för att i morgon ska komma fortare, jag längtar! För jen sak har ag har kommit på, jag kan inte vara ensam. Jag blir knäpp och tänker alldeles för mycket, huve och jag kommer inte alls bra överens...

Men hoppas alla haft en bra dag och sov gott!
I morrn ska jag städa också, vill ju att det ska vara fint tills jag kommer ner i sommar.

Puss/ M

Örongodis


Leka med eld

på något sätt lever jag kvar i samma damm...

Plugg

Jag är så duktig, eller ja i allafall enligt mig själv... Pär ringde och väckte mig tidigt i morse eller jag 10.48 och det var tidigt för mig. Inte sovit värst bra i natt nä, mina inneboende sen säger jag inget mer... :) Åkte i allafall in till stan och mötte upp han på Tôrg, så bjöd han på fukost. Det var mycket gott, tack! Sen åkte jag hem, diska världens disk...är man fyra personer så blir det mycket disk vill jag lova. En diskmaskin skulle inte vara helt fel att ha, jag gillar dessutom inte att diska. Men vem gör det? Den får gärna komma och bo hos mig... Sen tog jag tag i uppsatserna, så jag har suttit här och läst om barnmisshandel, alkoholism, sexuella övergrepp, psykisk sjukdomar och värdegrunden...det är tunga grejer, men väldigt intressant. Aldrig att ett barn jag har att göra med ska behöva lida av något av detta, det kan jag lova! Fy fan säger bara det, men tror inte att något sådant här kan existerar i verkligheten.

Nej måste plugga vidare... vill bli klar.

Ny design

ÄNTLIGEN! Inte för att den andra var ful eller så men var trött på den... så tack Tgrr för hjälpen :)

Time of my life

Idag är det andra juni och sommaren kommer bara närmare och närmare... Vet inte varför men det är så många minnen och tankar som flyger upp och ner i huvet på mig. Det är både på gott och ont. För pecis ett år sedan var detta verkligen time of my life, jag skulle ta studenten, livet var en enda fest och man skulle på student resa med tjejerna...allt var helt enkelt bara en fest "utan bekymmer". Livet bredvid liksom bara försvann och kom ikapp allt för sent. Nu är sommaren här igen och visst jag saknar det samtigt som jag hatar det. Alla pratar som om förra året och att det var det bästa, visst det var det. Men om jag ser till mig själv var det nog också den sämsta sommaren. Jag är glad att mina tankar från förr dyker upp, för det gör att jag kommer aldrig göra om dom. Man lär sig så på sina misstag, det tragsiska är bara att man hinner begå dom först. Men det sägs att allt har en mening och det kan nog också stämma, jag ska aldrig mer glömma det som finns på sidan bredvid. Förhoppningsvis kommer det aldrig bli bredvid på samma sätt.

Man växer upp...jag kommer aldrig dit igen.


Bara för att jag har tråkigt

OM DIG..
Namn - Malin Jacobsson
Bor - Karlstad, Hagfors
Syskon - Två systrar
Ålder - 19, men fyller snart 20
Född -  22 juni
Ögonfärg - De är grå/blå
Längd - 170
Skostorlek - 35
Höger eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Kräftan
Hårfärg - Brun
Födelseort - Karlstad

DAGENS..
Låt - Inte hunnit lyssna på nån, eller jo en Eric Hassle låt hemma hos Martina
Saknad - Erik och Mia
Kläder - Jeans och en randig tröja
Underkläder - Ja, jag hoppas väl att jag har trosor och en bh
Mat - Juice, smörgås och en Big på MC
Köp - MC
Göra sen - Ta hand om mina inneboende
Godis - Inget, eller jo jag åt en napp förut från lillasysters godis
Pinsammaste - Han på bussen förut: Jaha du vill BARA betala 12 kronor? Men hallå jag är faktiskt 19 i hela 20 dagar till! Så det så.

SVARA ÄRLIGT..
Tycker du om att plocka svamp - Tror aldrig jag plockat svamp, bara bär. Men det finns nog roligare saker att göra
Tycker du om godis - Sjävklart, lite för mycket till och med
Hur många gånger i veckan äter du godis - Äter när suget tar överhand, två dar kankse tre
Äter du oftast nyttig mat - Nej absolut inte, men borde
Tycker du att du själv är söt/snygg - Nej
Du ger mycket komplimanger till andra - Jag borde nog göra det mer till mina vänner
Är du nöjd med ditt förnamn - Det duger väl, bryr mig inte så mycket
Du tycker att du själv är smart - Det beror nog på vad det gäller, men ibland får man väl en och annan snilleblixt
Vad är det sämsta hos dig -  Att jag gör saker utan att först tänka
Vad är det bästa hos dig -  Jag är ärlig och snäll
Har du bra självförtroende - Beror lite på sitvationen, men det kan alltid förbättras
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Så fort jag har tråkigt eller måste göra nått från skolan
Du tycker om att vara med tjejer - Ja det gör jag, men pojkar är roligare
Känner du dina grannar - Nej, inte här i Karlstad i allafall
Vad har du för färg på dina underkläder idag - Ljusrosa koola anna
Äger du några Björn Borg kalsonger - Inte kalsonger, men hotpants
Hur många - 2 har jag
Är du en Björn Borg-fjortis - Nej
Gillar du skolan - Beror på, nu är den väl helt okej. Sommarlov på fredag
Har du någon gång skolkat -  Ja allt för många gånger
Spelar du något instrument - Nej. Skulle vilja kunna spela gitarr
Sporter/aktiviteter har du gått i - Innebandy, Handboll, Fotboll.
Har du några tatueringar -  Nej, ska dock skaffa
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - Det händer inte allt för ofta
Tycker du om djur - Självklart

BRUKAR DU..
Sova - Ja det händer allt varje dag
Ta mediciner du inte borde ta - Ja i allafall just nu, men jag måste ju. Gör ont!
Röka - På fest
Snusa - På fest, men händer nästan aldrig nu för tiden
Skada dig - Det händer allt att man vaknar upp med lite skråmor här och där
Klä dig i svart - Ja, älskar svart
Lita på folk - Nej
Skada dig med flit - Nej
Drömma mardrömmar - Nej
Gå i skolan - Ja
Gå i kyrkan - Nej. Absolut inte mer än vad jag behöver.
Ljuga - Nej
Vilja dö - Nej


HAR DU..

För många vänner - Nej
Förföljelsemani - Nej
Någon annan psykisk sjukdom - Nej
Skadat någon - Ja
Färgat håret - Ja
Några piercnings - Ja
Några tatueringar - Nej
Egen dator - Ja
Gjort bort dig rejält - Kanske jag har men inget sådär som jag kommer ihåg

ÄR DU..
Snäll - Hoppas jag allt
Snygg - Nej
Söt - Nej absolut inte, hatar om någon säger att jag är söt. Söt är man när man är 2-3 år.
Kort - Nej
Klantig - Händer allt


En fundering

Hur kan vädert växla så under bara en enda natt? Bara några timmar...  Är inte världen allt för knepig, jag önska jag kunde styra den.

MS place

Ja då sitter jag hemma hos Martina och tittar på henne när hon opponerar... Själv har jag lagt ner, orkar inge mera! Eller  hennes krånglade till en början, så hon har nyss börjat på en ny opponering . Men nu verkar det gå bättre och tur är väl det. Min mage kurrar så jag bara väntar på att vi ska dra ner på stan och äta! Undrar bara vad vi ska äta, ingen av oss vet... Men som sagt det finns ju några alternativ här så det borde ju lösa sig. Känner vi varann tillräckligt bra kan jag i allafalla ana vart vi slutar om vi inte hittar nått ställe :) AA det är MC.

Nej om jag ska försöka hjälpa henne lite....
Ha en bra dag i skit vädret folks.

Karlstad igen då

Ja då är man i stora staden igen. Denna gång "passar" jag lillasyster och hennes två kompisar Saga och Amelia. De ska praktisera på Bergvik, så jag fick ju så klart ställa upp :) Så har just lagat mat åt som små liven, min specialite makaroner och baconsås, mycket gott...bara några få makaroner kvar. Annars idag har jag hunnit med ganska mycket... Tog en glass och lunch med Markus, var jättelänge sen sist så alltid lika kul att se dig. Sen kom Erik och vi åkte hem och hämta Ben för att åka till deras sommarstuga och bada. Var ûnergött och Ben var helnöjd, så himla söt! Nästa lika söt som min E. Men i morgon ska det tydligen bli dåligt väder igen, jävla skit tycker jag. Men då ska jag i alla fall passa på och börja med opponeringen, så det blir att åka upp till Uni och dra ut arbetet och sen ringa Tgrr. Tror vi skulle göra lite tillsammans, det går så mycket lättare då. Om man får nått gjort vill säga, men vi är så flitiga så. Hoppas inte det där tar allt för lång tid. Nog för att jag har tid då, ska ju vara här hela veckan... Ebba och de åker hem redan på onsdag men jag ska gå i skolan själv på fredag så jag orkar inte åka fram och tillbaka. Har åkt SÅ MYCKE buss nu så det är helt otroligt. Men vad gör man inte, man lär sig och det har varit värt det. Dessutom hoppas jag att Erik kommer ner på torsdag, skulle vara guld. Inte van att vara utan dig nu! Sakna.

Nej nu ska jag dra en film eller ett oth avsnitt sen sussa....ensam.
Godnatt folks.

RSS 2.0